Home Greek News Τι λέει ρε αυτός;;; Θα χρησιμοποιήσει τον Ελληνικό Στρατό εναντίον των Ελλήνων;;;!!!

Τι λέει ρε αυτός;;; Θα χρησιμοποιήσει τον Ελληνικό Στρατό εναντίον των Ελλήνων;;;!!!

by _
0 comment 147 views

Τι λεει ρε αυτος; Θα χρησιμοποιησει τον Ελληνικο Στρατο εναντιον των Ελληνων;


GreekNewsOnDemand.com: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩ« ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…


Τι λεει ρε ο αποτυχημενος;
Θα χρησιμοποιησει τον Ελληνικο Στρατο εναντιον των Ελληνων;
Εσεις τι λετε ρε Μητσοτακηδες, που τον διαλεξατε απ τις προσφορες των ληγμενων; 
Διαβαστε να φριξετε…

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του που έδωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα πριν αποφασιστεί το μερικό κλείσιμο της νέας παραλίας της Θεσσαλονίκης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της χρήσης των Ενόπλων Δυνάμεων για να εμποδιστούν οι Έλληνες να βγαίνουν από τα σπίτια τους για οποιονδήποτε λόγο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση με αφορμή το γεγονός ότι όσο περνούν οι ημέρες η θερμοκρασία θα ανεβαίνει και την ψυχολογική ανάγκη των πολιτών να βγουν από το «χρυσό κλουβί» τους, είπε:

«Ο Ελληνας πειθαρχεί; Αν για παράδειγμα οι πολίτες δεν δείξουν την πειθαρχία που πρέπει ποιο είναι το επόμενο στάδιο; Η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων;

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι πολίτες πειθάρχησαν στη συντριπτική τους πλειονότητα.  Η τηλεόραση μεγέθυνε ελάχιστες μειοψηφίες στις παραλίες και στα άλση. Καλά έκανε η τηλεόραση γιατί η πειθαρχία πρέπει να είναι απόλυτη.

Οι πολίτες πειθάρχησαν και πειθαρχούν όταν αντιλαμβάνονται ότι τα προτεινόμενα είναι προς το συμφέρον τους. Είναι υποχρέωση της πολιτείας να τους κάνει να το αντιληφθούν. Το επαναλαμβάνω, μίλησαν απλά, λογικά οι υπεύθυνοι άνθρωποι, εννοώ οι ειδικοί. Μίλησε ως ηγέτης ο πρωθυπουργός. Ψύχραιμα, συνετά, ανθρώπινα. Πείσαμε γιατί επικοινωνήσαμε.»

Αναφερόμενος δε στη μεταμνημονιακή κανονικότητα», ήταν κατηγορηματικός ότι αυτή τελείωσε!

Όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση, «η κανονικότητα της μεταμνημονιακής περιόδου είναι ήδη παρελθόν. Είμαστε κυβέρνηση μόλις λίγων μηνών και έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με εθνικές κρίσεις, αλλά και άλλες με παγκόσμια διάσταση. Οταν τελειώσει με το καλό αυτή η αρρώστια, θα συζητήσουμε για το πώς θα ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα. Οση προσπάθεια και να κάνουμε, οι επιπτώσεις στην οικονομία θα είναι για το 2020 σημαντικές.

Το πλεονέκτημα είναι ότι πλέον η Ευρώπη μάς αντιμετωπίζει με σεβασμό και για τον Εβρο και για τη διαχείριση της πανδημίας. Αυτό μας διευκολύνει στο να διεκδικήσουμε τη μέγιστη δυνατή οικονομική βοήθεια για να ανατάξουμε την κατάσταση».

Σημειώνται ότι χθες το μερικό κλείσιμο της νέας παραλίας της Θεσσαλονίκης από σήμερα Τρίτη αποφάσισαν από κοινού η κυβέρνηση μέσω του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν.Χαρδαλιά, ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Ζέρβας, επειδή εθεάθησαν πολλοί Θεσσαλονικείς να περπατούν, να τρέχουν και να συνομιλούν μεταξύ τους, κάτι που θεωρείται από τους αρμόδιους επικίνδυνο για την υγεία τους λόγω κορωνοϊού…

πηγη 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr