Home ΗΠΑ Κορώνα: δημιουργώντας την ψευδαίσθηση μιας πανδημίας μέσω των διαγνωστικών εξετάσεων

Κορώνα: δημιουργώντας την ψευδαίσθηση μιας πανδημίας μέσω των διαγνωστικών εξετάσεων

by _
0 comment 159 views

Κορώνα: δημιουργώντας την ψευδαίσθηση μιας πανδημίας μέσω των διαγνωστικών εξετάσεων

από τον Jon Rappoport  30 Μαρτίου 2020

ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ GreekNewsOnDemand.com: Ελευθερία ή…ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Έλληνες!!! ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΕΛΙΑΚ;;;!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩ« ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!

(Για να συμμετάσχετε στη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ εδώ.)Αποκαλύπτονται με τα ίδια τους τα λόγια.

Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσω αποσπάσματα από επίσημες πηγές σχετικά με τη δική τους διαγνωστική εξέταση για τον κορωναϊό. Μιλώ για τις μοιραίες ατέλειες της εξέτασης.
Επειδή οι αριθμοί των περιπτώσεων βασίζονται σε αυτές τις εξετάσεις (ή σε καθόλου εξετάσεις), το σύνολο του “πανδημικού αποτελέσματος” έχει δημιουργηθεί από ψευδοεπιστήμη.

Σενάριο.
Σε μια στιγμή  αλήθειας, ένας επαγγελματίας προπαγανδιστής ψιθυρίζει σε έναν συνάδελφο: “Ξέρεις, έχουμε ένα δυνατό διαγνωστικό τεστ για τον ιό. Το τεστ μπορεί να βγάλει όλα τα αποτελέσματα που να λένε ότι αυτό το άτομο είναι άρρωστο και  το άλλο το άτομο είναι άρρωστο. Εκατομμύρια ασθενείς.

Αλλά η εξέταση δεν μετρά πραγματικά αυτό. Η εξέταση είναι γελοία, αλλά είναι γελοία υπέρ μας.

Κατασκευάζει την εικόνα μιας παγκόσμιας πανδημίας. Μια δικαιολογία για να κλειδωθεί όλος ο πλανήτης και να καταστραφούν οικονομίες και ζωές … ”

Η ευρεία εξέταση  για τον ιό COVID-19 ονομάζεται PCR. Έχω γράψει πολλά γι ‘αυτό σε προηγούμενα άρθρα.

Τώρα ας πάμε στη δημοσιευμένη επίσημη λογοτεχνία και να δούμε τι αποκαλύπτει.
Προειδοποίηση:  οι ομολογούμενες, από τους ίδιους  τρύπες και τα μειονεκτήματα, τα ψεγάδια της εξέτασης είναι καταστροφικές.

“CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel”

Από το διαγνωστικό πάνελ του  RT-PCR πραγματικού χρόνου CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) [1]:
“Η ανίχνευση ιικού RNA μπορεί να μην υποδεικνύει την παρουσία μολυσματικού ιού ή ότι το 2019-nCoV είναι ο αιτιολογικός παράγοντας για τα κλινικά συμπτώματα.”

Μετάφραση: Μια θετική δοκιμή δεν εγγυάται ότι ο ιός COVID προκαλεί καθόλου λοίμωξη. Και, διαβάζοντας μεταξύ των γραμμών, ίσως ο ιός COVID να μην είναι καθόλου στο σώμα του ασθενούς.

Από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ): “Τεχνική καθοδήγηση για την ασθένεια του ιού του κοροναϊού (COVID-19): Εργαστηριακός έλεγχος για τον άνθρωπο 2019-nCoV” [2]:

“Αρκετές εξετάσεις που ανιχνεύουν τον 2019-nCoV υπήρξαν και βρίσκονται σε εξέλιξη, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εμπόριο. Ορισμένες εξετάσεις μπορούν να ανιχνεύσουν μόνο τον νέο ιό [COVID] και κάποιες μπορεί επίσης να ανιχνεύσουν άλλα στελέχη (π.χ. SARS-CoV) που είναι γενετικά παρόμοια. ”

Μετάφραση: Ορισμένες εξετάσεις καταγράφουν θετικά για τους τύπους κοροναϊών που δεν έχουν καμία σχέση με το COVID – συμπεριλαμβανομένων απλών παλιών κορωνών που δεν προκαλούν τίποτα περισσότερο από κρυολόγημα.

Το έγγραφο της ΠΟΥ προσθέτει αυτό το μικρό κομμάτι:
“Περιορισμοί χρήσης πρωτοκόλλου: Τα προαιρετικά κλινικά δείγματα για δοκιμές δεν έχουν ακόμη επικυρωθεί.”


Μετάφραση: Δεν είμαστε σίγουροι ποια δείγματα ιστών πρέπει να πάρουν από τον ασθενή, προκειμένου να υπάρχει έγκυρη δοκιμασία.

Από το FDA: “LabCorp COVID-19RT-PCR εξέταση EUA Περίληψη: ΑΚΡΙΒΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (EUA) ΠΕΡΙΛΗΨΗ COVID-19 RT -PCR ΕΞΕΤΑΣΗ  (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ)” [3]

“… Ο SARS-CoV-2RNA [ιός COVID] είναι γενικά ανιχνεύσιμος στα αναπνευστικά δείγματα κατά τη διάρκεια της οξείας φάσης της λοίμωξης. Τα θετικά αποτελέσματα είναι ενδεικτικά της παρουσίας RNA του SARS-CoV-2η κλινική συσχέτιση με το ιστορικό του ασθενούς και άλλες διαγνωστικές πληροφορίες είναι απαραίτητες για τον προσδιορισμό της κατάστασης της λοίμωξης από τον ασθενή .

.. Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η  ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.
(τα κεφαλαία υπογράμιση δική μου)

Τα εργαστήρια εντός των Ηνωμένων Πολιτειών και των εδαφών τους υποχρεούνται να αναφέρουν όλα τα θετικά αποτελέσματα στις αρμόδιες αρχές δημόσιας υγείας. “

Μετάφραση: Από τη μία πλευρά, υποστηρίζουμε ότι η εξέταση μπορεί “γενικά” να ανιχνεύσει την παρουσία του ιού COVID σε έναν ασθενή. Αλλά παραδεχόμαστε ότι ο «παράγοντας που ανιχνεύτηκε» στην εξέταση, με τον οποίο παράγοντα εννοούμε το COVID, «μπορεί να μην είναι η σαφής αιτία της ασθένειας»Παραδεχόμαστε επίσης ότι, μόνο αν ο ασθενής έχει οξεία λοίμωξη, μπορούμε να βρούμε το COVID.

Ως εκ τούτου, η ιδέα των «ασυμπτωματικών ασθενών» που επιβεβαιώνεται από την εξέταση είναι ανοησία. Και παρόλο που μια θετική εξέταση για το COVID μπορεί να μην υποδεικνύει την πραγματική αιτία της νόσου, πρέπει να αναφέρονται όλες οι θετικές δοκιμές – και θα θεωρούνται ως “περιπτώσεις COVID”. Ανεξάρτητα.

Από κατασκευαστή στοιχείων κιτ εξέτασης PCR, το Creative Diagnostics, ” SARS-CoV-2 Coronavirus Multiplex RT-qPCR κιτ” [4]:

Ρυθμιστική κατάσταση: Μόνο για ερευνητική χρήση, όχι για χρήση σε διαγνωστικές διαδικασίες.”

Μετάφραση: Μην χρησιμοποιείτε το αποτέλεσμα της εξέτασης για τη διάγνωση της λοίμωξης ή της ασθένειας, είναι μόνο για ερευνητική χρήση. Ωχ.

“Μη ειδική παρεμβολή του ιού της γρίπης Α (H1N1), του ιού της γρίπης Β (Yamagata), του αναπνευστικού συνκυτιακού ιού (τύπος Β), του αναπνευστικού αδενοϊού (τύπος 3, τύπος 7), του ιού παραγρίπης (τύπος 2), του Mycoplasma Pneumoniae, του Chlamydia Pneumoniae , και τα λοιπά.”

Μετάφραση: Παρόλο που αυτή η εταιρεία δηλώνει ότι η εξέταση μπορεί να ανιχνεύσει COVID, δηλώνει επίσης ότι η εξέταση μπορεί να διαβάσει ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ θετικά αν ο ασθενής έχει έναν από τους άλλους άσχετους ιούς στο σώμα του. Τι αποδεικνύει η εξέταση τότε; Ποιός ξέρει? Ρίξτε ένα κέρμα κορώνα γράμματα.

“Ποιοτική εφαρμογή”

Μετάφραση: Αυτό σημαίνει σαφώς ότι η εξέταση δεν είναι κατάλληλη για τον εντοπισμό της ποσότητας του ιού στο σώμα του ασθενούς. Θα εξηγἠσω πόσο σημαντική είναι αυτή η αποδοχή μέσα σε ένα λεπτό.

“Το αποτέλεσμα της ανίχνευσης αυτού του προϊόντος είναι μόνο για κλινική αναφορά και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως η μοναδική απόδειξη για κλινική διάγνωση και θεραπεία. Η κλινική αντιμετώπιση των ασθενών θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη σε συνδυασμό με τα συμπτώματα / σημεία, το ιστορικό τους, άλλες εργαστηριακές εξετάσεις και ανταπόκριση στη θεραπείας. Τα αποτελέσματα ανίχνευσης δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται άμεσα ως αποδεικτικά στοιχεία για την κλινική διάγνωση και είναι μόνο για αναφορά στους κλινικούς ιατρούς. “

Μετάφραση: Μην χρησιμοποιείτε τη δοκιμασία ως την αποκλειστική βάση για τη διάγνωση ενός ατόμου με τον COVIDΚαι όμως, αυτό ακριβώς κάνουν οι υγειονομικές αρχές σε όλο τον κόσμο. Όλες οι θετικές εξετάσεις πρέπει να αναφέρονται σε κυβερνητικές υπηρεσίες και θεωρούνται ως περιπτώσεις COVID. “
Αυτά τα αποσπάσματα, από την επίσημη κυβέρνηση και τις ίδιες τις πηγές των εξετάσεων, τορπιλίζουν ολόκληρη την «επιστημονική» βάση της εξέτασης.

Και τώρα, θα προσθέσω ένα άλλο, θανατηφόρο χτύπημα: η εξέταση δεν έχει επικυρωθεί σωστά ως εργαλείο για την ανίχνευση ασθενειών. Ακόμα και αν υποτεθεί ότι μπορεί να ανιχνεύσει την παρουσία του ιού COVID σε έναν ασθενή, δεν δείχνει ΠΟΣΟΣ είναι ο ιός στο σώμα.
Και αυτό είναι το κλειδί, διότι για να αρχίσουμε να μιλάμε για πραγματική ασθένεια στον πραγματικό κόσμο, όχι σε εργαστήριο, ο ασθενής θα πρέπει να έχει εκατομμύρια και εκατομμύρια του ιού που να έχουν αναπαραχθεί ενεργά στο σώμα του.

Οι υποστηρικτές της εξέτασης βεβαιώνουν ότι ΜΠΟΡΕΙ να μετρήσει πόσος είναι ο ιός στο σώμα. Στο οποίο απαντάω: αποδείξτε το.
Αποδείξτε με κάποιο τρόπο, πράγμα που θα έπρεπε να έχει αποδειχθεί πριν από δεκαετίες – αλλά ποτέ δεν έγινε.

Πάρτε 500 άτομα και αφαιρέστε  δείγματα ιστών από αυτά. Οι άνθρωποι που λαμβάνουν τα δείγματα ΔΕΝ κάνουν τη εξέταση. Οι δοκιμαστές δεν θα γνωρίζουν ποτέ ποιοί είναι οι ασθενείς και σε ποια κατάσταση βρίσκονται.
Οι δοκιμαστές πραγματοποιούν την PCR τους στα δείγματα ιστών. Σε κάθε περίπτωση, λένε ποιον ιό βρήκαν και ΠΟΣΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ βρήκαν.

“Εντάξει, στους ασθενείς 24, 46, 65, 76, 87 και 93 βρήκαμε μια μεγάλη ποσότητα ιό.
Τώρα αποκαλύπτουμε αυτούς τους ασθενείς. Πρέπει όλοι να είναι άρρωστοι, επειδή έχουν τόσο μεγάλη ποσότητα ιού που έχει αναπαραχθεί  στο σώμα τους. Είναι άρρωστοι; Τρέχουν σε μαραθώνιο; Ας το ανακαλύψουμε.

Αυτή η ΠΡΟΦΑΝΗΣ αξιολόγηση της εξέτασης δεν έχει γίνει ποτέ.

Αυτό είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο. 

Πού είναι τα αποτελέσματα ελεγχόμενων δοκιμών σε 500 ασθενείς, χίλιους ασθενείς; Πουθενά.

Η εξέταση είναι μια αναπόδεικτη απάτη.

Επομένως, η πανδημία COVID, η οποία υποτίθεται ότι βασίζεται σε αυτή την εξέταση, είναι επίσης απάτη.

Αλλά … αλλά … τι γίνεται με όλους τους άρρωστους και τους θανάτους  … γιατί είναι άρρωστοι;”
Έχω γράψει χιλιάδες λέξεις που απαντούν σε αυτό το ερώτημα, στα προηγούμενα άρθρα. Ενας  ΑΡΙΘΜΟΣ παθήσεων-από τις οποίες καμιά δεν αφορά τον COVID και που οι περισσότερες αφορούν παλαιές παραδοσιακές ασθένειες, κάνουν τους ασθενείς να αρρωσταίνουν.

Πηγές:

[1]: CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV)
Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel
[2]:Coronavirus disease (COVID-19) technical guidance: Laboratory testing for 2019-nCoV in humans
[3]: ACCELERATED EMERGENCY USE AUTHORIZATION (EUA) SUMMARY
COVID-19 RT-PCR TEST
(LABORATORY CORPORATION OF AMERICA)
[4]: SARS-CoV-2 Coronavirus Multiplex RT-qPCR Kit 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr