Home Greek News Τζιμ Κάρεϊ: Ο Τραμπ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ !!!;;;

Τζιμ Κάρεϊ: Ο Τραμπ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ !!!;;;

by _
0 comment 666 views

Jim Carrey (Τζιμ Κάρεϊ): Ο Τραμπ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ !!!;;;


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μεταμορφώθηκε μπροστά του. Άλλαξε μορφή. Δεν ήταν άνθρωπος. Το έκανε επίτηδες για να δείξει την δύναμή του…

Μιλώντας στην Gallery Signature στο Λας Βέγκας, όπου φιλοξενεί την πρώτη του έκθεση τέχνης ζωγραφικής “Sunshower“, ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός μίλησε για τα υπονοούμενα που κρύβονται βαθιά στους πίνακές του.

Η είδηση αυτή μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη καθώς προέρχεται από το yournewswire.com το οποίο αρκετά συστημικά ΜΜΕ του εξωτερικού και σκεπτικιστικά sites θεωρούν ως αναξιόπιστο αλλά και κατασκευαστή ψευδών ειδήσεων (fake news).

Σύμφωνα, λοιπόν, με την προαναφερθείσα πηγή, ο Jim Carrey είπε στους θαυμαστές και υποστηρικτές του ότι ο Donald Trump δεν είναι άνθρωπος, αλλά είναι ένα «ερπετό που αλλάζει μεταξύ ανθρώπινης και ερπετοειδούς μορφής» και «αυτό έχει συμβεί μπροστά στα μάτια μου».

«Ενδιαφέρομαι για το τι είναι πίσω από το πέπλο της πραγματικότητας, τις πραγματικές δομές εξουσίας που ελέγχουν το σύμπαν. Δεν με ενδιαφέρει πλέον η καθημερινή πρόσοψη. Έχω βάλει όλα όσα γνωρίζω σε αυτά τα έργα ζωγραφικής».

Ο Carrey συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Donald Trump σε αγώνα πυγμαχίας που πραγματοποιήθηκε στο Trump Hotel & Casino στην Atlantic City στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ένας δημοφιλής τηλεοπτικός ηθοποιός την εποχή εκείνη, ο Carrey επικρίθηκε από τους συνεργάτες του Trump για «αποτυχία ψυχαγωγίας» του μελλοντικού προέδρου.

Αλλά σύμφωνα με τον Carrey, «τον απέφευγε σαν την πανούκλα», επειδή είχε δει τον Trump να μεταμορφώνεται όταν έφτασε στο χώρο.

«Ο Donald Trump έχει ένα μακρύ ερπετοειδές πρόσωπο, ένα υπερμεγέθη ράμφος, Είχε ένα αηδιαστικό γκρι χρώμα, όπως το νερό αποχέτευσης», φέρεται να δήλωσε ο Carrey. Φέρεται να ισχυρίζεται επίσης ότι ο Trump μεταμορφωνόταν ενώ χαιρετούσε και άλλες διασημότητες.

Ο Carrey πιστεύει ότι ο Τράμπ το έκανε ως ένδειξη δύναμης καθώς είναι «πρίγκιπας αίματος» των κυρίαρχων Illuminati-Ερπετοειδών.

«Αυτός ο κλάδος των Illuminati, ο ισχυρότερος κλάδος, προέρχεται από τη Βαυαρία», εξηγώντας ότι «η Βαυαρία είναι η πατρίδα του Trump».

Ερωτηθείς αν είχε αποδείξεις για τους φερόμενους ως δικούς του ισχυρισμούς, ο Carrey πρότεινε να «παρακολουθήσουν τι συμβαίνει όταν αυτά τα ζητήματα θίγονται στα μέσα ενημέρωσης. Οι “Φύλακες των Πυλών” θα προσπαθήσουν να αρνηθούν ότι είπα αυτά τα πράγματα. Όταν αυτό δεν λειτουργήσει, θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν τη φήμη μου».

«Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορεί κάποιος να πει, αλλά μπορεί να ζωγραφίσει. Έχω βάλει όλα όσα γνωρίζω σε αυτά τα έργα ζωγραφικής».

Τα έργα τέχνης του Jim Carrey περιέχουν «όλα» εκείνα που ο ηθοποιός και καλλιτέχνης γνωρίζει για τους ηγεμόνες του σύμπαντος.

«Έχω αφιερώσει τα τελευταία πέντε χρόνια στην έρευνα των αόριστων, τυραννικών δυνάμεων που κυβερνούν τον κόσμο μας. Ταξιδεύουν σε περισσότερες από 80 χώρες και ποτέ δεν παύει να με εκπλήσσει το πόσοι άνθρωποι από πολύ διαφορετικά κοινωνικά στρώματα μου έχουν πει ιστορίες (για ερπετοειδή), ώσπου τους είδαν να μεταμορφώνονται σε ερπετά μπροστά στα μάτια τους».

«Η κυρίαρχη τάξη του κόσμου έχει τυραννικό έλεγχο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς και στην τροφή, το νερό και την παροχή αέρα. Τα στοιχεία εναντίον τους, αρχαία και σύγχρονα, είναι τεράστια και συνεχίζουν να μεγαλώνουν».

Σύμφωνα, λοιπόν, με το yournewswire.com, όλα αυτά ειπώθηκαν από τον Jim Carrey σε μεγάλη ομάδα θαυμαστών του. Μπορεί να είναι αλήθεια; Άραγε θα διαψευστούν από τον ίδιο; Όπως και να έχει καλό να είναι να κρατήσουμε μία επιφύλαξη. Μπορείτε άνετα να απορρίψετε την πληροφορία εως ότου επιβεβαιωθεί.

diadrastika.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr