Home Greek News Κορονοϊός: Εκτάκτως το Σάββατο κλειστές οι λαϊκές αγορές – Τι σε σούπερ μάρκετ και ακτοπλοΐα

Κορονοϊός: Εκτάκτως το Σάββατο κλειστές οι λαϊκές αγορές – Τι σε σούπερ μάρκετ και ακτοπλοΐα

by _
0 comment 92 views

Κορονοϊός: Εκτάκτως το Σάββατο κλειστές οι λαϊκές αγορές – Τι σε σούπερ μάρκετ και ακτοπλοΐα


Η κυβέρνηση παίρνει νέα έκτακτα μέτρα για τον κορονοϊό, ενόψει του Σαββατοκύριακου. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την απαγόρευση απόπλου σκαφών αναψυχής από όλα τα λιμάνια της χώρας, για να σταματήσει την μαζική φυγή προς νησιά το Σαββατοκύριακο, ενώ ανακοίνωσε πρόστιμο 1000 ευρώ για άσκοπες βόλτες σε πάρκα και πλατείες.

Επιπλέον, αύριο Σάββατο θα ναι κλειστές όλες οι λαϊκές αγορές της χώρας, όπως ανακοίνωσε ο ο υφυπουργός Πολιτικής προστασίας κ. Χαρδαλιάς. Την Δευτέρα θα λειτουργήσουν με τους μισούς παραγωγούς και με απόσταση.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την απαγόρευση απόπλου σκαφών αναψυχής από όλα τα λιμάνια της χώρας, για να σταματήσει την μαζική φυγή προς νησιά το Σαββατοκύριακο.

Δείτε live όλα τα κρούσματα του κορονοϊού στην Έλλαδα και σε όλο τον κόσμο.

Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή για την απαγόρευση όταν έγινε γνωστό ότι «σκαφάτοι» αναχώρησαν σήμερα μαζικά προς διάφορες περιοχές, αψηφώντας τις οδηγίες των ειδικών που ζητούν παραμονή στο σπίτι, ώστε να σταματήσει η διασπορά του ιού.

Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς, τόνισε ότι η Πολιτεία γνωρίζει ποιοι πέρασαν σήμερα από τα διόδια για να κινηθούν προς την επαρχία.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 31 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται σε 495. Εννέα οι νεκροί στη χώρα μας, τρεις σήμερα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας ενημερώνοντας για την εξέλιξη της πανδημίας από τον κορονοϊό covid-19 στην Ελλάδα, απηύθυνε νέα έκκληση:

«Σας παρακαλώ να μην έρθετε με κανέναν σε επαφή εκεί που ταξιδεύετε στην τοπική κοινωνία, Να μείνετε στο σπίτι σας. Δεν είναι διακοπές».

Τα κρούσματα κορονοϊού παγκοσμίως, σε 184 χώρες, ξεπερνούν τις 256.000, ενώ περισσότεροι από 10.500 άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους λόγω του ιού, με την Ευρώπη να παραμένει στο επίκεντρο της πανδημίας, πρόσθεσε ο κ. Τσιόδρας.

Από τη Δευτέρα, εξάλλου, θα μπαίνει ένας πελάτης ανά 15 τ.μ., αντί για 10 τ.μ. στα σούπερ μάρκετ.

https://eretikos.gr/koronoios-ektaktos-to-savvato-kleistes-oi-laikes-agores-ti-allazei-sta-soyper-market/302446

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr