Home Greek News Ο ΑΠΑΤΕΩΝ Τομ Χάνς ανακοίνωσε ότι «κόλλησε» τον κορωναϊό χρησιμοποιώντας συμβολισμούς των…ΜΑΣΟΝΩΝ!!!

Ο ΑΠΑΤΕΩΝ Τομ Χάνς ανακοίνωσε ότι «κόλλησε» τον κορωναϊό χρησιμοποιώντας συμβολισμούς των…ΜΑΣΟΝΩΝ!!!

by _
0 comment 421 views

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ ΟΛΚΗΣ Τομ Χάνς ανακοίνωσε ότι «κόλλησε» τον κορωναϊό χρησιμοποιώντας συμβολισμούς…ΜΑΣΟΝΙΚΟΥΣ!!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ πως πολλές διασημότητες βγαίνουν πλέον στη δημοσιότητα ισχυριζόμενοι ότι, ΚΙ ΑΥΤΟΙ, έχουν κολλήσει τον «κορωναϊό» που, όπως έχουμε αποκαλύψει ήδη αρκετές φορές, υπάρχει ΜΟΝΟ στη…ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ;;;  ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΙ Ο…ΝΕΟΣ «ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»  –ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ!– ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ;;;!!! ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;!!!

Ο ρόλος που παίζουν αυτές οι διασημότητες-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είναι αυτός του προπαγανδιστή-ξόανου, για χάριν αυτής της ύπουλης ατζέντας της ελίτ, διότι όταν αυτές βγαίνουν στη δημοσιότητα και μιλάνε έτσι, τις πίστευει αμέσωε ο κόσμος που δεν ξέρει τι του γίνεται!!!

ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΕΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

Σύμφωνα λοιπόν με το VARIETY,…

Ο Tom Hanks και η Rita Wilson ανακοίνωσαν ότι  οι εξετάσεις τους για το COVID-19 (κοροναϊό) βγήκαν θετικές, οι πρώτες διασημότητες που βγήκαν δημόσια με τη διάγνωση“. “Ο Χανκς και ο Ουίλσον, και οι δύο 63, αποκάλυψαν τα νέα με δήλωση την Τετάρτη. Το παντρεμένο ζευγάρι ήταν στην Αυστραλία για την παραγωγή της ταινίας “Elvis Presley” σκηνοθεσία του Baz Luhrmann, όπου ο Χανκς παίζει τον εικονικό μάνατζερ του Presley, Συνταγματάρχη Tom Parker“.

Και το…ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ από όλα, σχετικά με την ανακοίνωση του κου Χάνκς ότι έχει τάχα μου «κολλήσει» τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό, είναι ότι έγινε στις 11/03/2020. Το δε 11 + το 3 =….33, που είναι ο ανώτατος βαθμός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ…!!! ΕΤΣΙ λειτουργεί το σύστημα της αριθμολογίας για τους Μασόνους σύμφωνα με πάρα πολλούς ειδικούς εκεί έξω!!!

Αλλά, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ…!!!….


Στο άρθρο μας για τον Τομ Χάνκς με τίτλο Ο ΜΑΣΟΝΟΣ Τομ Χανκς πρωταγωνιστεί σε ταινίες που βρίζουν το Χριστό & τον κάναμε «πολίτη» της Ελλάδος;;;!!! αποκαλύψαμε τα εξής απίστευτα…

Ρε πάμε καλά;;;!!! Τον Τομ Χανκς τον κάναμε…«ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»;;:!!! ΓΙΑΤΙ, επειδή μιλάει κάθε τόσο για τα πολυτελή ταξιδάκια που κάνει στην Ελλάδα, κτλ;

Αλήθεια ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΧΑΝΚΣ;; Μίλησε ποτέ για τα…ΜΝΗΜΟΝΙΑ που κατέστρεψαν την Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια και ότι πρόκειτια για ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ βάσει ψευδών οικονομικών δεδομένων, κτλ;; Μιλάει καθόλου  για τις απειλές που μας κάνουν οι  Τούρκοι  επι καθημερινής βάσεως;; ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ  Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ «ΧΑΪΔΕΥΕΙ» ΤΆ’ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ  ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ «ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ», ΕΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

Στο Πρωτοθέμα διαβάζουμε τα εξής για αυτό…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε, σήμερα, τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού Τομ Χανκς.

Ο γνωστός αστέρας του Χόλιγουντ είναι λάτρης της Ελλάδας είναι εδώ και χρόνια παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον. Η πολιτογράφηση αφορά τόσο τον διάσημο αστέρα του Χόλυγουντ, όσο και τη σύζυγό του, αλλά και τα δύο τους παιδιά. Η πολιτογράφηση έγινε κατόπιν προσωπικού ενδιαφέροντος που έδειξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που δείχνει ο Τομ Χανκς για την Ελλάδα, αλλά και την πλούσια φιλανθρωπική του δράση, και αφού είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ…ΒΛΑΣΦΗΜΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ  Ο ΙΔΙΟΣ;;;!!! Π.χ., «The Davinci Code», «Ο Κώδιξ Ντα Βίντσι». Μήπως την έχουμε ξαναδεί  αυτήν την ταινία;; Ελπίζω…ΟΧΙ γιατί παρήχθη βάσει  του  βιβλίου του Dan Brown με τίτλο «Ο Κώδικας Ντα Βίντσι» που  πραγματεύεται με τα…ΨΕΥΔΟ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ». Ισχυρίζεται ότι το βιβλίο του είναι μυθιστοριογραφία, ενώ κάνει μια προσπάθεια να προωθήσει τα πιο κραυγαλέα ψέματα εναντίον του Χριστού και του Χριστιανισμού!!!

Ο Dan Brown αμφισβητεί τα πάντα, προβάλλοντας μάλλιστα την απίστευτη ΒΛΑΣΦΗΜΗ θεωρία ότι  ο Ιησούς είχει παντρευτεί την Μαρία Μαγδαληνή!!!

ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, λοιπόν, πρωταγωνιστεί ο Χανκς και τα παρακαλέσουμε τον κ Προκόπη τον ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ να…ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!!!

Δείτε την εκπμπή που έκανε ο Χαρδαβέλας το 2013 για τον Κώδικα Ντα Βίνσι …

Ο Τομ Χάνκς στην παρακάτω φώτο. λέει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, την ίδιαν ώρα που  η Ελλάδα ευρίσκεται υπο…ΑΠΕΙΛΗΝ ΑΠΟ ΚΑΘ’ΛΟΓΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!! Είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ  Έλληνες ότι σας «αγαπάει» αυτό ο «κύριος» που είναι και το…ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ;;;

Και το ξέρετε ότι υπάρχει μια γυναίκα στο διαδίκτυο ονόματι  Sarah Ruth Ashcroft που ισχυρίζεται ότι…ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΑΝΚΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 13 ΕΤΩΝ ΩΣ…ΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑ;;;!!!  Δείτε το σχετικό τουίτ που έβγαλε εκεί η ίδια το 2018 και που έχει κάνει τον γύρω του κόσμου στο ιντερνέτ. Κάποιοι ὀμως προσπαθούν να αποδείξουν όλα όσα έχει  πει η Ashcroft ως αναληθή και «ψευδείς ειδήσεις« κτλ. ΑΝ όμως αυτά δεν ίσχυαν, θα  αναγκαζόταν αυτή  να…ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ αυτά τα  «ψέματα» και να…ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ αυτά τα τουίτ, κτλ., με φόβο ότι θα της κάνει αγωγή  ο Χάμκς. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ  ΕΧΕΙ  ΚΑΝΕΙ Ο ΧΑΝΚΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΝΚΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΑΥΤΕΣ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ;;;

Δείτε τώρα το τούιτ  που είναι αναρτημένη  εδω και δύο χρόνια στο Twitter!…

Sarah Ruth Ashcroft: Εγώ είμαι στην ηλικία των 13 όταν ο Τομ Χάνκς (Tom Hanks) με αγόρασε από τον πατέρα μου για σεξ ως κούκλα- ελέγχου του νου. Αναρωτιέμαι πόσο πλήρωσε; Αναρωτιέμαι πόσο έκανε ο πατέρας μου για να σπάσει το μυαλό μου και να πουλήσει το παιδικό μου σώμα καθ ‘όλη τη ζωή μου. Θα γνωρίσω ποτέ;

 

Δείτε τώρα  τα σχετικά  βίντεο…

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ  ΑΚΟΛΟΥΛΕΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΠΟΥ «ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ» ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΜΑΣΟΝΙΚΑ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟΥΣ …ΚΙ Ο  ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ!!!…

Illuminati Unmasked: Hidden hand (Freemasonry)

Illuminati Unmasked: Hidden hand (Freemasonry)
Warning: Sensitive Material (Video Included)
 Here is a visual layout of this specific high ranking FreeMason hand sign.  Antipope Francis has been seen giving this hand sign at times represented at the end of this visual layout.

Articles
Hidden Hand of the Men of Jahbuhlun
The Hidden Hand that Shaped History


Freemasonry

1900 to present



River Viiper

PhoenixRiver

Big Daddy KaneHand (hidden)

Coheed and Cambria

Marc Anthony


Bollywood starsChequered

“Mother, Teacher, Destroyer” by The Hidden Hand, a heavy metal band

The Independent Order of Odd Fellows (IOOF)

witchcraft’s Hand of Glory



DeppJohnny

Mubarak

Kayne West


PowellGeneral Colin

Hanks, Tom 

Reagan

De Nero, Robert Pacino, Al


Και τέλος, το μεγάλο στο Youtube κανάλι Russianvids, του οποίου τον διαχειριστή έχουμε βάλει αρκετές φορές στην ελληνική τηλεοπτική εκπομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» με τον καλό μας συνάδελφο και «οικοδεσπότη» της εκπομπής, κο Βασίλη Μπαντίδη από το AstraTV, έχει βγάλει μέχρι τώρα πολλά βίντεο για το μεγάλο …ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ του «κορωναϊού»! Δείτε, π.χ., το παρακάτω βίντεο του όπου εκθέτει πλήρως τον απατεώνα Τομ Χάνκς καθώς και τον πρ. μεγάλο παίχτη του μπάσκετ, καλαθοσφαιρίσεως,…MAGIC JOHNSON AIDS…!!!  Δείτε μετά τις εκπομπές που έχουμε κάνει μαζί του στην Ελληνική



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΛΑ!!!…

HOAX ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ: ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ 5G!(Βίντεο)

Ο Γιάννης Κουντούρης στο Greek Voice (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ) με τον Άγγελο Αγγελάτο για τον κορωναϊό

Aφού ο Κούλης κλείνει τα πάντα στην Ελλάδα λόγω «ΚΩΛΟναϊού», ΓΙΑΤΙ δεν κλείνει & καμια…ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ;;;

ΣΟΚ: Τα ΜΜΕ «πετάνε» υποσυνείδητα μηνύματα στους θεατές ότι ο κορωναϊός είναι…FAKE, ΨΕΥΤΙΚΟΣ!!!

Russianvids στον «Κώδικα Μυστηρίων»: Ο κόσμος αρωσταίνει από το…5G, ΟΧΙ από το δήθεν «κορωναϊό»!

Ιδού η λίστα σκοτεινών προβλέψεων του ΨΕΥΤΟ-…ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ μέσα από το Χόλιγουντ και βιβλία γνωστών συγγραφέων!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr