Home Greek News Κορωνοϊός: “Ένα βήμα πριν από το τσιπάρισμα στην Ελλαδα.”Ο Ενιαιος αριθμος από το 2020!

Κορωνοϊός: “Ένα βήμα πριν από το τσιπάρισμα στην Ελλαδα.”Ο Ενιαιος αριθμος από το 2020!

by _
0 comment 145 views

Κορωνοϊός: “Ένα βήμα πριν από το τσιπάρισμα στην Ελλαδα.”Ο Ενιαιος αριθμος από το 2020!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:
Το ακόλουθο βίντεο δημοσιεύθηκε στο Youtube τον Οκτ. πέρσι και είναι …ΕΠΙΚΑΙΡΟ όσο ποτέ διότι είχε δημοσιευτεί κάτα ΑΚΡΙΒΩΣ την ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ που στήθηκε η μεγάλη ΑΠΑΤΗ του κορωναϊού από τους ελιτιστές, όπως Μπίλ Γκέιτς, το πανεπιστήμιο Τζόν Χόπκινς, το Παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ και οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες! Διαβάστε επίσης τα άρθρα μας με τίτλους ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του «κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!! και ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι! για όλες τις λεπτομέριες!
Και όπως πληροφορούμαστε από δημοσιογράφους και ερευνητές απ ολο τον κόσμο, υπάρχει πλέον μια ΣΑφΗΣ σύνδεσις μεταξύ του κορωναϊού και του….ΧΑΡΓΜΑΤΟΣ, μιας και ο ίδιος ο Μπίλ Γκέιτς κάνει λόγω τώρα για το ενδεχόμενο ο κάθε πολίτης κοσμός να πάρει στο μέλλον ένα…ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ… ΧΜΜΜΜΜ…

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΚΤΛ. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ! !

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr