Home Greek News Ο Τραμπ ετοιμάζεται να ρίξει πάνω από δύο τρισ. δολάρια στην αμερικανική οικονομία λόγω κορωνοϊού

Ο Τραμπ ετοιμάζεται να ρίξει πάνω από δύο τρισ. δολάρια στην αμερικανική οικονομία λόγω κορωνοϊού

by _
0 comment 173 views

Ο Τραμπ ετοιμάζεται να ρίξει πάνω από δύο τρισ. δολάρια στην αμερικανική οικονομία λόγω κορωνοϊού


Σημαντικό πακέτο χρηματοδότησης επεξεργάζεται και η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων κορωνοϊού.

Το πακέτο για την αντιμετώπιση των συνεπειών, που τελεί υπό διαπραγμάτευση με τη Γερουσία, θα μπορούσε να έχει οικονομικό ύψος μεγαλύτερο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με δήλωση του οικονομικού συμβούλου του Λευκού Οίκου, Λάρι Κούντλοου.

«Το πακέτο έρχεται και είναι ίσο περίπου με το 10% του ΑΕΠ» δήλωσε ο Κούντλοου.

Σε ερώτηση για το αν αυτό θα είναι μεγαλύτερο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ο ίδιος είπε: «Αυτό είναι σωστό».

Οι ΗΠΑ ενέκριναν τη χρήση της υδροξυλοχλοροκίνης κατά του κορωνοϊού, μίας θεραπείας που χρησιμοποιείται συνήθως για την ελονοσία, η οποία «έδειξε πολύ, πολύ ενθαρρυντικά προκαταρκτικά αποτελέσματα», ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδος Ντόναλντ Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα μπορέσουμε να έχουμε διαθέσιμο το φάρμακο τούτο σχεδόν αμέσως», διαβεβαίωσε ο ίδιος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο εκτιμώντας πως η θεραπεία αυτή θα μπορούσε να «αλλάξει τα δεδομένα» στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
https://www.pronews.gr/oikonomia/diethnis-oikonomia/860023_o-tramp-etoimazetai-na-rixei-pano-apo-dyo-tris-dolaria-stin?fbclid=IwAR1aqSAb-nymRfUihb7XK4Lez6vn_16zDPRsy03bCoqk9OXFlhDBs6DEQRw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr