Home Greek News Έξι νέους «θανάτους» ανακοίνωσε ο ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΛΚΗΣ Σωτήρης Τσιόδρας

Έξι νέους «θανάτους» ανακοίνωσε ο ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΛΚΗΣ Σωτήρης Τσιόδρας

by _
0 comment 136 views

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Προτού διαβάστε τα παρακάτω ΨΕΥΔΗ, διαβάστε επίσης αυτά που έχουμε μέχει τώρα βγάλει για το γεγονός πως όλα αυτά πρόκειται για ένα μεγάλο..ΨΕΜΑ!!!


Έξι νέους θανάτους ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας – Το 55% των κρουσμάτων είναι άνδρες, 90 άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, εκ των οποίων το 79% είναι άνδρες

Περισότερα από 1.289.000 κρούσματα του νέου κορωνοϊού και πάνω από 70.000 θανάτους έχουν καταγραφεί, παγκοσμίως. Πάνω από 582.000 τα κρούσματα στην Ευρώπη, με την Ιταλία και την Ισπανία να έχουν το 45% των κρουσμάτων.

Στην Ελλάδα, ο κ.Τσιόδρας ανακοίνωσε 20 νέα κρούσματα, με το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να ανέρχεται πλέον στα 1.755- πρόκειται για το μικρότερο αριθμό κρουσμάτων που ανακοινώνονται τις τελευταίες ημέρες. Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι έξι ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, με το σύνολο των θυμάτων του κορωνοϊού να φτάνει πλέον τα 79. Παράλληλα, έχουν διενεργηθεί 26.143 έλεγχοι, ενώ 90 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr