Home ΗΠΑ Εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν διευρύνει το προβάδισμά του έναντι του Τραμπ

Εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν διευρύνει το προβάδισμά του έναντι του Τραμπ

by _
0 comment 124 views

Εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν διευρύνει το προβάδισμά του έναντι του Τραμπ

Δημοσκόπηση δείχνει πως θα τον ψήφιζε το 46% έναντι 40% του νυν προέδρου

01/04/2020

Το 46% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων θα ψήφιζε τον Τζο Μπάιντεν στις εκλογές που θα γίνουν τον Νοέμβριο στις ΗΠΑ, έναντι ποσοστού 40% που θα ψήφιζε τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο Μπάιντεν, ο οποίος έχει το προβάδισμα στην κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, διεύρυνε τη διαφορά του από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, παρά το γεγονός ότι η εξάπλωση του κορονοϊού έχει θέσει στο περιθώριο την προεκλογική εκστρατεία του πρώην αντιπροέδρου.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, και προχθές, Τρίτη, και συμμετείχαν σ’ αυτή περισσότεροι από 1.100 ενήλικες Αμερικανοί.

Το 46% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων που συμμετείχε στη δημοσκόπηση δήλωσε ότι θα ψήφιζε τον Μπάιντεν, αν ήταν αντίπαλος του Τραμπ στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ενώ το 40% θα ψήφιζε τον Αμερικανό πρόεδρο.

Το προβάδισμα του Μπάιντεν, που είναι τώρα 6 ποσοστιαίες μονάδες, έχει αυξηθεί από τη διαφορά της 1 μονάδας υπέρ του Μπάιντεν που είχε καταγραφεί σε παρόμοια δημοσκόπηση που είχε πραγματοποιηθεί από τις 6 ως τις 9 Μαρτίου.

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/6159415/ekloges-stis-ipa-o-tzo-mpainten-dieyrynei-to-provadisma-toy-enanti-toy-tramp?fbclid=IwAR2tphy2aqhq7GR90SgxIWbM78gBA22zCArfUNpvgY4rGqbAxMEW7t4bgMo

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr