Home Greek News Θλιβερή εικόνα στην Αργολίδα – Γέμισε η άσφαλτος νεκρά χελιδόνια

Θλιβερή εικόνα στην Αργολίδα – Γέμισε η άσφαλτος νεκρά χελιδόνια

by _
0 comment 342 views

argonafplia.gr 

Θλιβερή εικόνα στην Αργολίδα – Γέμισε η άσφαλτος νεκρά χελιδόνια

«Ο καιρός δεν τα βοηθάει, με αποτέλεσμα να είναι ζαλισμένα και κουρασμένα πάνω στο δρόμο, με τα διερχόμενα αυτοκίνητα να τα πατούν»…

NEWSROOM7.4.2020 | 14:29 Πηγή: www.lifo.gr


Ένα θλιβερό θέαμα αντίκρυσαν οι πολίτες στο δρόμο Ναυπλίου Νέας Κίου, αλλά και σε πολλές ακόμη περιοχές της Αργολίδας, με εκατοντάδες εξαντλημένα, από το ταξίδι και την κακοκαιρία, χελιδόνια, ακίνητα ή νεκρά στην άσφαλτο.

Ο τοπικός συνεργάτης του συλλόγου προστασίας άγριας ζωής ΑΝΙΜΑ προσπάθησε να περισυλλέξει τα ζωντανά και να απομακρύνει τα νεκρά χελιδόνια από το δρόμο, «ώστε να μην αποτελούν “κράχτη” για τα υπόλοιπα» όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της οργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.lifo.gr/now/greece/277348/thliveri-eikona-stin-argolida-gemise-i-asfaltos-nekra-xelidonia?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0oi5jB5ETxAz7xx7dtE-aY8g7xsOYAGGLX0aSDhErc0h298OqGKwNPFPQ#Echobox=1586270116

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr