Home Greek News ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΛΗ;!: Ουχάν: Γιατροί πετούν τις μάσκες τους και χαμογελούν – Έκλεισαν όλα τα νοσοκομεία για τον κορονοϊό

ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΛΗ;!: Ουχάν: Γιατροί πετούν τις μάσκες τους και χαμογελούν – Έκλεισαν όλα τα νοσοκομεία για τον κορονοϊό

by _
0 comment 133 views

Ουχάν: Γιατροί πετούν τις μάσκες τους και χαμογελούν – Έκλεισαν όλα τα νοσοκομεία για τον κορονοϊό


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»!….

ΙΔΟΥ ο ΜΟΝΟΣ ‘ιος’ που πλήττει την Ελλάδα: Ο…κορωνο-ΥΙΟΣ που βάζει τους Μασόνους να παραπλανούν το κόσμο!

#Κορωναϊός#Κορονοιος#Κορωνοϊός#Ελλάδα#ΚυριάκοςΜητσοτάκης#ΧΟΑΞ#Κρούσματα#Απάτη#Μασόνοι, #331, #33 #Covid #Coronavirus


Με μια κίνηση γεμάτη συμβολισμό, γιατροί και μέλη του ιατρικού προσωπικού στην Ουχάν, βγάζουν ένας – ένας τις μάσκες τους και χαμογελούν…

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM /

Έκλεισε και το τελευταίο προσωρινό νοσοκομείο που χτίστηκε στην Κίνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του φονικού κορονοϊού.

Μάλιστα οι γιατροί και τα μέλη του ιατρικού προσωπικού στην Ουχάν, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο ιός, γιόρτασαν με μια κίνηση γεμάτη συμβολισμό το κλείσιμο του νοσοκομείου.

Σ’ ένα βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου οι γιατροί και οι νοσηλευτές διακρίνονται να βγάζουν ένας – ένας τις μάσκες τους και να χαμογελούν, καθώς η κάμερα περνά μπροστά τους.

Σημειώνεται πως από τα τέλη του 2019 καταγράφηκαν πάνω από 80.000 κρούσματα και σχεδόν 3.200 θάνατοι στη χώρα, αλλά λόγω των αυστηρών μέτρων καραντίνας ο αριθμός των νέων κρουσμάτων μειώθηκε δραματικά.

Χθες καταγράφηκαν μόνο 20 νέα κρούσματα του κορονοϊού, εκ των οποίων τα 16 ήταν “εισαγόμενα”, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές Αρχές της χώρας. Πάνω από 65.000 άνθρωποι έχουν αναρρώσει από τη νόσο Covid-19 στην Κίνα.

Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr