Home Greek News “Κορωνοϊός: Έφτασαν τους 13 οι νεκροί στη χώρα μας” Το μεγάλο…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ συνεχίζεται!!!…

“Κορωνοϊός: Έφτασαν τους 13 οι νεκροί στη χώρα μας” Το μεγάλο…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ συνεχίζεται!!!…

by _
0 comment 112 views

GreekNewsOnDemand.com: “Κορωνοϊός: Έφτασαν τους 13 οι νεκροί στη χώρα μας” Το μεγάλο…ΧΟΑΞ συνεχίζεται και το ξέρει ο…ΚΟΥΛΗΣ!!!…


Πριν διαβάσετε το παρακάτω άρθρο του «ΠΡΩΤΟΘΕΜΤΟΣ», διαβάστε πρώτα την…ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Και δεν σας κάνει εντύπωση το γεγονός πως όλοι αυτοί οι «νεκροί από τον κορωναϊό» είναι πολύ προχωρημένοι στην ηλικία???….

Δείτε τα τρία παρακάτω άρθρα μας για να καταλάβετε….


Κορωνοϊός: Έφτασαν τους 13 οι νεκροί στη χώρα μας

Παναγιώτα Καρλατήρα

Πρόκειται, κατά πληροφορίες, για έναν 84χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας, έναν 69χρονο στο «Αττικόν» και μία 94χρονη γυναίκα στην κλινική «Παμμακάριστος» της Αθήνας – Είχαν υποκείμενα νοσήματα

Τους 13 έφτασαν οι νεκροί στη χώρα μας από το νέο κορωνοϊό, καθώς άλλοι τρεις άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή στη διάρκεια της νύχτας και το πρωί του Σαββάτου.

Πρόκειται, κατά πληροφορίες, για έναν 84χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας, έναν 69χρονο στο νοσοκομείο «Αττικόν» και μία 94χρονη γυναίκα στην κλινική «Παμμακάριστος» της Αθήνας.

Όλοι τους είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Πλέον, εκ των 13 νεκρών στη χώρα μας από τον φονικό ιό, 11 είναι άνδρες και δύο γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή, μία γυναίκα 93 ετών, με σοβαρά προβλήματα υγείας, η οποία έφερε και τον κορωνοϊό, είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Η άτυχη υπερήλικη είχε επιβεβαιωθεί ως κρούσμα κορωνοϊού και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίο. Η γυναίκα διέμενε στην Ηλεία και είχε επαφή με τους εκδρομείς που είχαν ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους, από τους οποίους της μεταδόθηκε η νόσος.

Νωρίτερα την Παρασκευή, ένας 76χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ εξέπνευσε και ένας 80χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στην κλινική «Παμμακάριστος».

Το πρωί της Παρασκευής, ακόμη ένας συνάνθρωπος μας πέθανε από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν 87χρονο από την Δαμασκηνιά Κοζάνης, χωριό που τελεί επισήμως σε καραντίνα.

https://www.protothema.gr/greece/article/987161/alert-koronoios-eftasan-tous-13-oi-nekroi-sti-hora-mas/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr