Ο Τραμπ κήρυξε τις ΗΠΑ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ αποκαλούσε πριν τον κορωναϊο ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ!!!


GreekNewsOnDemand.com: Ο Τραμπ κήρυξε τις ΗΠΑ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ αποκαλούσε πριν τον κορωναϊο ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ!!!

Προτού διαβάσετε το παρακάτω άρθρο του «ΠΡΩΤΟΘΕΜΑΤΟΣ», διαβάστε πρώτα λίγο το άρθρο που είχαμε βγάλει πριν λίγες εβδομάδες σχετικά με τις…ΠΡΑΓΚΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ του Τράμπ και της κυβέρνησής του για τον δήθεν «κορωναϊό»!  Διαβάστε >> ΗΠΑ / ΚΌΣΜΟΣ ΣΟΚ: O Τράμπ αποκάλεσε τον κοροναϊό…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ!!! Ο Πομπέο αποφεύγει να απαντήσει σε αυτό!!!

Ο Τράμπ, δηλαδή, έχει κάνει μια στροφή 180 μοιρών λόγω του ότι οι…ΑΝΩΤΕΡΟΙ ήταν πολυ…ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ -για προφανείας λόγους!- που είπε τον κορωναϊό…ΧΟΑΞ!!!


PROTOTHEMA: Κορωνοϊός: Ο Τραμπ κήρυξε τις ΗΠΑ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης


Με την κήρυξη εκτάκτου ανάγκης, ο Τραμπ αποκτά επιπλέον εξουσία, ώστε να μπορεί να διοχετεύει πόρους μεταξύ των Πολιτειών και των τοπικών κυβερνήσεων – Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε τη χορήγηση ποσού 50 δισ. δολαρίων για την καταπολέμηση του φονικού ιού – 41 νεκροί, 1.678 κρούσματα στις Ηνωμένες Πολιτείες…

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με φόντο την εξάπλωση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.
Όπως ανέφερε σε διάγγελμά του, προχώρησε στην κίνηση αυτή, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες επιβράδυνσης της εξάπλωσης του ιού.

Ο Αμερικανός πρόεδρος απευθύνθηκε στον αμερικανικό λαό, ανακοινώνοντας νέα μέτρα αναφορικά με την επιδημία του κορωνοϊού στις ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε ότι 50 δισ. δολάρια καθίστανται διαθέσιμα σε Πολιτείες για την καταπολέμηση του ιού. Παράλληλα, ενισχύονται οι αρμοδιότητες του υπουργού Υγείας των ΗΠΑ, προκειμένου να λαμβάνει αποφάσεις για την αντιμετώπιση της επιδημίας.

Ακόμη, θα χαλαρώσουν οι κανονισμοί που αφορούν στην ασφαλιστική κάλυψη για παροχές υγείας, θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την δημιουργία νέων νοσοκομείων και η έρευνα για θεραπεία.

Τα αμερικανικά Κέντρα για τον Έλεγχο και την Πρόληψη των Ασθενειών (CDC) είχαν ανακοινώσει, νωρίτερα την Παρασκευή, ότι έχουν καταγραφεί 1.678 κρούσματα του νέου κορωνοϊού, μια αύξηση 414 κρουσμάτων σε σύγκριση με τον προηγούμενο απολογισμό τους, και ότι ο αριθμός των θανάτων από τη νόσο ανέβηκε στους 41.

Με την κήρυξη εκτάκτου ανάγκης, ο Ντόναλντ Τραμπ αποκτά επιπλέον εξουσία ως ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ώστε να μπορεί να διοχετεύει πόρους μεταξύ των Πολιτειών και των τοπικών κυβερνήσεων.

Οι πρωτοβουλίες του Λευκού Οίκου έρχονται την ώρα που η μία μετά την άλλη, οι Πολιτείες στις ΗΠΑ παίρνουν μέτρα στην προσπάθειά τους να περιορίσουν την πανδημία του κορωνοϊού. Μέσα στην εβδομάδα, η Νέα Υόρκη έβγαλε την εθνοφρουρά στους δρόμους, προκειμένου να περιορίσει τα κρούσματα, ενώ και η πολιτεία της Ουάσινγκτον κηρύχθηκε χθες, Πέμπτη, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Σήμερα, Παρασκευή, ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια, Ραλφ Νόρτχαμ, ανακοίνωσε το κλείσιμο των σχολείων για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων ως μέτρο πρόληψης από τη διασπορά του κορωνοϊού.


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from twitter

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
twitter.com/ABC/status/123...