Home Greek News Ο ΦΟΝΟΣ ΔΙ’ΕΝΕΣΕΩΣ: Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ εκατοντάδες με το…εμβόλιο της ΨΕΥΤΙΚΗΣ «γρίπης των χοίρων» !!!

Ο ΦΟΝΟΣ ΔΙ’ΕΝΕΣΕΩΣ: Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ εκατοντάδες με το…εμβόλιο της ΨΕΥΤΙΚΗΣ «γρίπης των χοίρων» !!!

by _
0 comment 624 views

Ο ΦΟΝΟΣ ΔΙ’ΕΝΕΣΕΩΣ: Η Μεγάλη Σφαγή της Γρίπης των Χοίρων: Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΣ εκατοντάδες με το…εμβόλιο της ΨΕΥΤΙΚΗΣ «γρίπης των χοίρων».

ΜΟΥΦΑ η τότε «γρίπη των χοίρων», όπως ο σημερινός …«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»…!!!…

Η μεγάλη “σφαγή” της “γρίπης των χοίρων” του 1976 – 1,600 έπαθαν ακαριαίο θάνατο, ΟΧΙ από τη δήθεν «γρίπη», αλλά απο τα …ΕΜΒΟΛΙΑ που είχει προτείνει τότε η  αμερικανική κυβέρνηση στον δικό της λαό να πάρει…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Δείτε πρώτα την ακόλουθη τηλεοπτική εκπομπή στην οποία μίλησε πριν χρόνια ο Eustace Mullins (Ευστάθιος Μάλινς) όπου είχε σποκαλύψει τότε τη μεγάλη ιατρική … ΣΥΝΩΜΙΣΙΑ ενάντια στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο. Και αυτά που έχει να μας πεί εδώ είναι…ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ…!!!….

Τώρα, σας παρουσιάζουμε το άρθρον του κου Ευστάθιου Μάλινς από το 1977 με τίτλον «The Great Swine Flu Massacre — Sixteen Hundred Dead», δηλαδή, «Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ – 1.600 ΝΕΚΡΟΙ», που είχε δημοσιευθή εις το χριστιανικόν περιοδικόν «Christian Vanguard», δηλαδή, «Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ» (πατήστε εδώ) τον Αύγουστο του 1977.

Το παρόν άρθρον, λοιπόν, αποτελεί ένα κομμάτι του βιβλίου του Ευστάθιου Μάλινς με τίτλον “MURDER BY INJECTION – The Story of the Medical Conspiracy Against America”, δηλαδή, «Ο ΦΟΝΟΣ ΔΙ’ ΕΝΕΣΕΩΣ – Η ιστορία για την Ιατρική Συνωμοσία κατά της Αμερικής» (Ο ΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΕΝΕΣΗ), και εκθέτει ΠΛΗΡΩΣ το εντελώς διαβολικά αλλοπαθικό σύστημα «ιατρικής» που υπάρχει σήμερα στον δυτικο κόσμο που έχει οδηγήσει στον θάνατο πάρα πολλών εκατομμυριών ανθρώπως σε όλον τον κόσμο βάσει του ιατρικού συστήματος των…ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ…ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ…ΑΙΩΝΕΣ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο; και θα καταλάβετε καλύτερα…

Ο Ευστάθιος Μάλινς ήταν πρώτος συγγραφεύς στον κόσμο που μας είχε γράψει τα πιο εμπεριστατωμένα έργα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είχε γράψει εκατοντάδες βιβλία από το 1952 μέχρι το 2010. Σύμφωμα με το FBI ο πιο…ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΗΠΑ επι δεκαετίες. Και ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ για τα έργα του, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ καθώς και ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ στον βαθμό που ξύπνησαν ήδη. Κι ο συνεχιστής του;; Ο υποφαινόμενος που σας γράφει το παρόν άρθρον. Αυτό όμως είναι άλλο θέμα για το οποίον θα σας επανέλθω εις μεταγενέστερην ημερομηνίαν.

Για όσους θα θέλατε  να μάθετε περισσότερα για τον ΜΕΓΑΛΟ…ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΜΑΛΙΝΣ, διαβάστε τότε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας…

Η ζωή του Ευστάθιου Μάλινς και γιατί οφείλουμε σχεδόν τα πάντα εις αυτόν – ΜΈΡΟΣ 1 • Ιωαν. Κουντούρη

Σερ Μπάζιλ Ζαχάρωφ: «Έτσι λάδωσα τον Ελευθέριο Βενιζέλο για να βγει η Ελλάδα στον πόλεμο». Πράκτορες των Ρότσιλντ ήσαν!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Συνεχίζουμε…

Τώρα, ακολουθεί μερικά αποσπάσματα του προαναφερθέντος άρθρου του κου Μάλινς με τις δικές μου σημειώσεις…

Μια μακρά ουρά από τεταμένους και φοβισμένους ανθρώπους σχηματιστηκε έξω από μια τοπική “κλινική υγείας”. Η ουρά προχωρούσε σιγά-σιγά προς τα εμπρός, σε ένα μικρό δωμάτιο όπου οι “τεχνικοί” με ρόμπες εργαστηρίου έκαναν από μια ένεση στο κάθε άτομο που περνούσε από αυτούς με ένα μολυσματικά χημικό δηλητήριο. Καθώς η χημική ουσία έπληττε την κυκλοφορία του αίματος, μερικά από τα θύματα κατέρρευσαν και πέθαναν αμέσως. Τους μετέφεραν μετά γρήγορα σε μια άλλη αίθουσα, ενώ οι “τεχνικοί” διαβεβαίωναν το νευρικό πλήθος, “δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Λυποθύμησαν μόνο οι άνθρωποι”.

Η παραπάνω σκηνή, ωστόσο, δεν είναι η Γερμανία του 1944. Είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, οπουδήποτε στη χώρα αυτή, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Σφαγής της γρίπης των χοίρων του 1976. Μόνο το στρεβλωμένο μυαλό του Εβραίου θα μπορούσε να είχει προκαλέσει μια τέτοια φρίκη καθώς εόρταζε την δισεκατονταετή επέτειο των Ηνωμένων Πολιτειών (1776 – 1976) διεξάγοντας μια εθνική εκστρατεία γενοκτονίας εναντίον των πολιτών τους και προσκαλώντας τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Gerald Ford, να ηγηθεί προσωπικά αυτής της εκστρατείας.

Η δε προδιτική απερισκεψία του τότε προέδρου Τζέραλντ Φόρντ (Gerald Ford), όπως έγινε γνωστή αργότερα, του κόστισε την επανεκλογή του στο Λευκό Οίκο, καθώς οι απαγορευμένες πληροφορίες σχετικά με τις εκατοντάδες των θυμάτων διέρρεαν σιγά-σιγά, αλλά ο πραγματικός σκοπός της εκστρατείας ήταν μια δοκιμαστική δοκιμασία για ένα πολύ πιο ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο της “εξάλειψης” των “μη παραγωγικών” πολιτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μια…μεταγενέστερη ημερομηνία.

[Σημείωσις του μεταφραστού: Θα μπορούσε άραγε να εννοούσε ο κος Μάλινς κάτι παρόμοιο με αυτό που γίνεται ΣΗΜΕΡΑ με την απάτη του «κορωναϊού όταν έγραφε για μια…μεταγενέστερη ημερομηνία;;;]

[Ακόμη κι ο πρόεδρος Φόρντα έκαμνε πως «υπακούσε» κι αυτός εις τας «εντολάς» των ιατρών εκείνης της εποχής, υποβαλλόμενος οικειοθελώς ίνα «εμβολιασθεί» κι αυτός δια το τότε εμβόλιον της «γρίπης των χοίρων», ενώ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ, είναι προς το…ΘΕΑΘΗΝΑΙ !!! Κι ο άνθρωπος έζησεν μέχρι 93 ετών!!! ΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΘΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΉΤΑΝ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥΣ…ΔΟΥΛΟΣ!!!]

[Πριν από περίπου 20 χρόνια, το μεγάλο κανάλια CBS News αναφέρθηκε σε αυτό…ΣΚΑΝΔΑΛΟ της κυβερνήσεως Φόρντ, λέγοντας ότι είχε ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ τότε όλους τους Αμερικανούς πολίτες εις το να πάνε να εμβολιασθούν, χωρίς δεύτερη σκέψη, και υπό πολυ ΎΠΟΠΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!…]

Το εθνικό πρόγραμμα των ενέσεων για τη «γρίπη των χοίρων» μόλις ήρχισε να ευρίσκεται υπ’ ατμόν, όταν οι ανησυχητικές “φήμες” για…ΑΙΦΝΙΔΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ και…ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, όπως διάφορες μορφές παραλύσεως, ήρχισαν να προκαλούν ανησυχία στον αμερικανικό λαό. Ήταν “φήμες απλώς και μόνο επειδή τις είχε «θάψει» ο Τύπος και είχαν καταγγελθεί δημοσίως ως “ψέματα” από όλους τους υπαλλήλους της δημόσιας υγείας στην Αμερική.

Μετά από μερικές εβδομάδες, κατά τις οποίες οι αρχές προσπαθούσαν απελπισμένα να ολοκληρώσουν τον ανακοινωθέντα στόχο τους να εμβολιαστεί κάθε άτομο στην Αμερική με αυτό το δηλητήριο, αναγνώρισαν τελικά ότι «ένας ή δύο» άνθρωποι κατέρρευσαν και πέθαναν από…οξεία καρδιακή ανεπάρκεια μετά τη χορήγηση του εμβολίου-δηλητήριο.

Τις επόμενες εβδομάδες, η εικόνα αυτή συνέχισε να αναθεωρείται προς τα πάνω, έως ότου οι αρχές παραδέχθηκαν ότι μόλις πάνω από διακόσια άτομα πέθανα μετά την ένεση με το εμβόλιο. Ο πραγματικός αριθμός, ο οποίος ποτέ δεν έχει δημοσιοποιηθεί από την Ουάσινγκτον, είναι χίλια δεκάξι άτομα που είχαν πεθάνει ακαριαίως μετά την ένεση. Παρά τις απώλειες αυτές, οι αξιωματούχοι συνέχισαν το πρόγραμμα ενέσεων μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 1976, όταν η δημόσια κατακραυγή είχε γίνει τόσο μεγάλη που σταμάτησε επίσημα.

Το αμερικανικό κοινό έχει οδηγηθεί στο να πιστεύει ότι η σφαγή των γρίπης των χοίρων ήταν μια διμερής πολιτική προσπάθεια, καθώς οι αρχηγοί και των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικανών συμμετείχαν στην εκστρατεία για να «μαντρωθεί» τα θύματα στα γραφεία θανατικής ποινής των υγειονομικών «αρχών». Κάποιοι υπολόγιζαν ότι ήταν απλώς μια άλλη συμφωνία “μεγάλου χρήματος” που είχει διαπραχθεί από τα σιωνιστικά βιολογικά παράσιτα στις αδιάλειπτες προσπάθειές τους να βρουν νέους τρόπους για να «αρμπέξουν» τους αδιαμαρτύρητους «φιλοξενούμενούς» τους.

Η πραγματική ιστορία πίσω από τις δολοφονίες της γρίπης των χοίρων είναι μια γενοκτονίας και ένος δηλητηρίου αργής δράσης που μπορεί να χρειαστούν χρόνια μετά την έγχυση για να προκληθεί θάνατος από καρκίνο ή καρδιακή ανεπάρκεια. Αυτή η ιστορία αρχίζει στο ειρωνικά ονομαζόμενο ομοσπονδιακό Κέντρο Ελέγχου Νόσων (CDC, Centers for Disease Control ) στην Ατλάντα της Γεωργίας. Κατ᾽αρχάς, οι ομοσπονδιακοί επιστήμονες αυτής της «φωλιά αρουραίων» είχαν εφεύρει μια νέα ασθένεια, την οποία ονόμασαν την «γρίπη των χοίρων».

Μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει ποτέ ούτε ένα κρούσμα «γρίπης των χοίρων» που να αναγνωρίζεται θετικά σε οποιοδήποτε άτομο στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Για να ενεργοποιήσουν το αίτημά τους για μια εθνική εκστρατεία εμβολιασμού του νέου τους δηλητηρίου, οι επιστήμονες υποστήριξαν ότι ένας νέος στρατιώτης στο Ft. Dix, New Jersey, «πέθανε» από τη “γρίπη των χοίρων”. Και ότι τώρα αυτή η ασθένεια ήταν έτοιμη να καταστρέψει ολόκληρο τον πληθυσμό των Ηνωμένων Πολιτειών, με εκτιμώμενο αριθμό θανάτων από 60 έως 100 εκατομμύρια θύματα! Οι επιστήμονες υποστήριξαν ότι η καταστροφή αυτή θα μπορούσε να αποφευχθεί μόνο με τον εμβολιασμό όλων των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών!!!

[ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ…ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΎ ΚΑΙ και οι εκκλήσεις για τη δημιουργία μια εθνική εκστρατεία εμβολιασμού τόσο στις ΗΠΑ, όσο και..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, κτλ;;;!!!]

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, σταματήστε επιτέλους ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ να πιστεύετε τα ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΨΕΥΔΗ της ανθελληνικής και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ κυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη και των επίσημων «φερέφωνων» της διοικήσεώς του Νίκου Χαρδαλιά και Σωτήρη Τσιόδρα. Είναι ΟΛΟΙ σε…ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και δρούν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «τρέχοντας» ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ, όπως περίπου 90 άλλες χώρες εκεί έξω. Και είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως, ΚΙ ΑΥΤΟΙ, έχουν ήδη αρχίσει να ΠΡΟΘΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ???
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΆΔΩΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, 80 τοις 100!!!…

Διαβάστε περισσότρα στο παρακάτω λινκ!…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ!…

«ΣΟΚ»: «Πέθανε» ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ από τον «κορωνοϊό το…ΙΔΙΟ αγοράκι! Ίσως ο…ΤΣΙΟΔΡΑΣ ξέρει ΓΙΑΤΙ…

Η Βανέσα Μπράιαντ με…ΚΟΡΩΝΑ στο κεφάλι της. Η σύνδεση Κόμπ Μπράιντ και κορωνοϊού συνεχίζεται…

Οι εταιρείες εμβολίων προετοίμαζαν ήδη εμβόλιο για τον «κορωναϊό» ενω δεν υπήρχε γενικός φόνος εξάπλωσής του. Η σύνδεση με τον Κόμπι Μπράιντ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr