Home Greek News Η Βανέσα Μπράιαντ με…ΚΟΡΩΝΑ στο κεφάλι της. Η σύνδεση Κόμπ Μπράιντ και κορωνοϊού συνεχίζεται…

Η Βανέσα Μπράιαντ με…ΚΟΡΩΝΑ στο κεφάλι της. Η σύνδεση Κόμπ Μπράιντ και κορωνοϊού συνεχίζεται…

by _
0 comment 244 views

Η Βανέσα Μπράιαντ με…ΚΟΡΩΝΑ στο κεφάλι της. Η σύνδεση Κόμπ Μπράιντ και κορωνοϊού συνεχίζεται…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το ΠΡΩΤΟ ΣΑΙΤ στον κόσμο, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, που από τις 24 Ιάν. φέτος μέχρι τώρα, σας αποκαλύπτει τόσο το γεγονός πως ο «θάνατος» του Κόμπι Μπράιντ ήταν…ΣΤΗΜΕΝΟΣ 100 τοις 100 όσο και το γεγονός πως υπάρχει μια σαφής σύνδεση μεταξύ του ψεύτικου θανάτου του Κόμπι με τον…ΚΟΡΩΝΑΪΟ, είναι το δικό μας, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)! Και μέχρι τώρα σας έχουν βγάλει δεκάδες άρθρα για αυτό, που δεν θα σας αφήσουν με ΚΑΜΙΑ αμφηβολία ότι, ΟΝΤΩΣ, ισχύουν αυτά τα πράγματα και όχι ο «θάνατος» του Κόμπι έχει χρησιμεύσει ως μεγάλος…ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ για τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ!

Και σαν να μην έφταναν όλ’ αυτά, τον Κόμπι τον έχουν ήδη βάλει στο….HALL OF FAME (Αίθουσας της Φήμης) του NBA, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ περίεργο, μιας και, ως είθισται, αυτό ΔΕΝ σύμβαίνει σε κανένα μεγάλο παίχτη του NBA παρά μόνο μετά περίπου πέντε χρόνια!

Και τώρα έρχεται η εξής παράξενη ανάρτηση της κας Βανέσα Μπράιαντ, γυναίκας του Κόμπι, με ημερ. 06 Απριλ. 2020, όπου φορά…ΚΟΡΩΝΑ (ή στεφάνι) ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ! Χμμμμ…

Και νομίζετε ότι αυτό «δεν είναι τίποτε», τότε διαβάστε τα παρακάτω άρθρα μας όπου έχουμε συνδέσει τον Κόμπι Μπράιντ και τον δήθεν «θάνατό» του με τον…ΚΟΡΩΝΑΙΟ…

Το ιατρικό όνομα του κοροναϊού, Covid, είναι εβραϊκή & Αγγλιστί βγάζει το…KOBE (ΚΟΜΠΙ)! Η σύνδεση Κόμπι Μπράιντ & κορωναϊού!

Οι εταιρείες εμβολίων προετοίμαζαν ήδη εμβόλιο για τον «κορωναϊό» ενω δεν υπήρχε γενικός φόνος εξάπλωσής του. Η σύνδεση με τον Κόμπι Μπράιντ!

ΣΟΚ: Ιδού η σύνδεση του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ & του….ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ. Και τα δύο ΣΤΗΜΕΝΑ για την παραπλάνηση του κόσμου!

Δείτε τώρα την παρακάτω ανάρτηση που τα λέει ΟΛΑ. Και λέμε στην συγκεκριμένη σελίδα, Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΆΡΤΗΤΗ ΤΗΣ κας ΒΑΝΕΣΑ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ Ή ΜΗΠΩΣ…ΠΡΟΣΦΑΤΗ;;;

Και το περίεργο είναι το γεγονός πως ο Κόμπι και η Βανέσα είχαν κάνει προ πολλού μαζί ένα σύμφωνο στο να μην πετάξουν ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ σε ελικόπτερο και αυτό αντικατοπτρίζεται στα σκόλια της παρακάτω ανάρτησης της σελίδας Instagram vanessabryantworld. Δηλαδή, ο κόσμος ρωταει γενικά «ΕΜ, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!» …ΧΜΜΜΜ. Εμ, νομίζουμε εμείς αγαπητοί μας φίλες και φίλοι ότι η κοροϊδια εν προκειμένω πάει…ΣΥΝΕΦΟ, εκεί, δηλαδή, όπου πετάνε ΜΑΖΙ, στο ΙΔΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ο Κόμι και η Βενέσα….!!!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΙΘΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙ!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr