Home Greek News Το ΝΑΤΟ “δεν μένει σπίτι”! Η μεγαλύτερη ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων στην Ευρώπη εν μέσω κρίσης COVID-19

Το ΝΑΤΟ “δεν μένει σπίτι”! Η μεγαλύτερη ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων στην Ευρώπη εν μέσω κρίσης COVID-19

by _
0 comment 123 views

Το ΝΑΤΟ “δεν μένει σπίτι”! Η μεγαλύτερη ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων στην Ευρώπη εν μέσω κρίσης COVID-19


Την ώρα που ο κορονοϊός COVID-19, “καλπάζει” στην Ευρώπη, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το ΝΑΤΟ ,δεν σκέφτεται να ματαιώσει την άσκηση Defender Europe 20, που είναι προγραμματισμένη να γίνει τον Απρίλιο και Μάϊο. Πρόκειται για άσκηση στην οποία συμμετέχουν 18 χώρες και προβλέπει την μεγαλύτερη ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων στην Ευρώπη, τα τελευταία 25 χρόνια! Δεν ταιριάζει και πολύ με το “δόγμα απομόνωσης” που προσπαθούν να επιβάλλουν οι κυβερνήσεις της Ευρώπης για να αντιμετωπιστεί ο COVID-19.

Υπήρξαν κάποιες περικοπές στην αποστολή αμερικανικών στρατευμάτων ,μετά από την κρίση με τον COVID-19, αλλά παρόλα αυτά η άσκηση θα γίνει  ,με βάση τουλάχιστον τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Το σενάριο της άσκησης ,τι άλλο από την αντιμετώπιση της “ρωσικής απειλής”.

Το μήνυμα του Ανωτάτου Διοικητού Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης Τοντ Γουόλτερς:

Το ΝΑΤΟ “δεν μένει σπίτι” με τον COVID-19 from Militaire.gr on Vimeo.

https://www.militaire.gr/to-nato-quot-den-menei-spiti-quot-i-megalyteri-anaptyxi-stratiotikon-dynameon-stin-eyropi-en-meso-krisis-covid-19/?fbclid=IwAR1hXVItmKdCqhEdNP4FxVPXP9BKk7xUKNyhrxW9KppjshXt8mPvnn717EY

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr