Home Greek News Κορωνοϊός: ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Καθηγητής του Γέιλ -«Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη, μείνετε σπίτι Ελληνες»…

Κορωνοϊός: ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Καθηγητής του Γέιλ -«Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη, μείνετε σπίτι Ελληνες»…

by _
0 comment 142 views

Κορωνοϊός: Καθηγητής του Γέιλ -«Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη, μείνετε σπίτι Ελληνες»

ΚΟΣΜΟΣ23|03|2020 | 08:57
Νικόλας Χρηστάκης


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Διαβάστε επίσης το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Το Ηνωμένο Βασείλιο ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ πλέον ως μολυσματική ασθένεια υψηλού επιπέδου τον κορωναϊό! και θα καταλάβετε πόσο μεγάλη…ΦΑΡΣΑ ειν’ ο δήθεν «κορνωναϊός»! Και τώρα βάζουν καθηγητές του…ΓΈΙΛ να μας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ κι αυτοί!!! ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!

«Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη», τονίζει στην ανάρτησή του για τα μέτρα στην Ελλάδα για τον κορωνοϊό ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής του Γέιλ, Νίκολας Χρηστάκης.

Ο καθηγητής στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Γέιλ τονίζει τη σημασία του «Μένουμε Σπίτι» και τοποθετείτε υπέρ των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η ανάρτηση του Ελληνοαμερικανού καθηγητή για τον κορωνοϊό
«Μια σημείωση στους φίλους μου τους Έλληνες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σωστά έπραξε και έκλεισε τα σχολεία και ανακοίνωσε και άλλα μέτρα για να μειώσει τις κοινωνικές συναθροίσεις. Δεν πρέπει να συγκεντρώνεστε έξω. Δεν είστε σε διακοπές. Μείνετε σπίτι. Βγείτε μία φορά την εβδομάδα για τα απαραίτητα. Μην αγγίζετε φίλους. Δεν θέλω να κλάψω τη Ρωμιοσύνη».

Και συμπληρώνει: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκέφτεστε, σε αυτή την περίπτωση, ότι οι Ελληνες υπερέχουν των Ιταλών».


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-kathigitis-gieil-ohi-klapso-romiosyni

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr