Home Greek News Πούτιν: Οι Ρώσοι δεν πρέπει να πιστεύουν τα fake news για τον κορονοϊό

Πούτιν: Οι Ρώσοι δεν πρέπει να πιστεύουν τα fake news για τον κορονοϊό

by _
0 comment 258 views

Πούτιν: Οι Ρώσοι δεν πρέπει να πιστεύουν τα fake news για τον κορονοϊό


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…

Ο Κούλης λέει ΨΕΜΑΤΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε «κρούσματα» ούτε θάνατοι από τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό!!!…


Η Ρωσία σε αντίθεση με πολλές ευρωπαϊκές χώρες, δεν έχει τεθεί σε καραντίνα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τα μέτρα που έχει λάβει η Ρωσία για την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορονοϊού στη χώρα, περιλαμβάνουν φορολογικές τροποποιήσεις για την ελαχιστοποίηση τω επιπτώσεων του ιού στην οικονομία, την καραντίνα για τους ανθρώπους που έχουν νοσήσει από τον ιό αλλά και τον προσωρινό περιορισμό των πτήσεων προς χώρες της ΕΕ.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, διαβεβαίωσε πως το υπουργείο Υγείας της χώρας, ελέγχει την κατάσταση που επικρατεί με τον Covid-19, ενώ υπογράμμισε πως οι Ρώσοι δεν πρέπει να εμπιστεύονται τις ψεύτικες ειδήσεις σχετικά με τον ιό.

«Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι αντικειμενικές. Μην πιστεύετε τα fake news. Μερικοί διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις χωρίςνα σκέφτονται, ενώ άλλοι το κάνουν σκόπιμα, ώστε να επικρατήσει δυσπιστία και πανικός ανάμεσα στους πολίτες, αναφορικά με το τί κάνουν οι αρμόδιες αρχές σε δημοτικό, περιφερειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο», υπογράμμισε ο κ. Πούτιν, μιλώντας σε εκπροσώπους στην Κριμαία την Τετάρτη.

Η Ρωσία έχει καταγράψει συνολικά 147 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κορονοϊού, με πέντε ασθενείς να έχουν ιαθεί, ενώ δεν έχει σημειωθεί κανένας θάνατος μέχρι σήμερα.

Αναφερόμενος στα μέτρα που έχει λάβει η Ρωσία για την καταπολέμηση του ιού, ο Πούτιν υποστήριξε ότι αναμένει από τους επιστήμονες της χώρας να εργαστούν επιμελώς ώστε δημιουργηθούν νέα φάρμακα, τόσο για την πρόληψη όσο και για τη θεραπεία των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον ιό.

«Οι συνάδελφοί μας θα εργαστούν αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο, τα επιχειρησιακά μέτρα που έχουν ληφθεί ως τώρα, ήταν αποτελεσματικά καθώς απέτρεψαν τη μαζική διάδοση της πανδημίας στη Ρωσία.

Ακόμη, ο Ρώσος Πρόεδρος τόνισε πως το υπουργικό συμβούλιο της χώρας θα πρέπει να διασφαλίσει πως οι πολίτες θα έχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον ιό και την επικινδυνότητά του, αλλά και όλων των μέτρων που λαμβάνει το κράτος για την καταπολέμησή του.

Τέλος, ο κ. Πούτιν ζήτησε από τους Ρώσους να δείξουν κατανόηση και προς τα νέα προληπτικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, και είναι ψύχραιμοι και υπεύθυνοι, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση με τον Covid-19.

https://sputniknews.gr/rosia/202003186746623-poutin-oi-rosoi-den-prepei-na-pisteuoun-ta-fake-news-gia-ton-koronoio/?fbclid=IwAR0SGEsdnLQ-RRkFR45FuIYAnONH2TVEiobW00v82Gn9mNQTv-TihWIiv68

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr