Home Greek News Ήρθαν 550.000 μάσκες από την Κίνα για τα ελληνικά νοσοκομεία για να τηρούνται τα προσχήματα της ΑΠΑΤΗΣ…

Ήρθαν 550.000 μάσκες από την Κίνα για τα ελληνικά νοσοκομεία για να τηρούνται τα προσχήματα της ΑΠΑΤΗΣ…

by _
0 comment 158 views

Ήρθαν 550.000 μάσκες από την Κίνα για τα ελληνικά νοσοκομεία για να τηρούνται τα προσχήματα της ΑΠΑΤΗΣ…

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ…ΕΞΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ…ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ «ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ»!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!…


CNN Greece: Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Ήρθαν 550.000 μάσκες από την Κίνα για τα ελληνικά νοσοκομεία

Newsroom , CNN Greece
10:41 Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020


Έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο Ελευθέριος Βενιζέλος το αεροσκάφος της Air China το οποίο μετέφερε 550.000 μάσκες από την Κίνα για τα ελληνικά νοσοκομεία.

Το υγειονομικό υλικό που έφθασε στην Αθήνα από το Πεκίνο ζυγίζει περίπου 8 τόνους και περιλαμβάνει 550.000 ιατρικές, χειρουργικές και προστατευτικές μάσκες, ιατρικά γυαλιά, γάντια και καλύμματα παπουτσιών, σύμφωνα με ενημέρωση της κινεζικής πρεσβείας.

Το υγειονομικό υλικό παρέδωσε, εκ μέρους της κινεζικής κυβέρνησης, η πρεσβευτής της Κίνας στην Ελλάδα, Τσανγκ Τσιγιουέ, στους υπουργούς Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του ΥΠΕΞ Γρηγόρη Δημητριάδη. Στην ίδια πτήση, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, έφθασαν και άλλα χαρτοκιβώτια ιατρικών προμηθειών, βάρους περίπου 10 τόνων, δωρεά από κινεζικές επιχειρήσεις και οργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.cnn.gr/news/ellada/story/212153/koronoios-stin-ellada-irthan-500-000-maskes-apo-tin-kina-gia-ta-ellinika-nosokomeia?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2F295NWRs99K4SIM0FKC5NXcNf4uEPKjtUSgESghfifXq5xpcFGPULlkI#Echobox=1584780687

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr