Home Greek News ΕΛΛΑΔΑ: Θα παρακολουθούν πλέον τους πολίτες για να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τους νόμους κλειδώματος τα DRONES!!!

ΕΛΛΑΔΑ: Θα παρακολουθούν πλέον τους πολίτες για να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τους νόμους κλειδώματος τα DRONES!!!

by _
0 comment 215 views

ΕΛΛΑΔΑ: Θα παρακολουθούν πλέον τους πολίτες για να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τους νόμους κλειδώματος τα… DRONES!!!…

ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΩΡΑ ο…ΤΡΕΛΟ-ΚΟΥΛΗΣ που το παίζει τώρα…BIG BROTHER, ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ, τύπου Κίνας, και που «ασελγεί» πάνω στην…«ΑΔΕΛΦΗ» ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ…!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ!!!


Σύμφωνα με το άρθρο του σάιτ GreekCityTimes.com με τίλτο Θα παρακολουθούν πλέον τους πολίτες για να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τους νόμους κλειδώματος τα DRONES, διαβάζουμε τα εξής ΦΡΙΚΤΑ…

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) και τα ελικόπτερα θα παρακολουθούν τους πολίτες για να εξασφαλίσουν ότι συμμορφώνονται με τους νέους κανόνες κλειδώματος που ανακοινώθηκαν στην Ελλάδα από τον πρωθυπουργό την Κυριακή.

Την τύπου Τζωρτζ Όργουελ πρωτοβουλίαν ανακοίνωσαν την Κυριακή στην κοινή συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, δήλωσε ότι τα ελικόπτερα και τα αεροσκάφη (τα drones) θα χρησιμοποιηθούν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για να διασφαλιστεί η τήρηση των κανονισμών και οι αυτοκινητόδρομοι και οι σταθμοί διοδίων θα υπόκεινται σε αυστηρή εποπτεία από τις 06:00 τη Δευτέρα. Οι άνθρωποι που διέρχονται τα διόδια χωρίς επαρκή τεκμηρίωση θα επιβληθούν πρόστιμα 150 ευρώ και θα υποχρεωθούν να γυρίσουν πίσω και να πάνε σπίτια τους.

“Οι υπεύθυνοι πολίτες που αναγνώρισαν την ανάγκη περιορισμού της κοινωνικής επαφής δεν θα δουν άλλες αλλαγές εκτός από την ανάγκη αποκτήσεως τεκμηριώσεως για να μπορούν να κυκλοφορήσουν”, ανέφερε ο Οικονόμου.

Προειδοποιώντας ότι το υγειονομικό σύστημα θα φτάσει σε σημείο άγχους τις επόμενες ημέρες, ο υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης δήλωσε ότι ήταν “εντελώς προετοιμασμένος, υπάρχουν αρκετές προμήθειες και εξοπλισμός και πολλά άλλα προστίθενται καθημερινά”. Είπε ότι η προσωπική ευθύνη και η τήρηση των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Οργάνωσης Υγείας ήταν σημαντικές.

Όσον αφορά τους δήμους και τις περιφέρειες της Ελλάδας, θα συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς να περιορίζουν τις βασικές υπηρεσίες, δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος.


Μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr