Home Κορωνοϊος ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προσπαθούσαν να στήσουν ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ στην Αγγλία λόγω «κορωνοϊού» & τους έπιασε στα πράσα ο κόσμος!

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προσπαθούσαν να στήσουν ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ στην Αγγλία λόγω «κορωνοϊού» & τους έπιασε στα πράσα ο κόσμος!

by _
0 comment 429 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προσπαθούσαν να στήσουν ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ στην Αγγλία λόγω του…ΨΕΥΤΙΚΟΥ «κορωνοϊού» & τους έπιασε «στα πράσα» ο κόσμος…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


«Πότε είπατε ότι ένας θάνατος συνέβη [εδώ], επειδή ο άστεγος που είπατε ότι μόλις πέθανε, μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την αστυνομία;!» φωνάζει μια Αγγλίδα στο παρακάτω βίντεο.

«Εσείς οι άνθρωποι ψεύδεσθε και διαδίδετε το φόβο που μας λέτε ότι αυτός ο άνθρωπος πέθανε!», φωνάζει η ίδια. «Δεν είναι νεκρός και μόλις διεκομίσθη στο νοσοκομείο από την αστυνομία!» συνεχίζει.

Το σκηνικό λοιπόν έχει ως εξής. Οι τοπικές αρχές κάποιας πόλεως της Αγγλίας θυροκολλούσαν στις πόρτες των ενοίκων κάποιας πολυκατοικίας ανακοινώσεις ότι «πέθαναν, οι τάδε ένοικοι εκεί ενω, σύμφωνα με τους υπόλοιπους έννοικους εκεί, ΔΕΝ ΕΙΧΕ πεθάνει ΚΑΝΕΝΑΣ εκεί!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ!!!…

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» είμασταν το ΠΡΩΤΟ ΣΑΙΤ ΕΛΛΗΝΙΚΟ να σας αποκαλύψουμε το γεγονός πως μόνο ένας «κορωναϊός» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλά ένα πάρα πολύ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ της ελίτ για τη περαιτέρω….ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ από την…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

Μέχρι τώρα έχουμε βγάλει ΠΟΛΛΑ για όλα αυτά, ιδιαίτερα όσον αφορά τα…ΨΕΥΤΟ-κρούσματα και θανάτους που προσπαθεί να μας πείσει ότι «υπάρουν» και στην Ελλάδα το επίσημο φερέφωνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για θέματα που αφορούν αυτήν την ΑΠΑΤΗ, κος Σωτήρης Τσιόδρας που δεν είναι άλλος από έναν μεγάλο…ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!

Και επειδή ΔΕΝ τους βγαίνει στο μέτρημα, όσον αφορά τα ψεύτικα «κρούσματα» και «θανάτους», ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (Αγγλία, Ελλάδα, ΗΠΑ, κτλ.), πασχίζουν οι αρχές στο να συνεχίσουν να τηρούνται τα προσχήματα. Είναι τόσο απλό αυτό το πράγαμα.

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟ…ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ…ΝΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΑΥΤΟΥ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!..ΕΝΩΘΕΙΤΕ!! ΚΑΙ…ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΌΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΟΙΟ…!!!…



 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr