Home Greek News Ξεκίνησαν οι αποφυλακίσεις κρατουμένων λόγω κορωνοϊού!!!

Ξεκίνησαν οι αποφυλακίσεις κρατουμένων λόγω κορωνοϊού!!!

by _
0 comment 137 views

Από αύριο ξεκινάνε οι αποφυλακίσεις κρατουμένων λόγω κορωνοϊού

Δημοσιεύθηκε στις 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020


GreekNewsOnDemand.com: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩ« ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…


Αρχίζουν από αύριο αποφυλακίσεις κρατουμένων, που γίνονται στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης των φυλακών, λογω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με όσα είπαν στις “Δικογραφίες” κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού, με τους οποίους συναντήθηκε πριν από λίγο η γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, από αύριο σταδιακά θα αποφυλακιστούν όσοι έχουν υπόλοιπο ποινής ένα χρόνο και όσοι έχουν ποινές οκτώ ετών, γιά οικονομικά εγκληματα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr