Home Greek News Ανατροπή στη Βρετανία: Η 21χρονη πέθανε από καρδιά, όχι από κοροναϊό

Ανατροπή στη Βρετανία: Η 21χρονη πέθανε από καρδιά, όχι από κοροναϊό

by _
0 comment 307 views

Ανατροπή στη Βρετανία: Η 21χρονη πέθανε από καρδιά, όχι από κοροναϊό

Η 21χρονη Chloe Middleton δεν είναι τελικά το νεαρότερο θύμα του κοροναϊού στη Μεγάλη Βρετανία, όπως αρχικά πίστευε η οικογένειά της, εξαιτίας της λανθασμένης εκτίμησης ενός γιατρού…


Η 21χρονη Chloe Middleton δεν είναι τελικά το νεαρότερο θύμα του κοροναϊού στη Μεγάλη Βρετανία, όπως αρχικά πίστευε η οικογένειά της, εξαιτίας της λανθασμένης εκτίμησης ενός γιατρού.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian, η 21χρονη μεταφέρθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο του Wexham Park με καρδιακή προσβολή, και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατό να την επαναφέρουν.

Ωστόσο, ένας εκ των ιατροδικαστών συνέδεσε τον θάνατο της νεαρής με τον κοροναϊό, καθιστώντας την το νεαρότερο θύμα του ιού στη Μεγάλη Βρετανία, υποστηρίζοντας πως κάποιος την άκουσε να βήχει.

Αυτό πάντως προκάλεσε έκπληξη στους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι δεν συνδέουν τον θάνατο της 21χρονης με τον ιό, αλλά με την καρδιακή προσβολή.

Τα μηνύματα των συγγενών της

Όπως αναφέρει το Sky News, η μητέρα της, Diane Middleton, σε ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε: «Σε όλους εκεί έξω που νομίζετε ότι είναι απλά ένας ιός, παρακαλώ σκεφτείτε το ξανά. Μιλώ από προσωπική εμπειρία: ο αποκαλούμενος ιός κόστισε τη ζωή της 21χρονης κόρης μου».

Από την πλευρά της, η θεία της δήλωσε ότι η Chloe δεν είχε «υποκείμενα προβλήματα υγείας». «Η όμορφη, καλή μου Χλόη, πέθανε από κοροναϊό. Δεν είχε καμιά υποκείμενη νόσο. Τα αγαπημένα μου πρόσωπα περνούν τον πιο αδιανόητο πόνο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.in.gr/2020/03/28/world/anatropi-sti-vretania-21xroni-pethane-apo-kardia-oxi-apo-koronaio/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr