Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Νέα μέτρα και πιο αυστρηρούς περιορισμούς ανακοινώνει ΤΩΡΑ ο Υπουργός Υγείας

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Νέα μέτρα και πιο αυστρηρούς περιορισμούς ανακοινώνει ΤΩΡΑ ο Υπουργός Υγείας

by _
0 comment 224 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: LIVE – Νέα μέτρα και πιο αυστρηρούς περιορισμούς ανακοινώνει ΤΩΡΑ ο Υπουργός Υγείας


Τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια της διυπουργικής σύσκεψης ανακοινώνει αυτή την ώρα σε συνέντευξη τύπου στο Υπουργείο Υγείας ο Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Τα νέα μέτρα κρίνονται αναγκαία μετά  και τις αυστηρές προειδοποιήσεις από τους επιστημονικούς συνεργάτες της Κυβέρνησης, λόγω της απειθαρχίας που οδήγησε στα 35 χθεσινά κρούσματα.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός αναφέρει:

  • Απαγορεύεται η όποια μετακίνηση προσώπων από τις 9:00 μ.μ μέχρι τις 06:00π.μ τις καθημερινές, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, πλην όσων κατέχουν το έντυπο Βεβαίωσης Κυκλοφορίας Εργαζομένου ( Έντυπο Α)
  • Η όποια κατ’ εξαίρεση μετακίνηση του όποιου προσώπου, σύμφωνα με τη δήλωση κατ’ εξαίρεσης μετακίνησης πολιτών (Έντυπο Β), δύναται να αξιοποιηθεί μόνο μία φορά έκαστη ημέρα.
  • Απαγορεύεται η σύναξη προσώπων στην όποια οικία πέραν των μόνιμα διαμενόντων προσώπων.
  • Αύξηση του εξώδικου από 150 σε 300 ευρώ
  • Όλοι όσοι εισέρχονται στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα παραμένουν για 14 ημέρες από την άφιξη τους σε χώρους υποχρεωτικής απομόνωσης (καραντίνας) που θα υποδεικνύει το κράτος, εκτός από τα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο εξωτερικό για ιατρικούς λόγους. Τα πρόσωπα αυτά θα παραμένουν σε αυτοπεριορισμό προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη θεραπευτική αγωγή τους.

https://omegalive.com.cy/kypros

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr