Home Greek News Ελευθερία ή…ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έρχονται περιορισμοί σε χρόνο μετακινήσεων και αριθμό SMS

Ελευθερία ή…ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έρχονται περιορισμοί σε χρόνο μετακινήσεων και αριθμό SMS

by _
0 comment 151 views

Πρωτοθέμα: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έρχονται περιορισμοί σε χρόνο μετακινήσεων και αριθμό SMS


ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ GreekNewsOnDemand.com: Ελευθερία ή…ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ Έλληνες!!! ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΕΛΙΑΚ;;;!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩ« ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!

Τι προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας – Αυστηρότερα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοινώνονται τα επόμενα 24ωρα –  Χρονικός περιορισμός στις επιτρεπόμενες μετακινήσεις – Πλαφόν στον αριθμό των SMS στο 13033…

Στα νέα αυστηρότερα μέτρα που πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά στην απαγόρευση κυκλοφορίας αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο στο OPEN.

Τα μέτρα αυτά, όπως ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στοχεύουν να βάλουν φρένο στις καταχρήσεις και στην αλόγιστη χρήση SMS στο 13033, όχι να περιορίσουν περαιτέρω τους συνεπείς πολίτες.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει αγκαλιάσει αυτά τα δύσκολα μέτρα, τα οποία όμως είναι απαραίτητα για να αποφύγουμε τη διασπορά του κορωνοϊού», ανέφερε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε:

«Οι συνεπείς δεν είναι κορόιδα. Θα πρέπει όλοι να μένουμε στο σπίτι. Όσοι κάνουν κατάχρηση για να είναι όλη την ημέρα έξω, θα νιώσουν σύσφιξη των μέτρων».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «τέτοιου είδους μέτρα είναι να υπάρξει ένας περιορισμός στην ώρα που μπορεί να βγαίνει κανείς, δηλαδή να υπάρχει ένα δίωρο, ένα τρίωρο για μία συγκεκριμένη μετακίνηση, και ένας άλλος περιορισμός που μπορεί να μπει είναι ότι δεν μπορεί να βγαίνει κανείς για περισσότερες από 1-2 φορές για συγκεκριμένες αιτίες».

Οι σχετικές ανακοινώσεις, όπως διευκρίνισε ο κ. Πέτσας, «είναι ένα θέμα των επόμενων 2-3 ημερών το πολύ».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr