Home Greek News Γυρνούν στην Κωνσταντινούπολη οι μετανάστες από τον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γυρνούν στην Κωνσταντινούπολη οι μετανάστες από τον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 113 views

Γυρνούν στην Κωνσταντινούπολη οι μετανάστες από τον Έβρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στο αεροδρόμιο. Εκατοντάδες μετανάστες από χώρες της Βόρειας Αφρικής προσπαθούν να επιστρέψουν αεροπορικώς στις πατρίδες τους.


Σοβαρά επεισόδια με μετανάστες που θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, έχουν ξεσπάσει στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Πρόκειται για εκατοντάδες άτομα από την Τυνησία, την Αλγερία, το Σουδάν και την Λιβύη, τα οποία προσπαθούν να επιβιβαστούν σε πτήσεις για τις χώρες καταγωγής τους, όμως όπως φαίνεται τα ερασιτεχνικά βίντεο που στάλθηκαν στο astinomiko.gr, βρίσκουν αντίθετες τις Τουρκικές αρχές.

Στις εικόνες φαίνονται οι Τούρκοι αστυνομικοί, οι οποίοι φορούν και μάσκες για προστασία από τον κορωνοϊό, να προσπαθούν να απομακρύνουν τους μετανάστες από την αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου.

Οι εικόνες αυτές έρχονται να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες που αναφέρουν πως πολλοί από τους μετανάστες που μεταφέρθηκαν από τους Τουρκικές αρχές στα σύνορα με την Ελλάδα προκειμένου να περάσουν σε Ευρωπαϊκό έδαφος, έχουν επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη αφού αντιλήφθηκαν ότι τα σύνορα είναι κλειστά και φυλάσσονται από τις Ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας.



You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr