Home Greek News ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

by _
0 comment 191 views

ΒΙΒΛΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»: Οι ακόλουθες πληροφορίες προέρχονται απο τον κο Benjamin Fulford, ο οποίος είναι ο πρώην επικεφαλής του μεγάλου περιοδικού «FORBES» για τον ασιατικό κόσμο. Είναι μεγάλο όνομα και έχει πάρει συνεντεύξεις από τους Ροκφέλερ και Ροτσίλντ Είναι και γνωστός συνωμοσιολόγος, ας πούμε, αλλά πολλά απ’ όσα έχει πει στο παρελθόν έχουν επαληθευτεί. Είναι επίσης συνδεδεμένος με πρώην πράκτορες CIA και κυβερνητικά στελέχη τόσο της κυβέρνησης της Ιαπωνίας όσο και των ΗΠΑ, μιλάμε, όμως, για ανθρώπους που είναι ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπως κι ο ίδιος ο Fulford.

Δείτε το παρακάτω βίντεο όπου ο Fulford μιλάει για τη συνέντευξη που είχε πάρει πριν χρόνια από Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Στη δε αρχή, μιλάει για τις επαφές που έχει με δυνατούς κύκλους πολιτκών, επιχερηματικών ομάδων ασιατών που του είχαν πει προ ετών πως την ασθένεια ΣΑΡΣ την είχαν φτιάξει οι ελιτιστές της Δύσεως για να ξεκληριστεί ένα μεγάλο ποσοσόν ασιατών σε όλο τον κόσμο!

Μετά το βίντεο δείτε και την πρόσφατη ενημέρωση του Benjamin Fulford για όλα αυτά τα περίεργα παγκόσμια γεγονότα που είναι σε εξέλιξη εδώ και μέρες σε σχέση με τον κορωναϊό και όχι μονο. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας!…


Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr