Home Greek News Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για…υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ενώ η Ελλάδα ΔΕΝ κινδίνευε ακόμη από τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό!

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για…υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ενώ η Ελλάδα ΔΕΝ κινδίνευε ακόμη από τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό!

by _
0 comment 333 views

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για…υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ενώ η Ελλάδα ΔΕΝ κινδίνευε ακόμη από τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό!!!


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Το ακόλουθο άρθρο του LIFO.gr δημοσιεύθηκε στις 22 Φεβ. φέτος, δηλαδή, μια περίοδο κατά την οποίαν ΔΕΝ κινδίνευε, ΑΚΟΜΗ, η Ελλάδα από τον ΨΕΥΤΟκορωναϊό.  ΔΗΛΑΔΗ, η δική σας κυβέρνησις Έλληνες…ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ Ο «ΚΟΡΩΝΟΊΌΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ» ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΣΑΣ!!! 
Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για να καταλάβετε πόσο μεγάλοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ είν’ αυτοί οι παλιάνθρωποι. Π.χ.., από τις 25/2, και πριν εμφανιστούν κρούσματα, ψηφίστηκαν όλοι οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ!!!….


Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί σε περιπτώσεις αυξημένου κινδύνου – Κατατέθηκε το νομοσχέδιο

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο με τίτλο «Πρόληψη, προστασία και προαγωγή της υγείας


Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, με τίτλο «Πρόληψη, προστασία και προαγωγή της υγείας – Ανάπτυξη των υπηρεσιών δημόσιας υγείας».

Με το υπόψη νομοσχέδιο, αναμορφώνεται το πλαίσιο που αφορά στην εθνική στρατηγική δημόσιας υγείας, στην ανάπτυξη προγράμματος πρόληψης των κινδύνων για την υγεία και στην οργανωτική διάρθρωση της δημόσιας υγείας. Το σχέδιο νόμου για τη δημόσια υγεία προβλέπει, μεταξύ άλλων, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται υποχρεωτικά σε περιπτώσεις που κρίνεται ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με άρθρο του νέου νομοσχεδίου.

Πιο αναλυτικά, το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών (ΕΠΕΜΒ) προβλέπει ότι σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, «μπορεί να επιβάλλεται δυνάμει απόφασης του υπουργού Υγείας, μετά από σχετική γνωμοδότηση της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου».

Στο πλαίσιο της εκάστοτε υπουργικής απόφασης, θα ορίζεται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία θα καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Επίσης, το νομοσχέδιο προβλέπει μεταξύ άλλων την δωρεάν τακτική διενέργεια σειράς προληπτικών εξετάσεων (screening) για τους κατοίκους της χώρας μας.

Πηγή >> https://m.lifo.gr/now/greece/271119/ypoxreotikos-o-emvoliasmos-sygkekrimenon-omadon-katatethike-to-nomosxedio?fbclid=IwAR1zXjT-cVUUnsEuFjUlVTe_x_Z3R13btp8sAqXIWghLdj5G-Ac-LGel-VQ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr