Home Greek News Τουρκικό περιπολικό σκάφος μπλόκαρε το σκάφος του ΥΦΕΘΑ Α.Στεφανή στα Ιμια

Τουρκικό περιπολικό σκάφος μπλόκαρε το σκάφος του ΥΦΕΘΑ Α.Στεφανή στα Ιμια

by _
0 comment 134 views

Τουρκικό περιπολικό σκάφος μπλόκαρε το σκάφος του ΥΦΕΘΑ Α.Στεφανή στα Ιμια


Tουρκική ακταιωρός παρενόχλησες το σκάφος του Λιμενικού που επέβαινε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής στην περιοχή των Ιμίων κι ενώ ο κυβερνητικός αξιωματούχος επιχειρούσε να προσεγγίσει τις νήσους Καλόλιμνο στην Ψέριμο.

Το περιστατικό απεκρύβη, αλλά οι πληροφορίες που έχουν τεθεί υπ’όψιν του pronews.gr προέρχονται από απόλυτα έγκυρη πηγή.

Τη στιγμή που με το σκάφος του Λιμενικού, στο οποίο επέβαινε, περνούσε δυτικά των νησίδων Ίμια, τουρκικό οπλισμένο σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής το προειδοποίησε «να μην πλησιάσει τα τουρκικά νησιά» και «να αποχωρήσει από τα τουρκικά χωρικά ύδατα».

Είναι εντυπωσιακό ότι οι Τούρκοι γνώριζαν ότι στο συγκεκριμένο σκάφος του Λιμενικού επέβαινε ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, αφού δεν είχε κοινοποιηθεί τίποτα σχετικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σκάφος με τον Α.Στεφανή απομακρύνθηκε, ενώ στην περιοχή αναπτύχθηκαν και άλλα δύο ελληνικά σκάφη, χωρίς το επεισόδιο να κλιμακωθεί.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/861328_ektakto-toyrkiko-peripoliko-skafos-mplokare-skafos-toy-yfetha

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr