Στο «κόλπο» της απάτης του κορωναϊού κι ο Μασόνος…ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ. Ω ναιιιιιιι….


Στο «κόλπο» της απάτης του κορωναϊού κι ο Μασόνος…ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ. Ω ναιιιιιιι….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρόφατο παρελθόν είχαμε βγάλει τα άρθρα με τίτλους ΣΟΚ: ΜΑΣΟΝΟΣ ο Ματέο ΣΑΛΒΙΝΙ και η Μαρίν ΛΕΠΕΝ που έχει δεσμούς με τη…ΜΟΣΑΝΤ!!! και Προσκύνησε κι ο….ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ τον διεθνή Εβραϊσμό!!!! Φίλος είναι των ίδιων που είναι πίσω από τους ΛΑΘΡΟ.!!! όπου είχαμε εκθέσει πλήρως τον ΠΡΑΚΤΟΡΑ των Μασόνων τε και…ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ, ο οποίος, όσον αφορά στον ψευτο-κορωνοϊό, ακολουθεί ΚΙ ΑΥΤΟΣ αυτήν την νεοταξική ατζέντα εις βάρος της δικής του πατρίδος ΙΤΑΛΙΑΣ!!!
Ως γνωστόν, ειδικώς τοις αφυπνοζομένοις, το μεγαλύτερον πλέον μέρος της ΠΛΑΝΗΣ του κορωναϊού εκτελείται εξ…ΙΤΑΛΙΑΣ. Και μέχρι τώρα, τα ΜΜΕ τόσον εκείνης της χώρας όσον και της…ΕΛΛΑΔΟΣ, έχουν προσπαθήσει να μας «πουλήσουν» εικόνες…ΨΕΥΤΙΚΕΣ «φερέτρων» «νεκρών» και ουχί μόνον!!! Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για να καταλάβετε. Ακόμη κι ο …ΣΑΛΒΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ «ΚΟΛΠΟ» αυτής της ΑΠΑΤΗΣ και ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟΣΟΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΑΠΌ ΌΛΟΝ ΟΛΟΝ ΚΟΣΜΟΝ!!!….
Διαβάστε τώρα το ακόλουθο….


Ιταλική οργή: Δεκάδες πολίτες καίνε την σημαία της ΕΕ – Σαλβίνι για Βρυξέλλες: ”Είστε φίδια, θα φύγουμε από την Ένωση”

Oργή επικρατεί στην Ιταλία.

Η ΕΕ έχει αφήσει αβοήθητη την χώρα, με την Γερμανία ακόμα και την στιγμή που πεθαίνουν

δεκάδες Ιταλοί, συνεχίζει να προκαλεί και να μην δίνει βοήθεια στον Κόντε.

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Αυτές οι εικόνες εξόργισαν δεκάδες κατοίκους της χώρας, ενώ ανεβαίνουν συνεχώς βίντεο στο twitter με το να καίνε την σημαία της ΕΕ.

Την ίδια στιγμή, σε δηλώσεις προχώρησε και ο Μ,. Σαλβίνι.

Ο ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντέδρασε σκληρά κατά της ΕΕ. Ο Σαλβινι χρησιμοποίησε την

φράση “Δεν είναι Ένωση αλλά σπηλιά φιδιών και τσακαλιών”.

Στην κοινοποίηση που έκανε στα social media κατηγόρησε την ΕΕ για την αδιαφορία της στους θανάτους στην Ιταλία και έγραψε “Μισώ και απεχθάνομαι την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντί για Ένωση είναι μία σπηλιά φιδιών και τσακαλιών. Πρώτα θα νικήσουμε τον ιό και μετά θα στραφούμε και θα σκεφτούμε για την ΕΕ. Αν χρειαστεί θα φύγουμε χωρίς ευχαριστίες”.

Η κατάσταση είναι ζοφερή. Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στην Ιταλία είναι 92.472. Οι νεκροί έφτασαν τους 10.023. Παράλληλα, 12.384 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Χθες το σύνολο κρουσμάτων του κορωνοϊού ήταν 86.498 και είχαν χάσει την ζωή τους, συνολικά, 9.134 άνθρωποι ενώ 10.950 είχαν ιαθεί.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο , δηλαδή, έχασαν την ζωή τους 889 ασθενείς και καταγράφηκαν 5.974 νέα κρούσματα. 1.434 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

3.856 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 26.676 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 39.533 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Στην Λομβαρδία τα συνολικά περιστατικά είναι 39.415 και οι νεκροί 5.944 . Στην Εμίλια Ρομάνια τα κρούσματα είναι 12.383 με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 1.344. Στην περιφέρεια Βένετο, οι θετικοί στον ιό είναι 7.930 , με 362 νεκρούς.

Σε σχέση με το προηγούμενο εικοσιτετράωρο ο ρυθμός μετάδοσης του ιού είναι ουσιαστικά σταθερός, με τον αριθμό των νεκρών να παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Την ίδια στιγμή, η Ρωσία συνεχίζει να βοηθάει την Ιταλία, με Ρώσους στρατιωτικούς να επισκέπτονται τις πόλεις-”φαντάσματα” που χτυπήθηκαν από τον Covid-19

Δείτε βίντεο εδω >> :  https://sinomosiologos.blogspot.com/2020/03/blog-post_62.html?spref=fb&fbclid=IwAR1rIf8e50-rGVBsIQJKH3XbDTa1MzWl7xvPTy3Os6iajqo9BJ-GdWH8Kbc


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2018/10/10/%cf...