Home Greek News Στο «κόλπο» για το…ΣΤΗΕΜΝΟ κλείσιμο του λιμανιού Θεσ/νίκης το OPEN και άλλα συστημικά ΜΜΕ!

Στο «κόλπο» για το…ΣΤΗΕΜΝΟ κλείσιμο του λιμανιού Θεσ/νίκης το OPEN και άλλα συστημικά ΜΜΕ!

by _
0 comment 272 views

Στο «κόλπο» για το…ΣΤΗΕΜΝΟ κλείσιμο του λιμανιού Θεσ/νίκης το OPEN και άλλα συστημικά ΜΜΕ!!!


Το όλο κλείσιμο του λιμανιού Θεσσαλονίκης έγινε σήμερα βάσει του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊού, αλλά ήταν όμως τα συστημικά ΜΜΕ της Ελλάδος που συνέλαβαν σε αυτό δημοσιεύοντας «φωτογραφίες»…ΨΕΥΤΙΚΕΣ, ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ που «έδειχναν» «πολύν κόσμον» να συρρέει στο λιμάνι για «άθληση» κτλ., και ΑΥΤΟ χρησίμευσε σαν αφορμή η κυβέρνησις να προβεί στο κλείσιμο του λιμανιού επειδή υπάρχαν -τάχα μου!- πολλοί «παραβάτες» των νομών καραντίνας , κτλ!

Π.χ., το «Πρωτοθέμα» δημοσίσευσε το άρθρο του με τίτλο Απαγόρευση κυκλοφορίας – Θεσσαλονίκη: Κλείνει η Νέα Παραλία μετά την «κοσμοπλημμύρα» και τις βόλτες με καφέ στο χέρι! όπου μας πλάσσραν τις ΙΔΙΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ!

Αυτό περι…ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ της…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ συζητιέται ευρέως αυτήν την στιγμήν σε όλες τις μορφές μέσων κοιωνικής δικτυώσεως, ιδιαίτερα από ειδικούς που ειδικεύονται στο Photoshop.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr