Home Greek News Έβρος: Το «Μακεδονία Ξακουστή» αντηχεί στις Καστανιές – Μπαίνουν νέοι 50μετροι πυλώνες και συρματοπλέγματα (βίντεο)

Έβρος: Το «Μακεδονία Ξακουστή» αντηχεί στις Καστανιές – Μπαίνουν νέοι 50μετροι πυλώνες και συρματοπλέγματα (βίντεο)

by _
0 comment 129 views

Έβρος: Το «Μακεδονία Ξακουστή» αντηχεί στις Καστανιές – Μπαίνουν νέοι 50μετροι πυλώνες και συρματοπλέγματα (βίντεο)


Βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα δείχνει την μπάντα του Στρατού να βρίσκεται στις Καστανιές και να παίζει το «Μακεδονία Ξακουστή» ανεβάζοντας κι άλλο το ηθικό των Ελλήνων, το οποίο είναι υψηλότατο, αφού παράνομοι μετανάστες και Τούρκοι δεν έχουν καταφέρει να παραβιάσουν μαζικά τα σύνορα, όπως σχεδίαζαν.

Την ίδια στιγμή, με αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων της Κύπρου, της Πολωνίας, της Τσεχίας και της Αυστρίας και μέλη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) θωρακίζει η Αθήνα τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο.

Επιπλέον γίνονται εργασίες περαιτέρω ενίσχυσης του φράχτη, ενώ το επόμενο διάστημα σχεδιάζεται να τοποθετηθούν 11 πενηντάμετροι πυλώνες,  σε ένα μήκος 200 χιλιομέτρων οι οποίοι θα δώσουν τη δυνατότητα να έχουμε καλύτερη επιτήρηση στα σύνορα μας. Στην κορυφή τους θα υπάρχουν κάμερες και θερμικές κάμερες ώστε  να επιτηρούν όλο το μήκος των συνόρων περίπου στα 200 χιλιόμετρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr