Έλληνας βιο-ιατρικός εργαστηριακός επιστήμονας: Σας λένε ΨΕΜΑΤΑ για τον κορωναϊό που ΔΕΝ προσβάλει τους ανθρώπους, αλλά μόνο τα ζώα!


Έλληνας βιο-ιατρικός εργαστηριακός επιστήμονας: Σας λένε ΨΕΜΑΤΑ για τον κορωναϊό που ΔΕΝ προσβάλει τους ανθρώπους, αλλά ΜΟΝΟ τα ζώα!…

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!Οι ΄΄ανεξάρτητοι οργανισμοί ΄΄, χρησιμοποιούν τεχνικές κίτρινου τύπου, σπιλώνοντας προσωπικότητες, κουρελιάζοντας προσωπικά δεδομένα.

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ

Διαδώστε το άμεσα.
Το παρόν άρθρο αποτελεί προσωπική άποψη χωρίς την παρακίνηση κανενός.

Ασκώ το επάγγελμα ως πτυχιούχος Βιολογικών και Ιατρικών Εργαστηρίων
Πτυχιούχος Βιο – Ιατρικών Εργαστηρίων

Είμαι βιο – ιατρικός εργαστηριακός επιστήμονας με γνωστικό αντικείμενο την απόδειξη, έρευνας, διάγνωσης, και θεραπείας, με 12 χρόνια εμπειρία στην καλλιέργεια ιών.
Έχω όλες τις αποδείξεις ότι λένε ψέματα και μας φιμώνουν όσους ξέρουμε την αλήθεια.
Σας ενημερώνω πως δεν υπάρχει λοιμογόνος παράγοντας του ιού και δεν θα υπάρξει. Δεν προκαλεί τίποτα καμία νόσο ποτέ, δεν υπάρχουν φάρμακα για ιούς και δεν θα υπάρχουν ποτέ. Δεν υπάρχει εμβόλιο εναντίον του ιού αυτού και δεν θα υπάρξει ποτέ. Είμαστε ιατροί και επιστήμονες που μας φιμώνουν.

Έχω εργαστεί σε Ελλάδα, Κύπρο και Καναδά. Στον Καναδά πριν 5 χρόνια μελετούσαμε κατά τον έλεγχο ρουτίνας, τα συμπτώματα του Κορωνιού στα ζώα.

Γιατί? Στα ζώα γινόταν πείραμα για τους ανθρώπους;
– όχι διότι ο ιός δεν προσβάλλει τους ανθρώπους αλλά τα ζώα. Εκεί διαπιστώσαμε ότι δεν προκαλεί απολύτως τίποτα, παρά μόνον συμπτώματα γρίπης οικόσιτων ζώων. Ήταν έλεγχος ρουτίνας, όπως καλλιεργούσαμε και διάφορα βακτήρια.

Εμείς είχαμε ανακαλύψει τον Κορωνιό;

– Όχι ο Κορωνιός υπάρχει από τότε που υπάρχει το ζωικό κύτταρο.

Οι “Ειδικοί” Λοιμωξιολόγοι του κράτους, το κράτος, η κυβέρνηση, οι βουλευτές της κυβέρνησης, ο υπουργός υγείας τι γνώμη έχει για την εγκυρότητα τους. Πόσα ψέματα λένε;
Μπορείς να τα διαψεύσεις κ. Επιστήμονα Σκαρλάτε Παναγιώτη ;

ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ
ΨΕΜΑΤΑ

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

1. Πως να λέγεται Ο κορονοϊός; κοροναϊός; κορωνοϊός;

Κύριε Λοιμωξιολόγε εσύ που είσαι ειδικός ;
Λέγεται Κορών- Ιος
Γιατί λέγεται έτσι; Διότι οι ιοί επάνω στο σώμα τους έχουν πρωτεΐνες και υποδοχείς προκειμένου να εισέλθουν στο ζωικό κύτταρο. Διαπιστώθηκε λοιπόν ότι όταν απομονώθηκε ο ιός της κορώνης προκειμένου να τον ονομάσουν – να βρύν μια ιδιότητα καθώς είναι ασυμπτωματικός – έτσι διαπιστώθηκε πως οι πρωτεΐνο-υποδοχείς του σχηματίζουν μια στεφάνη, δηλαδή ένα στέμμα. Όταν ανακαλύφθηκε η βακτηριολογία, η παγκόσμια ιατρική κοινότητα είχε αποφασίσει πως τα ονόματα θα είναι λατινικά με πρώτο το ελληνικό συνθετικό, έτσι το στέμμα στα λατινικά λέγεται Corona αντιδάνειο της λέξης Η ΚΟΡΩΝ, καθώς όταν δανείζουμε μια λέξη σε μια χώρα πχ Κορών μας την επιστρέφουν με αντιδάνειο ως Κορώνα. Ωστόσο η ρίζα της λέξεως είναι Κορών εξου Κορωνιός.

2. Δεν γνωρίζουν πρακτικά τίποτα απολύτως. Μόνον ότι γράφει η βιβλιογραφία.

3. Σύμφωνα με την βιβλιογραφία ο ιός απομονώθηκε το 1960 αναπτύσσοντας μια έρευνα που κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προκαλεί καμία νόσο στον άνθρωπο παρα μόνον ότι χρειάζεται ζωικό κύτταρο να αναπαράγεται, όπου το βρίσκει στον άνθρωπο μέσω των οικόσιτων ζώων.

4. Στην Βιβλιογραφία γράφουν τα αποτελέσματα των ερευνών της δικής μου ειδικότητας.
Καινούρια αποτελέσματα που να διαψεύδουν τα παραπάνω δεν υπάρχουν μέσα από το Π.Ο.Υ, μα ούτε αποτελέσματα που να τα συμπληρώνουν.

5. Δεν ξέρουν πώς να κάνουν καλλιέργεια Ιών. Απαγορεύεται καθώς δεν είναι πιστοποιημένοι εργαστηριακοί ιατροί αλλά επιβλέποντες ειδικοί της θεωρίας που διέπει την πράξη.

6. Η καλλιέργεια ιών αποτελεί μεγίστη χειρωνακτική ειδικότητα ενός επιστήμονα των Βιοϊατρικών Εργαστηριακών Επιστημών με γνώση τον εμβολισμό του ατόφιου Ιού, γνώση της ανατομίας του Κυττάρου, γνώση της ανατομίας του Ιού, γνώση τον κατάλληλων συνθηκών επώασης και ανάγνωσης αποτελεσμάτων.

7. Ολα τα βιολογικά σωματίδια με βιολογική ιδιότητα μεταδίδονται μέσω άμεσης επαφής και ποτέ με τον αέρα αλλά πάντα με βιολογικά υγρά τα οποία θα περιέχουν το ιό μέσα σε αυτά, άρα υγρά που δεν περιέχουν ιό, δεν μεταδίδουν και τον ιό.

8α) οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε πως έχουμε 100.000 κρούσματα και όχι 1000 που αρχικά ειπώθηκε. Μα τότε έχουμε θνητότητα 0.02% δηλαδή στους 10.000 Έλληνες πεθαίνουν 2.

8β) οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε πως πέθαναν 17 άτομα στα 11.000.000 Ελλήνων μα τότε έχουμε θνητότητα 0,00%

9α) Επιδημία έχουμε όταν θανατώνεται το 1/3 μιας χώρας από ένα νόσημα μεγαλύτερο της θνητότητας του άμεσα σε μια γεωγραφική περιοχή και όχι στα πέριξ διάσπαρτα αυτής. Έλληνες νόσησαν 695 Πέθαναν 17 με χρόνια αναπνευστικά και συγγενή νοσήματα. Μέσος όρος θανάτου 75 έτη, ποσοστό θανάτου 2,45% βιβλιογραφία ποσοστό θανάτου στα 75 έτη από Κορωνιό 8% (ήταν υγιείς; – ΟΧΙ) ήταν αναμενόμενοι θάνατοι; – Ναι, πέθαναν πολλοί λιγότεροι. Τα κρούσματα ήταν διάσπαρτα στην Ελλάδα άρα ΔΕΝ υπάρχει επιδημία.

9β) Πανδημία έχουμε όταν θανατώνονται τα 2/3 μιας χώρας και το 1/3 μιας γειτονικής, άμεσα προσβάσιμης περιοχής έξω από αυτήν και όχι πέριξ διάσπαρτα αυτής και χωρίς να την χωρίζει θάλασσα (ο ιός δεν κολυμπάει δεν πετάει) από ένα νόσημα μεγαλύτερο της θνητότητας του άμεσα.
Ελλάδα Θάνατοι 17, Βουλγαρία Θάνατοι 3, Αλβανία Θάνατοι 4,
Σκόπια Θάνατοι 2 Ιταλία Θάνατοι 6077 άρα δεν υπάρχει Πανδημία.

10) Τον ιό τον μετέδωσε ο ασθενής 0 στην Ελλάδα επειδή ήρθε από την Ιταλία (δυσφήμιση προσωπικότητας του κράτους προς έναν αθώο πολίτη). ο Ιός μεταδίδεται με άμεσα βιολογικά υγρά σε άλλον άνθρωπο, ο ασθενής 0 της Ελλάδος δεν βρέθηκε ταυτόχρονα σε όλα τα μέρη της Ελλάδος!

11. Όλα ξεκίνησαν στην Κίνα μα η Ελλάδα είναι πιο κοντά στην Κίνα και η Ιταλία πιο μακριά άρα ο Κορωνιός πέταξε ανάποδα από την Κίνα στην Αμερική μα οι Η.Π.Α έχει 582 θανάτους η Ιταλία 6077 και η Ελλάδα 17

12. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε:
Ο Κορωνιός ήταν ανεπάντεχο και απρόσμενο γεγονός μα ξεκίνησε την 1 Δεκεμβρίου του 2019 στη Κίνα. Μέτρα στην Ελλάδα πάρθηκαν στις 9 Μαρτίου του 2020. Γιατί δεν πάρθηκαν μέτρα πριν τα Χριστούγεννα ώστε να μείνουμε στα σπίτια μας όπως θα μέναμε έτσι και αλλιώς; Ερχόταν η έκπληξη λοιπόν.

13. Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε μείνετε σπίτια σας να μην διασπείρεται τον ιό. Μα τότε οι ίδιοι γιατί εξαιρούνται του κανόνα? Είναι άτρωτοι; Απόδειξη άτρωτος βουλευτής της ΝΔ βρίσκεται στο νοσοκομείο της Λάρισας εδώ και 1 εβδομάδα.

14. Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε οτι ιός είναι θανατηφόρος μα δεν έχει αποδειχτεί ποτέ αυτό. Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

15. Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε δεν έχουν φέρετρα στην Ιταλία. Αυτό γιατί αφορά την Ελλάδα; Στην Ελλάδα δεν έχουμε τάφους για τα παλικάρια των τροχαίων ατυχημάτων (θνητότητα 50%) και τους ανθρώπους με HIV (θνητότητα 90%). Κορωνιός στην Ελλάδα 0,02%. Δημαγωγία του θανάτου.

16. Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε μην βγαίνετε έξω, να σταματήσουμε τον ιό, μα οι δημοσιογράφοι βγαίνουν προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Που είναι η ΕΣΗΕΑ; Οι αστυνομικοί βγαίνουν για να συλλαμβάνουν τον κόσμο, οι βουλευτές βγαίνουν γιατί έτσι τους αρέσει, οι μετανάστες κάνουν τα πάντα. Αλλά οι φορολογούμενοι πρέπει να μένουν σπίτια τους.

17. Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε χορηγούν αποτυχημένα φάρμακα για Έμπολα σε ασθενείς με Κορωνιό μα αυτό απαγορεύεται. Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει πως αν έχεις Κορωνιό και πάρεις φάρμακο για Έμπολα δεν θα πεθάνεις.

18. Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε χορηγούν φάρμακα για Ελονοσία σε ασθενείς με Κορωνιό μα αυτό απαγορεύεται. Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει πως αν έχεις Κορωνιό και πάρεις φάρμακο για Ελονοσία δεν θα πεθάνεις.

19. Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριακού Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε δίνουμε κοκτέιλ φαρμάκων σε ασθενείς με Κορωνιό μα αυτό απαγορεύεται. Δεν υπάρχει έρευνα που να αποδεικνύει πως αν έχεις Κορωνιό και πάρεις κοκτέιλ φάρμακων δεν θα πεθάνεις.

20. Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε αναμένουν φάρμακα για τον Κορωνιό μα αυτό απαγορεύεται, δεν έχουν έγκριση για ανθρώπους. Δεν υπάρχουν φάρμακα για θεραπεία εισβολής στον οργανισμό από ιούς. Υπάρχουν φάρμακα συντήρησης του οργανισμού από τον ιό στο φαινόμενο της ζωής με πλήρη τοξικότητα και δηλητηρίαση αυτού.

21 Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε δίνουμε πειραματικά φάρμακα σε ασθενείς με Κορωνιό, μα αυτό απαγορεύεται από την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ.

22. Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε φέρνουμε πειραματικό εμβόλιο, μα αυτό απαγορεύεται από την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ.

23. Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε να κλειδωνόμαστε σπίτια μας για το δημόσιο καλό μα αυτό απαγορεύεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος καθώς η ατομική ελευθερία είναι απαραβίαστη, αλλά οι βουλευτές, οι στρατιωτικοί και κρατικοί υπάλληλοι και υπάλληλοι υγείας εξαιρούνται μα αυτό απαγορεύεται από το σύνταγμα της Ελλάδος περί ισότητας των πολιτών.

24. Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν λένε σας κλείνουμε την επιχείρηση μα αυτό απαγορεύεται. Μπορείτε να καταθέσετε ομαδικές αγωγές για διαφυγόντα κέρδη.

25. Οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν κηρύσσουν στάση στην χώρα εν καιρώ ειρήνης μα αυτό απαγορεύεται από το Σύνταγμα της Ελλάδος καθώς διαπράττει το αδίκημα της κατάλυσης του πολιτεύματος με πρωταρχικό δικαίωμα στην ελεύθερη κίνηση, έκφραση και επιλογή της ελεύθερης βούλησης ανά την επικράτεια σε ελεύθερους πολίτες που δεν έχουν καταδικαστεί σε ποινικές πράξεις.

26. οι “ΕΙΔΙΚΟΙ” του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με αυτόν επιβάλλουν την καταπάτηση των ελεύθερων δικαιωμάτων μη στέρησης αυτών από ποινικό δικαστήριο στην υποκλοπή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων όπως το όνομα η κατοικία και ο τόπος ελευθερίας της επιλογής του ανθρώπου.

27. Ότι μέτρο πάρθηκε ενάντια στην ατομική ελευθερία της ελεύθερης βούλησης διότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν πήραν έγκαιρα μέτρα δημοσιάς υγείας κατά του “θανάσιμου” ιού από τις 1 Δεκεμβρίου του 2019.

28. Τα εργαλεία προπαγάνδας, τα κανάλια, απαγορεύουν σε επιστήμονες και ιατρούς να μιλήσουν με επιχειρήματα ενάντια στο ψέμα του Κορωνιού.

29. SARS και MERS από Κορωνιό δεν αποδεικνύονται με λόγια. Ζητήστε πλήρη αυτοψία από ιδιώτη επιστήμονα στην καλλιέργεια και αναζήτηση του βιολογικού οργανισμού που σκότωσε τον άνθρωπο σας.

30.Ο Κορωνιός δεν προκαλεί αποδεδειγμένο νόσημα. Μπαίνει σε ένα ζωικό κύτταρο αναπαράγεται, φεύγει και αφήνει μόνιμη ανοσία. Τότε γιατί αν μπει ξανά μπορεί να έχουμε συμπτώματα γρίπης; Διότι μπήκε ένας ξένος οργανισμός στο σώμα σας και απλά ενεργοποιείται η πρώτη γραμμή άμυνας του υγιούς οργανισμού δηλαδή του συμπτώματος γρίπης. Δείτε ξεκάθαρα όσοι πεθαίνουν είναι χρόνια πάσχοντες ασθενείς υπερήλικες.

Ειδικότητα Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων, Αντικείμενο σπουδών :
Ο πτυχιούχος Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων αποκτά τις απαραίτητες επιστημονικές και τεχνολογικές γνώσεις και ικανότητες ώστε να:
Πραγματοποιεί απλές αιματολογικές, μικροβιολογικές και βιοχημικές εξετάσεις
Καθοδηγεί τους εξεταζόμενους για την κατάλληλη προετοιμασία τους πριν τις εξετάσεις

Αντικείμενο σπουδών
Συμμετέχει ενεργά στη λήψη αίματος και άλλων βιολογικών δειγμάτων
Παρασκευάζει όλα τα απαραίτητα υλικά, αντιδραστήρια και διαλύματα
Προετοιμάζει και ελέγχει κάθε είδους όργανο και μηχάνημα (μικροσκόπια, αυτόματους αναλυτές, φωτόμετρα κ.α) που πρόκειται να χρησιμοποιήσει.

Ο/η πτυχιούχος Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων μπορεί να εργαστεί
σε Μικροβιολογικά, Αιματολογικά, Βιοχημικά και Ανοσολογικά Εργαστήρια που βρίσκονται σε δημόσιες ή ιδιωτικές Νοσηλευτικές Μονάδες (Νοσοκομεία, Κλινικές, Κέντρα Υγείας, Υγειονομικούς Σταθμούς)
Σε ιδιωτικά Μικροβιολογικά, Αιματολογικά, Βιοχημικά και Ανοσολογικά Εργαστήρια, Πολυϊατρεία και Διαγνωστικά Κέντρα καθώς και σε Ερευνητικά Ιατρικά και Βιολογικά Εργαστήρια.

Συνάνθρωποι,

αυτοί οι λύκοι καταλύουν την Δημοκρατία και χωρίς καμιά απόδειξη σας δημαγωγούν. Με τον φόβο του θανάτου έχουν στήσει το τέλειο κόλπο.

Οργανωθείτε σε ομαδικές μηνύσεις ατομικής ελευθερίας και εργασίας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η δόξα και τα λεφτά. Αν ο ιός ήταν θανατηφόρος, στην Ιταλία θα πέθαιναν και οι Ιατροί τους.
Διεκδικείτε την ελευθερία σας καθημερινά, το δικαίωμα στην ελευθεριά είναι απαραβίαστο.

Ο μόνος που μπορεί να με λυγίσει είναι ο ίδιος ο Θεός οδηγός μου.

Σας ευχαριστώ.

Αγαπητοί συνάνθρωποι, κάποια δημοσιεύματα με παρουσιάζουν ως απατεώνα φοιτητή καθώς δεν μπορούν να κατεβάσουν την ανάρτηση μου, χωρίς πτυχίο και εμπειρία, στο ιδιωτικό άρθρο μου αναφέρω την δική μου γνώση χωρίς κανέναν χαρακτηρισμό με ρητορικά ερωτήματα δεν παρακινώ κανέναν.

Έχει κατατεθεί αυτεπάγγελτη μήνυση εναντίον τους καθώς ο σχηματισμός της δικογραφίας πήγε από την υποδιεύθυνση ασφάλειας προς την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με συνημμένα το αντίγραφο του πτυχίου μου.

Έχοντας τον θεό ως οδηγό στην επιστημονική μου καριέρα και λέγοντας την αλήθεια στον κόσμο με πολεμάνε τα μέσα δημαγωγίας τρόμου και εξευτελισμού προκειμένου να λυγίσω.


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from greeknewsondemand

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
greeknewsondemand.com/2020/03/26/%ce...