Home Greek News Ο Δρ Φάουτσι το ’17: Θα αντιμετωπίσουμε σίγουρα μια εκπληκτική έκρηξη λοιμωδών ασθενιών τα επόμενα χρόνια.

Ο Δρ Φάουτσι το ’17: Θα αντιμετωπίσουμε σίγουρα μια εκπληκτική έκρηξη λοιμωδών ασθενιών τα επόμενα χρόνια.

by _
0 comment 274 views

Ο Δρ Anthony Fauci (Δρ. Αντονι Φάουτσι) το 2017: «Θα αντιμετωπίσουμε σίγουρα μια εκπληκτική έκρηξη λοιμωδών ασθενιών τα επόμενα χρόνια»

Δείτε πρώτα το ακόλουθο κλιπ, ιδαίτερα από το 5:40 και μετά, όπου ο ίδιος ο Δρ. Φάουτσι ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο παρακάτω άρθρο με τίτλο Dr. Fauci in 2017: Trump Will ‘Definitely’ Face ‘Surprise’ Infectious Disease Outbreak In ‘Next Few Years’, δηλαδή, Ο Δρ Fauci το 2017: Ο Τράμπ θα αντιμετωπίσει “σίγουρα” μια “εκπληκτική” έκρηξη λοιμωδών ασθενιών “τα επόμενα λίγα χρόνια”, διαβάζουμε τα εξης…ΦΡΙΚΤΑ για τον επίσημο γιατρό καθώς και φερέφωνο της κυβερνήσεως Τράμπ σχετικά με τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό.

Ο Δρ Anthony Fauci (Δρ. Αντονι Φάουτσι) είναι και ο συνάδελφος του κου…ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ που…ΣΙΓΟΥΡΑ ήταν ΚΙ ΑΥΤΟΣ ενήμερος, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ για αυτήν ΑΠΑΤΗ μιας και προέρχεται ο ίδιος από ιατρικές σχολές, των ΗΠΑ , που είναι ΚΙ ΑΥΤΕΣ…ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΙΔΟΥ ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΑΚΤΩΡ των ελιτιστών πίσω από την απάτη του κορωναϊού στην Ελλάδα, Σωτήρης Τσιόδρας!!! και τα καταλάβετε.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Η ιδια κοπέλα σε ΤΡΕΙΣ διαφορετικές εκπομπές (ΣΚΑΙ, ΟPEN, κλπ) για τον «κορωνοϊό» με ΤΡΕΙΣ διαφορετικές ιδιότητες!!! για να καταλάβετε πως τα ΜΜΕ μας λένε ΨΕΜΑΤΑ για τον δήθεν “κορωναϊό» και βάζουν ακόμη και…ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ-ΝΥΧΤΑ!!!

Σας είπαμε από την αρχή ότι κι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι στο «κόλπο», διότι συνδέεται με τους ΙΔΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που ήταν αρχικά πίσω από τον σχεδιασμό της εν λόγως τεράστιας ΦΑΡΣΑΣ που έχει «μολύνει» πλέον όλο τον κόσμο! Διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι! για περισσότερα.

Ο Μητσοτάκης κι η κυβέρνηση του θα…ΠΕ-ΣΟΥΝ εξαιτίας της συμμετοχής τους στην συγκεκριμένη ΠΛΑΝΗ που γίνεται εις βάρος του Ελληνικού λαού! Θα πέσει με ένα μεγάλο…ΜΠΑΜ!…ΠΑΤΑΓΟ!…ΣΥΝΤΟΜΑ!….ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΤΟ!!! ΟΛΑ θα βγούν στη…ΦΟΡΑ, μπας και σωθεί όλη η…ΧΩΡΑ, και αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ!!!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΌΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ…ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΡΥΦΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ…ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!…

Κατά τη διάρκεια ενός φόρουμ για την ετοιμότητα σε περίπτωση πανδημίας στο Πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν το 2017, ο Δρ Anthony Fauci δήλωσε ότι ο Τράμπ θα “αντιμετωπίσει” σίγουρα “μια εκπληκτική” εκδήλωση μολυσματικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια.

 

«Σίγουρα θα εκπλαγούμε τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Δρ. Fauci, διαβεβαίωσε το κοινό των ακαδημαϊκών.

 

“Το πράγμα που είμαστε εξαιρετικά σίγουροι είναι ότι θα το δούμε αυτό τα επόμενα χρόνια”, δήλωσε ο Δρ. Fauci, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων.

 

«Οι κίνδυνοι δεν ήταν ποτέ μεγαλύτεροι.»

 

Κοντά στο τέλος της ανησυχητικής ομιλίας του στο Τζορτζτάουν, ο Δρ. Fauci εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να υπάρξει αναζωπύρωση του Ζίκα ή μιας νέας πανδημίας γρίπης, ενώ δεν θα μπορούσε να αποκλείσει την πιθανότητα εκδήλωσης ασθενειών που δεν είναι ακόμα οραστές στο ραντάρ κανενός


Πηγή του άρθρου >> https://newspunch.com/dr-fauci-2017-trump-definitely-face-surprise-infectious-disease-outbreak-next-few-years/

Μετάφρασις του Ιωάννου Κουντούρη από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr