Home Greek News Μας κοροϊδεύν ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ: Δήμος Αθηναίων Ανοίγει 372 τάφους για θύματα από τον κορονοϊό στο Γ’ Νεκροταφείο.

Μας κοροϊδεύν ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ: Δήμος Αθηναίων Ανοίγει 372 τάφους για θύματα από τον κορονοϊό στο Γ’ Νεκροταφείο.

by _
0 comment 111 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Δήμος Αθηναίων Ανοίγει 372 τάφους για θύματα από τον κορονοϊό στο Γ’ Νεκροταφείο…


ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Εσείς οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που «τρέχετε» αυτήν την…ΑΠΑΤΗ εις βάρος της Ελλάδος…ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΩΜΑ ΛΟΓΟΝ στον ελληνικό λαό!!! Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα για την ΑΛΗΘΕΙΑ για αυτό το μεγάλο…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ που  λέγεται…«κορωναϊός»!!!…


Μια απόφαση που δείχνει με τον πιο μακάβριο τρόπο την σοβαρότητα της κατάστασης καλείται να λάβει την ερχόμενη Δευτέρα ο Δήμος Αθηναίων, ανοίγοντας 372 νέους τάφους στο Γ’ Νεκροταφείο στο πλαίσιο της «αντιμετώπισης δυσμενών συνεπειών λόγω πανδημίας κορονοϊού».

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας θα συνεδριάσει στις 23/3 δια περιφοράς, δηλαδή οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ήδη λάβει τα θέματα της ημερήσιας διάταξης μαζί με τα εισηγητικά και θα πρέπει το μεσημέρι της Δευτέρας να δηλώσουν απλώς εάν ψηφίζουν υπέρ, κατά ή λευκό/αποχή χωρίς να συγκεντρωθούν στην αίθουσα του Δημαρχείου.

Ενα από τα θέματα που τίθενται αφορά την «τροποποίηση του ταφολογίου του Γ’ Κοιμητηρίου Αθηνών» και την δημιουργία 372 νέων τάφων προσθέτοντας χωρίς περιστροφές ότι αυτό σχετίζεται με την πανδημία: «Υπήρξαν ήδη οι πρώτες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και γίνεται εύκολα κατανοητή η ανάγκη προετοιμασίας του Δήμου Αθηναίων και δη των Κοιμητηρίων αυτού, για την ομαλή λειτουργία και εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας», αναφέρεται σχετικά.

Η έλλειψη χώρου στα τρία κοιμητήρια της Αθήνας είναι γνωστή και δεδομένη εδώ και χρόνια. Οπως αναφέρεται στο εισηγητικό, στο Α Νεκροταφείο υπάρχει μεν διαθεσιμότητα περίπου 300 τάφων αλλά εκεί οι τιμές για την χρήση τους είναι αρκετά υψηλές τουλάχιστον με τα δεδομένα προ κορονοϊού. Στο Β’ Κοιμητήριο (Πατήσια) η διαθεσιμότητα τάφων είναι ελάχιστη και ουσιαστικά εξαρτάται από το αν και πότε γίνονται εκταφές.

Ετσι, για την δημιουργία νέων τάφων απομένει ένας τελευταίος αδιάθετος χώρος στο Γ’ Νεκροταφείο. Οπως αναφέρεται, υπάρχει ένα τελευταίο ελεύθερο κομμάτι γης δίπλα στο «Στρατιωτικό Τμήμα». Ο χώρος αυτός έχει οριοθετηθεί από το 2017 αλλά εκκρεμεί η οργάνωσή του προκειμένου να ενταχθεί επίσημα στο ταφολόγιο για να διατεθούν οι τάφοι όποτε απαιτηθεί αυτό. Ουσιαστικά είναι δύο κομμάτια γης όπου χωροθετούνται στο ένα 325 τάφοι τριετούς χρήσης και στο άλλο 47 οπότε προκύπτουν συνολικά 372.

ΠΗΓΗ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr