Home Greek News Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο ΥΠΟΙΚ της Έσσης – Πληροφορίες ότι ανησυχούσε πολύ για την κρίση του κορωνοϊού

Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο ΥΠΟΙΚ της Έσσης – Πληροφορίες ότι ανησυχούσε πολύ για την κρίση του κορωνοϊού

by _
0 comment 268 views

Γερμανία: Αυτοκτόνησε ο ΥΠΟΙΚ της Έσσης – Πληροφορίες ότι ανησυχούσε πολύ για την κρίση του κορωνοϊού

29/03/2020, 16:1


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ! >> «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!


Κορωνοϊός – Γερμανία: Ο πρωθυπουργός του κρατιδίου δήλωσε ότι ο επί χρόνια συνεργάτης του ανησυχούσε ιδιαίτερα για την κρίση του κορωνοϊού και εργαζόταν μέρα και νύχτα προκειμένου να βρει τρόπους για την αντιμετώπισή της

Νεκρός στις γραμμές του τρένου στην περιοχή Χόχαϊμ της Έσσης βρέθηκε χθες ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου, Τόμας Σέφερ. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο 54χρονος χριστιανοδημοκράτης (CDU) αυτοκτόνησε. Η σορός του αναγνωρίστηκε νωρίτερα σήμερα.

«Αιφνιδιασμένος» και «σοκαρισμένος» δήλωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός της Έσσης Φόλκερ Μπουφιέ, επισημαίνοντας ότι ο επί χρόνια συνεργάτης του ανησυχούσε ιδιαίτερα για την κρίση του κορωνοϊού και εργαζόταν μέρα και νύχτα προκειμένου να βρει τρόπους για την αντιμετώπισή της, σε ό,τι αφορά την χρηματοδότηση και την οργάνωση των υπηρεσιών.

«Φαίνεται ότι φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. Νομίζω ότι τον λύγισαν αυτές οι ανησυχίες. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει διέξοδο», δήλωσε ο κ. Μπουφιέ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/990019/germania-autoktonise-o-upoik-tis-essis-plirofories-oti-anisuhouse-polu-gia-tin-krisi-tou-koronoiou/?fbclid=IwAR0qpBx9zFq9brnf_WT_WtUglwPqjLOVINR3tctRb1GnfQwbKc-n31aub9s

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr