ΕΚΤΑΚΤΟ: Καναδοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι απομόνωσαν τον κορωνοϊό – Μιλάνε για εμβόλιο άμεσα – Ποιοι είναι – Τι λένε


ΕΚΤΑΚΤΟ: Καναδοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι απομόνωσαν τον κορωνοϊό – Μιλάνε για εμβόλιο άμεσα – Ποιοι είναι – Τι λένε


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΜΗΝ ΠΑΤΕ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Ο «κορωναϊός» είναι…FAKE, ΨΕΥΤΙΚΟΣ, και χρησιμεύει σαν αφορμή οι κυβερνήσεις μας, σε συνεργασία με την ελίτ, να μας υποδουλώσουν περσιτέρω απ᾽οτι έχουν ήδη κάνει!!! Τα «εμβόλια» είναι το ΔΗΛΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ που χρησιμοποιούν να…«ΘΕΡΙΖΟΥΝ» τον παγκόσμιο πληθυσμό!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!! Δείτε όλα τα άλλα μας άρθρα για τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό…


Να απομονώσει τον κορωνοϊό SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19 κατάφερε μια ομάδα ερευνητών από τον Καναδά.

Όπως αναφέρουν στην κοινή του ανακοίνωση οι ερευνητές του Sunnybrook και των πανεπιστημίων McMaster και Toronto, η απομόνωση του κορωνοϊού θα βοηθήσει τους επισήμονες του Καναδά -καθώς και σε όλο τον κόσμο- να αναπτύξει καλύτερα διαγνωστικά τεστ, θεραπείες και εμβόλια.

«Χρειαζόμαστε σημαντικά εργαλεία προκειμένου να αναπτύξουμε λύσεις απέναντι στην επιδημία του κορωνοϊού. Η άμεση αντίδραση είναι κρίσιμης σημασίας, όμως οι μακροπρόθεσμες λύσεις θα έρθουν από τις μελέτες που γίνονται στα εργαστήρια γι’ αυτόν τον νέο ιό» ανέφερε η δρ Σαμίρα Μουμπαρέκα, μικροβιολόγος – ειδικός λοιμωδών νοσημάτων του Sunnybrook.

Από τον πλευρά του, ο δρ Αριντζάι Μπανέρτζι, του McMaster University, τόνισε ότι «τώρα που απομονώσαμε τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, μπορούμε να μοιραστούμε τη δουλειά μας με άλλους ερευνητές και να συνεχίσουμε τη συνεργασία»

Στη μάχη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού έχει ριχθεί και μια βιοφαρμακευτική εταιρεία από το Κεμπέκ του Καναδά.

Η Medicago, που ιδρύθηκε το 1997, ανακοίνωσε πως έκανε το πρώτο βήμα για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές της Medicago επισήμαναν ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα υποψήφιο βιώσιμο εμβόλιο, μόλις 20 μέρες μετά τη λήψη της γενετικής αλληλουχίας του κορωνοϊού.

Στην περίπτωση που το εμβόλιο πάρει το «πράσινο φως» από τις αρμόδιες Αρχές, η Medicagο θα είναι σε θέση να παράγει μέχρι και 10 εκατομμύρια δόσεις τον μήνα, σύμφωνα με τον CEO Μπρους Κλαρκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κλαρκ εκτίμησε ότι οι δοκιμές του εμβολίου για τον κορωνοϊό σε ανθρώπους μπορεί να ξεκινήσουν το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου και -αν όλα πάνε καλά- το εμβόλιο να διατεθεί στην αγορά ήδη από τον Νοέμβριο

https://www.pronews.gr/ygeia/857052_koronoios-elpides-gia-emvolio-mesa-sto-2020-rali-farmakeytikon