Home Greek News Αν βγεις έξω μη κάνεις το λάθος να στείλεις στο 13033. Θα έχεις “καρφωθεί” μόνος σου…(;;;)…

Αν βγεις έξω μη κάνεις το λάθος να στείλεις στο 13033. Θα έχεις “καρφωθεί” μόνος σου…(;;;)…

by _
0 comment 224 views

Αυτό μας το έστειλε κάποιος αναγνώστης μας. Διαβάστε το και βγάλτε μετά τα δικά σας συμπεράσματα…


Αν βγεις έξω μη κάνεις το λάθος να στείλεις στο 13033. Θα έχεις “καρφωθεί” μόνος σου. Αυτό περίμεναν αυτοί τόσο καιρό να τους δώσεις προσωπικά σου δεδομένα όπως αριθμό κινητού (μιας κ οι εταιρίες δε τους το δίνουν) αριθμό ταυτότητας κ τόπο διαμονης ώστε να συμπληρώσουν στη βάση δεδομένων τους το τελευταίο στοιχείο που τους λείπει για να σε φακελωσουν πλήρως. Εφόσον θα ξέρουν το κινητό σου θα γνωρίζουν και το σήμα GPS σου που βρίσκεσαι κάθε στιγμή· οπότε όταν θα κατέβεις να διαμαρτυρηθείς για ότιδηποτε δε μπορείς να αρνηθείς πως δεν ήσουν εκεί η πως δεν ήσουν εσύ. Αφού θα ξέρουν το κινητό σου θα ξέρουν κ τον λογαριασμό σου στο Fb Insta κλπ. Θα μπλοκάρουν όλους τους λογαριασμού σου όπως κ της κάρτας σου μέχρι να κάτσεις “φρόνιμα” στο σπίτι σου.. Μην αγνοείς αυτό το μήνυμα κ στείλτο σε όσους περισσότερους μπορείς.. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΆΡΤΗΣΗ (POST) Μόνο προσωπικό μήνυμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ!….

GreekNewsOnDemand.com: Ο #ΣωτήρηςΤσιόδρας και ο #ΚυριάκοςΜητσοτάκης είναι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των μεγάλων συμφερόντων που έστησαν την ΑΠΑΤΗ του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊού και σας ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε «κρούσματα» ούτε «θάνατοι» από τον δήθεν «κορωναϊό». Σας κλείσανε στα σπίτια σας για να σας περάσανε την ύπουλη ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!!!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΆ ΜΑΣ ΆΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΎ!…


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr