Home Greek News Παρασκευή και 13: Ιδου ο μέγας Κορωνο-ΥΙΟΣ του Δρακουμέλ! Έβαλε τους ΜΑΣΟΝΟΥΣ να σας ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ για τον κορωναϊό ο Κούλης!!!

Παρασκευή και 13: Ιδου ο μέγας Κορωνο-ΥΙΟΣ του Δρακουμέλ! Έβαλε τους ΜΑΣΟΝΟΥΣ να σας ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ για τον κορωναϊό ο Κούλης!!!

by _
0 comment 491 views

Παρασκευή και 13: ΙΔΟΥ ο μέγας Κορωνο-…ΥΙΟΣ του Δρακουμέλ! 

Έβαλε τους ΜΑΣΟΝΟΥΣ να σας ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ για τον «κορωναϊό» ο Κούλης!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ τα δήθεν «κρούσματα» και «θάνατοι» τόσο στην Ελλάδα όσο και …ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!

Από το…5G αρωσταίνει ο κόσμος ΟΧΙ τον δήθεν «κορωναϊό»!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟ NBA ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΊΟ!!!….

Ξεκινάμε με το ακόλουθο βίντεο του αποκαλυπτικού καναλιού Russianvids. Μόλις ανακοινώθηκε από το NBA ότι και αυτό θα πάψει να λειτουργεί για 30 μέρες! Ισχυρίζονται ότι ο λόγος για τον οποίον ελήφη μια τέτοια απόφαση είναι επειδή είχαν πριν απο λίγες μέρες το πρώτο τους «κρούσμα» εκεί ενος παίχτη της λίγκας! Και το όνομα αυτού, RUDY GOBERT, ο οποίος είναι και μεγάλος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ όπως θα δείτε στο παρακάτψ βίντεο.

Δείτε λοιπόν από το 5:20 και μετά, όπου τον Gobert τον παρατηρούμε με συμπεριφέρεται πολύ ΠΕΡΙΕΡΓΑ και…ΑΠΡΕΠΩΣ σε μια συνέντευξη στον τύπου γύρω από τη δική του «μόλυνση» από τον «κορωναϊο». ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ να…ΓΕΛΑΕΙ, να…ΑΓΓΙΖΕΙ και να…ΨΗΛΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ωσάν να θέλει κι οι άλλοι που ήταν στην ίδια αίθουσα μαζί του, να…ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ…!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ…ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ…ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ!!! ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

Δείτε τώρα το παρακάτω ιατρικό εγχειρίδιο που δημοσιεύθηκε πριν από χρόνια και που χασρακτηρίζει τον κορωναϊό ένα ένα…ΚΟΙΝΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ και ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

ΤΟ 5G ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΟΡΩΝΑΙΟ»…

Από το 2018 τουλάχιστον, έχουν γίνει πάρα πολλές καταγγελείες Ελλήνων πολιτών για τα νέα δίκτυα διαδικτύου 5G που πρόκειται να στηθούν στην Πάτρα, Αθήνα και αλλού στην Ελλάδα. Στο παρόν άρθρο θα κάνουμε έναν σαφή σύνδεσμο μεταξύ του κορονοϊού και του….5G, όπου θα αποδειχνύουμε πως ο δήθεν κορωναϊός, από τον οποίον αρωσταίνει πάρα πολύς κόσμος σε όλο τον κόσμο, δεν είναι τίποτε άλλο από τις…ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ αυτού του νέου τύπου διαδικτύου….!!!…

Στο άρθρο του σάιτ PatrasEvents.gr, με ημερ. 06 Σεπ 2018, με τίτλο Πάτρα: Ο Δήμος “πάγωσε” το 5G για λόγους δημόσιας υγείας και το “ψάχνει” , διαβάζουμε τα εξής …

Δείχνει να έχει πρόθεση να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια πάνω στο ζήτημα 

Ούτε το “τρέχει”, αλλά ούτε και το απορρίπτει ο Δήμος Πατρέων το θέμα της πειραματικής εφαρμογής του προγράμματος του 5G, κρατώντας μία στάση αναμονής. 

Το χαρτιά, με όλους τους συμβαλλόμενους φορείς που πρόκειται να συμμετάσχουν στη διαδικασία είναι όλα έτοιμα, περιμένουν τις υπογραφές, όμως από την πλευρά του ο Δήμος έχει “παγώσει” το ζήτημα, μετά από συζητήσεις που είχε με ανθρώπους του ιατρικού κυρίως χώρου που υποστηρίζουν ότι το 5G θα φέρει σημαντικούς κινδύνους στη δημόσια υγεία. 

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής οι φόβοι των επιστημόνων αυτών, αλλά και γενικότερα μιας σημαντικής μερίδας της κοινής γνώμης της Πάτρας, δεν είναι αβάσιμοι. Εφόσον έρθει στην Πάτρα το 5G, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με εκπροσώπους του ιατρικού κόσμου θα τριπλασιαστούν, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.  

Από την άλλη η τεχνολογία θα φέρει σημαντικά πράγματα στην πόλη και θα βοηθήσει στο να υλοποιηθούν προγράμματα του πακέτου “Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης” που θα δώσουν έξυπνες και καινοτόμες λύσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα, προωθώντας ταυτόχρονα την ανάπτυξΉ της και ανεβάζοντας το επίπεδο ποιότητας ζωής. 

Στα Τρίκαλα, την δεύτερη πόλη που επιλέχΘηκε για την πειραματική εφαρμογή του 5G, ήδη η νέα τεχνολογία έγινε δεκτή. Για το Δήμο της Πάτρας, όμως, το βασικό ερώτημα είναι αυτό: Η έλευση της νέας τεχνολογίας και η υλοποίησή της θα φέρει επιπτώσεις και κινδύνους στη δημόσια υγεία; Μέχρι να αποσαφηνιστεί αυτό το θέμα θα περιμένει. 

Το ζήτημα όμως από τη άλλη πλευρά είναι κατά πόσο μπορεί να περιμένει και η κυβέρνηση. Από το 2020 και μετά το 5G θα είναι έτσι και αλλιώς εμπορικά διαθέσιμο παντού και από το 2025 θα κυριαρχεί…

Ο κόσμος εκεί στην Πάτρα κρούει τον κώδωνα κινδύνου εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον για το γεγονός πως ελλοχεύουν ΚΙΔΥΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ στο νέο σύστημα 5G, του οποίου οι συχνότητες είναι πολύ βλαβερές για την υγεία του ανθρώπου!!!

Στο άρθρο του σάιτ GeoNews.gr με τίτλο Η σκληρή αλήθεια για το δίκτυο 5G και την βλαβερή ακτινοβολία, επιβεβαιώνονται όλα αυτά. Και διαβάζουμε….

Μεγάλες συζητήσεις και σοβαρές αμφισβητήσεις έχει προκαλέσει διεθνώς και ιδίως τους τελευταίους μήνες η ανάπτυξη της λεγόμενης πέμπτης γενιάς (5G) ασύρματης τεχνολογίας.

Πολλοί επιστήμονες, αλλά και αξιωματούχοι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις εξαιρετικά μεγάλες δόσεις ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που θα δεχθούν οι χρήστες αυτής της τεχνολογίας, αλλά και ο γενικός πληθυσμός, σε περίπτωση εισαγωγής της Υπογραμμίζουν τον καρκινογόνο χαρακτήρα αυτών των τεχνολογιών, αλλά και την αποδεδειγμένη συμβολή τους σε πλήθος ασθενειών.

Διαβάστε περισσότερα εδω >> https://geonews.gr

ΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ» ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ…5G!!!

Στο πρόσφατο άρθρο του σάιτ nikosxeiladakis.gr με τίτλο HOAX ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ: ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ 5G!(Βίντεο), διαβάζουμε τα εξής απίστευτα για την σύνδεση του κορωναϊού με το…5G…

Η πανδημία του Κορωναιού στο Γουχάν είναι σκηνοθετημένη, για να καλύψει την κρίση της δημόσιας υγείας που προκλήθηκε από την εντατική εισαγωγή του 5G στο Γουχάν που προκλήθηκε το 2019.

Κατάσταση του έθνους

«Η Κίνα θα έπρεπε να ήταν η προθήκη του 5G του κόσμου εδώ και πολύ καιρό.

Οι μεγάλες περιοχές του μετρό και τα κέντρα τεχνολογίας όπως το Wuhan έχουν δημιουργηθεί

επιλέχθηκαν ως επίσημες ζώνες επίδειξης 5G. Μόνο ένα από αυτά:

υψηλή συγκέντρωση πομπών ραδιοσυχνοτήτων 5G και –

Οι πύργοι μικροκυμάτων θα επέκτειναν την πόλη

Ενεργοποιήστε το Διαδίκτυο των πραγμάτων. Το 2019 ήταν το έτος που η πρωτεύουσα του Wuhan Hubei, «πιθανώς μέχρι το τέλος 2019.

Θα έχει 10 000 σταθμούς βάσης 5G μέχρι το τέλος του 2019, δήλωσε ο Τσόγκου Τσόγκου, επικεφαλής της Επικοινωνίας της επαρχίας Hubei «. Στη συνέχεια, ο ιός corona χτύπησε,

οπότε ενημερώθηκε ολόκληρος ο κόσμος. Αυτό που πραγματικά συνέβη ήταν αυτό

μια νέα παραλλαγή του ιού corona που απελευθερώθηκε στο Wuhan

Οι πειραματιστές των 5G είδαν μια έκρηξη του συνδρόμου 5G.

Τα 5G ινδικά χοιρίδια έπεσαν κυριολεκτικά σαν μύγες το συντομότερο

αφού λειτουργούσαν τον διακόπτη 5G. Τα δωμάτια έκτακτης ανάγκης και κλινικές έκτακτης ανάγκης ήταν συγκλονισμένοι. Οι επιστήμονες των 5G που παρακολούθησαν την εκρηκτική κρίση δημόσιας υγείας ενεργοποίησαν αμέσως το σχέδιο Β – φταίει

ο νέος ιός corona που είχε προετοιμαστεί για εκτόξευση.»

Αναλυτής πληροφοριών και πρώην αξιωματικός του Στρατού των ΗΠΑ

Ο παγκομιοποιημένος καμπαλισμός(Kabal) της Νέας Παγκόσμιας Τάξης δεν θα επιτρέψει σε τίποτα να εμποδίσει τη στρατιωτική ανάπτυξη 5G παγκοσμίως.

Αυτό είναι!

~ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ~

5G-σύνδρομο καρτών τέλεια με κρούσματα κοροναϊού

Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο είμαστε από τη σκηνή του εγκλήματος, υπάρχουν πολλά σκληρά αποδεικτικά στοιχεία … και αν ο κοροναϊός εμφανίζεται σε 5G hotspots σε όλο τον κόσμο.

Όπως αποδεικνύεται, οι χώρες με τα πιο εξελιγμένα 5G roll-outs έχουν τη μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης των περιπτώσεων COVID-19, τόσο των επιπέδων ασθενειών όσο και των ποσοστών θνησιμότητας.

Στις χώρες όπου επιτρέπονται επεκτάσεις IoT, στις οποίες αναπτύσσονται τα πλέγματα ισχύος 5G, ο ιός κορόνα έχει έξαρση.

5G Launches In Wuhan Weeks Before Coronavirus Outbreak experts Warned 5G could cause flu symptoms

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ >> https://greeknewsondemand.com/2020/03/06/hoax-%

Όσον αφορά το 5G, που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, διαβάζουμε τα εξής από το σάιτ Voria.gr (14/01/2020)…
….

Έρχεται το 5G στην Ελλάδα – Στο τέλος του 2020 η δημοπράτηση του δικτύου

 

Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, κατά πλειοψηφία, ο Δημήτρης Βαρουτάς – «Η ανάπτυξη του 5G είναι μία προτεραιότητα που πρέπει να προχωρήσει» σχολίασε

Η δημοπράτηση του δικτύου 5G θα γίνει στο τέλος του 2020 όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Παράλληλα, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο διορισμός του Δημητρίου Βαρουτά στη θέση του αντιπροέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), αρμόδιου για τον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, σύμφωνα με την πρόταση του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη.

 

Υπέρ του νέου διορισμού, τάχθηκε η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής, ενώ καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά της, η Ελληνική Λύση δήλωσε παρών, όπως επίσης το ΚΚΕ και το ΜεΡΑ25 που διευκρίνισαν το καθένα πως η ψήφος τους σχετίζεται με τις πολιτικές της κυβέρνησης που καλούνται να εφαρμόσουν και όχι με τα πρόσωπα.

 

Αξίζει να σημειωθεί, πως όλα τα κόμματα εξήραν το πλούσιο βιογραφικό του καθηγ. Βαρουτά, ωστόσο όμως, υπήρξαν αρκετές ερωτήσεις για την επίδραση στην υγεία από την ανάπτυξη των δικτύων 5G (κεραίες κινητής), για το ρόλο του κράτους στην εξασφάλιση της ακεραιότητας των δικτύων, τα χρονοδιαγράμματα της κυβέρνησης και τις επενδύσεις για την ανάπτυξή του, καθώς και ερωτήσεις για τις χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ στην Ελλάδα, και τις αυξημένες χρεώσεις.

 

Ο υπουργός Επικρατείας Κυριάκος Πιερρακάκης, τόνισε πως στο τέλος του 2020 θα γίνει η δημοπράτηση του δικτύου 5G, επισημαίνοντας πως το δίκτυο πέμπτης γενιάς είναι κρίσιμη υποδομή για θέματα εθνικής ασφάλειας. Ανέφερε οτι η η Ελλάδα θα περιμένει το κείμενο συμπερασμάτων της Κομισιόν τις επόμενες εβδομάδες, να δει ποια θα είναι η φιλοσοφία του και η κατεύθυνση που θα δίνει, ώστε να λάβει αποφάσεις. «Το 5G, όπως και το 4G, σπάει σε δύο κομμάτια, στα συστήματα πυρήνα και στα συστήματα κεραιών. Σε αυτά τα δύο, η Ελλάδα, αυτή τη στιγμή έχει μόνο ευρωπαϊκούς προμηθευτές στα συστήματα τέταρτης γενιάς, που εάν θέλετε, είναι και η πιο κρίσιμη υποδομή. Στα συστήματα κεραιών υπάρχουν και μη ευρωπαϊκοί προμηθευτές σε δύο από τις τρεις εταιρείες».

Από την πλευρά του, ο κ. Βαρουτάς τόνισε πως η ανάπτυξη του 5G είναι μία προτεραιότητα που πρέπει να προχωρήσει, ενώ σε ό,τι αφορά τα θέματα ηλεκτρομαγνητικής επικινδυνότητας, σημείωσε πως «πρέπει να υπάρχει μία ενημέρωση του κοινού, γιατί υπάρχει μία τεχνοφοβία. Το βλέπουμε στο θέμα των κεραιών. Φοβόμαστε την τεχνολογία. Οπότε, είναι πολύ βασικό να υπάρχει μία ενημέρωση στα θέματα 5ης γενιάς. Αυτό αφορά και την επικινδυνότητα. H δική μου άποψη, διδάσκοντας και στο πανεπιστήμιο για τις κεραίες, είναι ότι όσο πιο πυκνή είναι η κεραία, τόσο μικρότερη ακτινοβολία θα έχει και αυτό θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Σημειώνω εδώ, ότι θα πρέπει να κοινοποιήσουμε περισσότερο αυτή τη λογική στο ευρύ κοινό, στον καταναλωτή», ειπε ο κος Βαρουτάς.

 

Σημείωσε επίσης, πως η ΕΕΤΤ δεν επεμβαίνει στα θέματα των προμηθειών, αφού δεν είναι αρμοδιότητά της, λέγοντας πως οι πάροχοι κάνουν τις προμήθειες τους.

 

Σε ό,τι αφορά τα συμβόλαια και τις τιμές, το αν είναι αργό το διαδίκτυο και αν είναι και ακριβό, τόνισε πως η Ε.Ε.Τ.Τ. πρέπει να παρέμβει στο να συλλέγει ακριβώς και συστηματικά τα στοιχεία, να βλέπει και να παρακολουθεί την αγορά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο παρατηρητήριο τιμών, το οποίο και “θα πρέπει να ενισχυθεί, προκειμένου και να προφυλαχθεί ο καταναλωτής”.

Το συνδυασμένο πακέτο, πρόσθεσε ο κ. Βαρουτάς, καθορίζει την αγορά, και θέλει μελέτη για να προφυλάξουμε τον καταναλωτή ώστε να απολαμβάνει μεγαλύτερη ταχύτητα και μείωση τιμών.

 

Πηγή: https://www.voria.gr/article/pierrakakis-sto-telos-tou-2020-i-dimopratisi-tou-diktiou-5g

Με το που αρχίζουν τα στήνονται δίκτυα 5G σε όλη την Ελλάδα, ΕΚΕΙ και θα αρχίζετε βλέπετε…ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ και ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ, ΟΧΙ αυτά τα…ΨΕΥΔΗ και ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ που βλέπετε στις τηλεοράσεις κατοπιν εντολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο οποίος, με τη σειρά του, παίρνει…ΑΝΩΘΕΝ τις δικές τους εντολές για την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ και περαιτέρω…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ή / και ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!!! – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ή / και ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Δεν είδατε το χαμό που έγινε στα διθενή ΜΜΕ πριν 2 εβδομάδες οπότε διέρρευσαν στον διεθνή τύπο…ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, FAKE NEWS από την Ελληνική κυβέρνηση για δήθεν «κρούσματα κορωναϊού» εκεί;;; ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ…ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι Μασόνοι φίλοι του…ΚΟΥΛΗ, που ελέγχουν τις ειδήσεις, μας λένε ΨΕΜΑΤΑ τόσο για τα δήθεν «κρούσματα» στην Ελλάδα όσο και για τον ΔΗΘΕΝ «πρώτο νεκρό» λόγω του…ΚΩΛΟναϊου στην Ελλάδα!
Δηλαδή, δείτα τα πρώτα 5 λεπτά του παρακάτω κλιπ, οπού θα μάθετε για το «πρώτο θύμα» , «νεκρό» δηλαδή, του «κορωναϊου« αλλά όποιος έχει τα ματια του εκπαιδευμένα, θα διακρίνει αμέσως πως όλα αυτά πρόκειται για ενα μεγάλο…ΣΟΟΥ, ΘΕΑΜΑ , για να τηρούνται τα…ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!! Π.χ,, η ηλικία του «νεκρού» είναι…66, δηλαδή μας λείπει μόνο ένα 6 για να συμπληρώσουμε το…666. Το 66 μπορεί επισης να διασπασθεί σε δύο 33, που είναι και ο ανώτατος βαθός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!! Όταν όμως έχεις δύο 33, η δυαδικότης αυτού του πράγματος είναι πολύ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟΣ για τους μασόνους, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτο. ενος αρχιμασόνου!….
Λένε επίσης τα ΜΜΕ ότι αυτός ο άνθρωπος δούλεψε….33 χρόνια στο επάγγελμάτα του κσι οχι μονο!!!! ΠΑΛΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ!!!
Οι καλύτερες πληροφορίες εκεί έξω με τις οποίες να οπλισθούμε έναντι της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ της κυβέρνησης και των ΜΜΕ για τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό, είναι απο το κανάλι Russianvids στο Youtube, του οποίου τον διαχειριστή έχουμε βάλει αρκετές φορές στην ελληνική τηλεοπτική εκπομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» με τον καλό μας συνάδελφο και «οικοδεσπότη» της εκπομπής, κο Βασίλη Μπαντίδη από το AstraTV, έχει βγάλει μέχρι τώρα πολλά βίντεο για το μεγάλο …ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ του «κορωναϊού»! Δείτε, π.χ., το παρακάτω βίντεο του όπου εκθέτει πλήρως τον απατεώνα Τομ Χάνκς καθώς και τον πρ. μεγάλο παίχτη του μπάσκετ, καλαθοσφαιρίσεως,…MAGIC JOHNSON AIDS…!!!  Δείτε μετά τις εκπομπές που έχουμε κάνει μαζί του στην Ελληνική τηλεοραση…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΛΑ!!!…

HOAX ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ: ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ 5G!(Βίντεο)

Ο Γιάννης Κουντούρης στο Greek Voice (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ) με τον Άγγελο Αγγελάτο για τον κορωναϊό

Aφού ο Κούλης κλείνει τα πάντα στην Ελλάδα λόγω «ΚΩΛΟναϊού», ΓΙΑΤΙ δεν κλείνει & καμια…ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ;;;

ΣΟΚ: Τα ΜΜΕ «πετάνε» υποσυνείδητα μηνύματα στους θεατές ότι ο κορωναϊός είναι…FAKE, ΨΕΥΤΙΚΟΣ!!!

Russianvids στον «Κώδικα Μυστηρίων»: Ο κόσμος αρωσταίνει από το…5G, ΟΧΙ από το δήθεν «κορωναϊό»!

Ιδού η λίστα σκοτεινών προβλέψεων του ΨΕΥΤΟ-…ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ μέσα από το Χόλιγουντ και βιβλία γνωστών συγγραφέων!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr