Home Greek News ΗΠΑ: Το πρώτο πειραματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι γεγονός – Δοκιμάστηκε σε 43χρονη εθελόντρια

ΗΠΑ: Το πρώτο πειραματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι γεγονός – Δοκιμάστηκε σε 43χρονη εθελόντρια

by _
0 comment 260 views

ΗΠΑ: Το πρώτο πειραματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι γεγονός – Δοκιμάστηκε σε 43χρονη εθελόντρια


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΑΠΙΘΑΝΟΝ!!! ΤΟΣΟ…ΗΛΙΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ…ΘΑΝΑΟΥ???!!! Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!!!…

ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!!


Αμερικανοί ερευνητές δοκίμασαν το πρώτο εμβόλιο στον πρώτο άνθρωπο κατά του κορωνοϊού.

Οι ερευνητές του  “Kaiser Permanente Washington Research Institute” στο Σιάτλ της πολιτείας της Ουάσιγκτον ετοίμασαν το πρώτο εμβόλιο και το δοκίμασαν στον πρώτο εθελοντή και αυτό σε χρόνο ρεκόρ, όπως αναφέρει αποκλειστικά το Associated Press.

Αμέσως τον πρώτο εθελοντή, ακολούθησαν ακόμη τρεις, ενώ συνολικά προβλέπεται ο εμβολιασμός 45 ανθρώπων με το πειραματικό εμβόλιο, σταδιακά σε διάστημα ενός μηνός. .

Το πειραματικό εμβόλιο αποκαλείται mRNA-1273 και αναπτύχτηκε  από την ΝΗΙ και μια εταιρεία βιοτεχνολογίας την «Μοντέρνα» (Moderna Inc.) με βάση στην Μασαχουσέτη.

Όπως αναφέρεται το εμβόλιο δεν μπορεί να προκαλέσει μόλυνση στον εθελοντή καθώς δεν περιέχει κανένα δείγμα από το γονιδίωμα του COVID-19, αντίθετα μόνο “πληροφορίες” του RNA.

Η πρώτη λήπτρια του εμβολίου η 43χρονη Jennifer Haller είπε: «Όλοι μας αισθανόμαστε τόσο αδύναμοι να κάνουμε κάτι. Αυτό για μένα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να συνεισφέρω και εγώ σε κάτι».

Πηγή >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/858254_ipa-proto-emvolio-kata-toy-koronoioy-dokimastike-se-anthropo?fbclid=IwAR1WhpP9DoF95TeDK8QrjPVPNtif8KTmTcDsrFRdGwNMrHeZNQEl6s5AMOI

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr