Home Greek News Ορκωμοσία ΠτΔ: Η Σακελλαροπούλου ζήτησε να γράψουν Κατερίνα και όχι Αικατερίνη

Ορκωμοσία ΠτΔ: Η Σακελλαροπούλου ζήτησε να γράψουν Κατερίνα και όχι Αικατερίνη

by _
0 comment 134 views

Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας (Copyright: Eurokinissi)

Ορκωμοσία ΠτΔ: Η Σακελλαροπούλου ζήτησε να γράψουν Κατερίνα και όχι Αικατερίνη

 Τελευταία Ενημέρωση

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Σακελλαροπούλου κατόπιν δική της επιθυμίας ζήτησε στην πρόσκληση της ορκωμοσίας να αναγράφεται το όνομα Κατερίνα
Ετοιμάστηκαν οι προσκλήσεις που τυπώθηκαν από τη Βουλή για την ορκωμοσία της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου. Ωστόσο στο κείμενο της πρόσκλησης η κυρία Σακελλαροπούλου αναφέρεται ως Κατερίνα και όχι ως Αικατερίνη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Σακελλαροπούλου κατόπιν δική της επιθυμίας ζήτησε να αναγράφεται το όνομα Κατερίνα.

Πάντως τις προηγούμενες μέρες η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα και του διατύπωσε το συγκεκριμένο αίτημα. Ωστόσο από την πλευρά του προέδρου της Βουλής αναφέρθηκε πως με βάση το πρωτόκολλο στην πρόσκληση θα έπρεπε να αναγράφεται το όνομα Αικατερίνη. Ωστόσο κατόπιν επιμονής της αναγράφηκε το Κατερίνα.

https://www.ethnos.gr/politiki/93515_orkomosia-ptd-i-sakellaropoyloy-zitise-na-grapsoyn-katerina-kai-ohi-aikaterini

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr