Home Greek News Γιά φαντάσου: Η καθολική αναγνώριση του Κ.Μητσοτάκη από εχθρούς και φίλους…

Γιά φαντάσου: Η καθολική αναγνώριση του Κ.Μητσοτάκη από εχθρούς και φίλους…

by _
0 comment 261 views

EUROKINISSI

Η καθολική αναγνώριση του Κ.Μητσοτάκη από εχθρούς και φίλους…


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΣΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΤΖΕΝΤΑ…ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
Απλά, εν προκειμένω, ο Μητσοτάκης είναι σε…ΠΛΑΚΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ (αριστερούς, δεξιούς, κτλ) διότι όλοι μα…ΟΛΟΙ παίζουν ρόλο σε αυτήν ΑΠΑΤΗ, ασχέτως πολιτικού στρατοπέδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…


Ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα δύσκολα και σύνθετα προβλήματα, όπως το μεταναστευτικό και η αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοιού,  χαίρει της  εκτίμησης, ακόμη και από παλιούς  πολιτικούς  αντιπάλους του και πρόσωπα που στον παρελθόν δεν τον …συμπαθούσαν.

Του Κώστα Πασίση

Η αναγνώριση Μητσοτάκη και κυρίως το γεγονός ότι συσπειρώνει γύρω του, φίλους και εχθρούς, εκνεύρισε τη γνωστή παρέα #μεταθαλογαριαστούμε η οποία άρχισε τις αθλιότητες, με σκοπό μήπως και ανακόψει την εκτόξευση των μετοχών του, στο εγχώριο πολιτικό χρηματιστήριο.

Προφανώς ο  μύχιος πόθος της αριστερής φράξιας που υποκινούσε τους «αγανακτισμένους», τους πάσης φύσεως καταληψίες, το κίνημα «Δεν Πληρώνω», ήταν το μεταναστευτικό και ο κορωνοιός, να «τσαλακώσουν» ανεπανόρθωτα την «εικόνα» της κυβέρνησης, αλλά δεν τους βγήκε…

Η λαϊκή ατάκα, που κυκλοφορεί ευρέως στην κοινωνία, ότι «ευτυχώς που είναι ο Μητσοτακης Πρωθυπουργός και όχι ο Τσίπρας, γιατί θα είχαμε γίνει Ιταλία και Ισπανία, έχει …τρυπήσει τα ώτα των αριστερών συντρόφων οι οποίοι βλέπουν τις ελπίδες τους για κατάρρευση της κυβέρνησης να εξανεμίζονται…

Η αρχή του …κακού για την Κουμουνδούρου άρχισε, μόλις κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο οδοντίατρος από  το Παλαιό Φάληρο Ιωάννης Δενδρής ανέφερε στα social media «Θέλω να του ζητήσω συγνώμη για τα χρόνια που τον υποτιμούσα (Μητσοτάκης)».

Ο εν λόγω οδοντίατρος δεν ήταν η μοναδική περίπτωση που αναγνώρισε εκ των υστέρων τις ικανότητες του Πρωθυπουργού, αναφορικά με τους χειρισμούς του στην καταπολέμηση του Covid 19.

Ο γνωστός καθηγητής Θανάσης Διαμαντόπουλος έγραψε σε σημείωμα του στο facebook ότι έχει μείνει έκπληκτος από τον  Μητσοτάκη, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει συγνώμη  γιατί προεκλογικά είπε στη Σία Κοσσιώνη οτι ο πρόεδρος της ΝΔ  έχει χαμηλή συναισθηματική νοημοσύνη.

Η υποστηρικτική και συνάμα αναπάντεχη  δήλωση, όμως που προκάλεσε αίσθηση ήλθε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αναγνωρίζουμε ότι έχουν ήδη γίνει τεράστια βήματα, με συντεταγμένο τρόπο και με συνεπή ενημέρωση των πολιτών. Περιμένουμε να συνεχισθούν με την απαιτούμενη ένταση. Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική την καθημερινή, ειλικρινή, άρτια και συνεχή ενημέρωση των πολιτών όλων των τελευταίων ημερών, που σέβεται και εκπαιδεύει τους πολίτες, καθιστώντας τους κοινωνούς”, σημειώνει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, χαιρετίζοντας έτσι και την παρουσία του Σωτήρη Τσιόδρα.

Να επισημάνουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ψηφίσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για Προέδρο της Βουλής, ωστόσο στη συνέχεια οι σχέσεις τους «στράβωσαν» σε βαθμό ρήξης.

Μεσούσης των δυο κρίσεων, μεταναστευτικού και κορωνοιού, αναφανδόν υπέρ του Πρωθυπουργού τάχθηκε άλλο ένα παραδοσιακό στέλεχος της κεντροαριστεράς, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος σε συνέντευξη του στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100, ανέφερε χαρακτηριστικά: Τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι ένας άνθρωπος ακούραστος, έχει ξεκάθαρο μυαλό, τον ψήφισα στις τελευταίες εκλογές, το λέω χωρίς να ντρέπομαι, τον ψήφισα, γιατί πιστεύω πως ήταν το αντίβαρο της ταλαιπωρίας που υποστήκαμε επί ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Κυριάκος Μητσοτακης από την ημέρα που κέρδισε την αρχηγία της ΝΔ έκανε πολλές υπερβάσεις, που εξέπληξαν πολλούς τόσο εντός ΝΔ, όσο και εκτός.

Την ίδια …συνταγή, ακολούθησε και ως Πρωθυπουργός και μέχρι στιγμής το «πείραμα» έχει βγάλει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με διψήφια διαφορά.

Έτσι, χθες με απόφαση του όρισε τον  Ηλία Μόσιαλο, πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ ,ως  εκπρόσωπο της κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr