Home Greek News Η ταινία «Μετάδοση» (2011) που είχε προμηνήσει όλα όσα συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ με την ΑΠΑΤΗ του κορωνοϊού!!!!

Η ταινία «Μετάδοση» (2011) που είχε προμηνήσει όλα όσα συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ με την ΑΠΑΤΗ του κορωνοϊού!!!!

by _
0 comment 294 views

Η ταινία «Μετάδοση» (“CONTAGION”) από το 2011 που είχε προμηνήσει όλα όσα συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ με την ΑΠΑΤΗ του κορωνοϊού!!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21 Μαρ. 2020, 8:11πμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σας έχουν γράψει πολλές φορές εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) ότι ζούμε όλοι σε ένα μεγάλο…ΜΑΤΡΙΞ, ΜΗΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ των εξουσιστών του κόσμου τούτου που θέλουν να μας έχουν μονίμως υπό τον έλεγχο τους γιατί…ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ και θέλουν και μας…ΞΕΚΑΝΟΥΝ κάτα 80 τοις 100…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!

Αυτά που βλέπουμε στις τηλεοράσεις, είτε για τον «κορωναϊό» είτε για το οτιδήποτε άλλο («τρομακρστικές επιθέσεις», «πυροβολισμοί», κτλ) είναι ΟΛΑ…ΣΤΗΜΕΝΑ και…ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ από το…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ (Hollywood) ΜΕ Ο.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!! Οι άνθρωποι που βλέπουμε στις τηλεοράσεις είναι ΟΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ και ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σταλμένου να μας…ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ…ΓΚΡΕΜΟΥ…!!!

Και αν αμφιβάλλετε αυτό, τότε διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο Βόμβα ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Χόλιγουντ: Η Γκρέτα Τουνμπέρκ είναι…ΗΘΟΠΟΙΟΣ, όπως όλοι οι Αμερικανοί προέδροι όπου σας είχαμε αποκαλύψει το γεγονός πως ακόμη και οι ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ είναι…ΗΘΟΠΟΙΟΙ που κάνουν κι αυτοί  ένα μεγάλο…ΘΕΑΜΑ, ΣΟΟΥ μπροστά στα μάτια του ανυποψίαστου κόσμου!…

Όσον αφορά, λοιπόν, τους δήθεν «ιατρούς», «ιατρικούς εμπειρογνώμονες», κτλ, που μας βάζουν συνέχεια στις τηλεοράσεις για να μας λένε ούτε μια νέα παρτίδα «κρουσμάτων» έγινε στο τάδε μέρος της χώρας μας ή του κόσμου, είναι ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΗΘΟΠΟΙΟΙ ή απλά παίρνουν τις ατάκες τους…ΑΛΛΟΥ, δηλαδή από τα μεγάλα ξένα κέντρα λήψεως αποφάσεων.

Π.χ., ο γνωστός «γιατρός» του CNN Sanjay Gupta δεν είναι άλλος από έναν…ΗΘΟΠΟΙΟ του ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!! Αυτόν τον βλέπουμε συνέχεια στα δελτία ειδήσεων αυτού του εντελώς ΑΠΑΤΗΛΟΥ καναλιού να αναφέρει στον κόσμο όλα τα τελευταία στατιστικά δεδομένα πάνω στον ψευτο-κορωναϊό, κτλ. Αυτό όμως που διέλαθε της προσοχής όλων ημών, σχετικά με τον κο Gupta, είναι μια πάρα πολύ περίεργη ταινία από το 2011 με τίτλο «CONTAGION», δηλαδή, «ΜΕΤΑΔΟΣΙΣ», με πρωταγωνιστές τους Matt Damon, Laurence Fishburne και άλλους γνωστούς ηθοποιούς.

Σε αυτήν την ταινία λοιπόν, παρατηρούμε πάρα πολλούς παραλληλισμούς μεταξύ αυτής και όλων όσων διαδραματόζονται…ΣΗΜΕΡΑ με τον ψευτο-κορωναϊό! Περιγράφει εφιαλτικά μία παγκόσμια επιδημία, η οποία ξεκινάει στην…Κίνα προερχόμενη από μολυσμένη…νυχτερίδα.

Σε ένα όμως συγκεκριμένο σημείο της, ΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;;; Μα δεν είναι άλλος από τον ίδιον τον κο….Gupta από το…CNN που παίζει τον ρόλο ενος γιατρού στην ταινία!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο τουίτ όπου μας επισημαίνεται τα εξής σημαντικά σχετικά με το ίδιο κομμάτι αυτό της ίδιας ταινίας…

  1. Ο Gupta, στην πραγματική ζωή, στο CNN, μας λέει συνέχεια να κάνουμε….κοινωνική αποστασιοποίηση ο ένας από τον άλλον…να μένουμε σπίτι…να πλένουμε συχνά τα χέρια μας…να μην κουνάμε το χέρι ο ενάς του άλλου, κτλ.
  2. Στη δε εν λόγω ταινία, ακούμε τα εξής απίστευτα από τον Gupta και τον χαρατήρα που παίζει ο Laurence Fishburne. Και λέει ο Fishburne «Αυτή τη στιγμή η καλύτερη άμυνά μας είναι η κοινωνική αποστασιοποίηση. Με άλλα λόγια, να μένετε σπίτι, να μην κάνετε χειραψίες και να πλύνετε και συχνά τα χέρια σας.» Δηλαδή, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ…ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΟΡΩΝΟΙΟ»!!!

Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ και…ΦΡΙΞΤΕ!!!…


ΔΗΛΑΔΗ, ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ, ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΟΡΩΝΟΪΟ», ΟΝΤΩΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ…ΑΠΑΤΗ…ΦΑΡΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΣΑΣ ΛΕΓΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΣΑΣ…ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr