Home Greek News ΚΩΛΟναϊός: ΟΧΙ, ΔΕΝ μένουμε σπίτι,…ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΗΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

ΚΩΛΟναϊός: ΟΧΙ, ΔΕΝ μένουμε σπίτι,…ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΗΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

by _
0 comment 275 views

ΚΩΛΟναϊός: ΟΧΙ, ΔΕΝ μένουμε σπίτι,…ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΚΛΗΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μήπως έχετε καταλάβει ακόμη εσείς εκει στην Ελλάδα το ΜΕΓΕΘΟΣ αυτής της ΑΠΑΤΗΣ που «τρέχει» ο τρελο-Κούλης και η προδοτική του κυβέρνηση, για χάρη της ύπουλης νεαταξικής ατζέντας της ελίτ για την περαιτέρω ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ των εθνών της γης με βάση κάτι που…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ;;;

Δεν έχετε δει ακόμη σας έχει ήδη κάνει η κυβέρνηση με το κλείσιμο καταστημάτων, μπαρ και εστιατοριων, καθώς και κρατικών υπηρεσιών και κορυφαίων τουριστικών προορισμών όπως η Ακρόπολη, καθώς, σύμφωνα με την ίδια, οι περιπτώσεις κορωναϊού «αυξήθηκαν από 117 σε 190 σε μια μέρα».

ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΔΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΟΔΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ!!! ΔΗΛΑΔΉ, ΠΑΡ ΌΛΟ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΈΧΟΥΜΕ «ΚΟΡΩΝΑΙΟ».

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ…ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ!!! ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ, ΚΤΛ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ;;;!!!

ΟΧΙ, ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ…«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΆ…ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ, ΟΡΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΥΓΙΣΤΟΙ…!!!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ!!! ΣΒΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ «ΕΙΔΗΣΕΩΝ« ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ…ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΩΡΟΝΑΪΟ» ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ!!!

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω αποκαλυπτικά μας άρθρα για το μεγάλο…ΧΟΑΞ του κορωναϊού που έχει…«ΜΟΛΥΝΕΙ» όλο τον κόσμο πλέον μέσω της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ των ΜΜΕ και όλων των νεοταξικών κυβερνήσεων της γης….

Παιδικό βιβλίο κόμιξ, δημοσιευθέν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ το 2018, κάνει λόγο για…ΚΟΡΩΝΑΪΟ!!! Το βρίσκεις στα…PUBLIC!!!
Παρασκευή και 13: Ιδου ο μέγας Κορωνο-ΥΙΟΣ του Δρακουμέλ! Έβαλε τους ΜΑΣΟΝΟΥΣ να σας ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ για τον κορωναϊό ο Κούλης!!!
HOAX ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ: ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ 5G!(Βίντεο)
Ο Γιάννης Κουντούρης στο Greek Voice (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ) με τον Άγγελο Αγγελάτο για τον κορωναϊό
Aφού ο Κούλης κλείνει τα πάντα στην Ελλάδα λόγω «ΚΩΛΟναϊού», ΓΙΑΤΙ δεν κλείνει & καμια…ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ;;;
ΣΟΚ: Τα ΜΜΕ «πετάνε» υποσυνείδητα μηνύματα στους θεατές ότι ο κορωναϊός είναι…FAKE, ΨΕΥΤΙΚΟΣ!!!
Russianvids στον «Κώδικα Μυστηρίων»: Ο κόσμος αρωσταίνει από το…5G, ΟΧΙ από το δήθεν «κορωναϊό»!
Ιδού η λίστα σκοτεινών προβλέψεων του ΨΕΥΤΟ-…ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ μέσα από το Χόλιγουντ και βιβλία γνωστών συγγραφέων!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr