ΗΠΑ: Ο Τραμπ κυνηγά την ψήφο της ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Όποιος πάει και τον ψηφίσει είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΈΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ…ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΚΟΥΡΣΑΣ ΤΟΥ 2016. ΚΑΤ’ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ, Ο ΤΡΑΜΠ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΕΝΙΣΧΥΣΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΧΕΔΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΩΡΟ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ• ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ• Η ΘΑΨΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ «ΠΥΘΙΑ» ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΩΣ Η CIA ΠΡΟΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ πρ. ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ• Η ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΚΤΛ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!…

ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ: ΗΠΑ: Ο Τραμπ κυνηγά την ψήφο της ελληνοαμερικανικής κοινότητας

Ο Αμερικανός πρόεδρος δημιούργησε ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ελληνοαμερικανική κοινότητα – Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο της επετείου της 25ης Μαρτίου…

Να ενώσει την ελληνοαμερικανική κοινότητα γύρω από την προεκλογική του εκστρατεία επιχειρεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Ελληνικές Φωνές για τον Τραμπ» (Greek Voices for Trump). Η παρουσίαση της νέας πλατφόρμας επιλέχθηκε να γίνει στην επέτειο της 25ης Μαρτίου και σύμφωνα με την ανακοίνωση στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας συνασπισμός που θα ενδυναμώσει και θα ενώσει την ελληνοαμερικανική κοινότητα γύρω από την επανεκλογή του προέδρου Τραμπ.

Την ευθύνη του νέου εγχειρήματος φέρει ο ομογενής επιχειρηματίας Χρήστος Μαραφάτσος. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μαραφάσος σημείωσε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ μια προεκλογική εκστρατεία προσφέρει μια τέτοια δυνατότητα εκπροσώπησης στην ελληνοαμερικανική κοινότητα.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που οποιαδήποτε προεδρική εκστρατεία των ΗΠΑ παρέχει μια πλατφόρμα για να εκπροσωπήσει και να προβάλλει την μεγάλη μας ελληνοαμερικανική κοινότητα. Οι «Ελληνικές Φωνές για τον Τραμπ» είναι μέρος της ιστορίας, θα είναι μια τεράστια επιτυχία και είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος αυτής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, κυκλοφόρησε μια περιορισμένη έκδοση του γνωστού καπέλου που φορά ο Αμερικανός πρόεδρος σε μπλε χρώμα (Greek Keep America Great Hat) για να τιμήσει τις ελληνικές συνεισφορές στην αμερικανική ιστορία και τον πολιτισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ