Home Greek News Σήμερα Νέα Υόρκη, Πλατεία Αθηνών, Αστόρια, η Ομογένεια δίπλα στον Έβρο και τα νησιά

Σήμερα Νέα Υόρκη, Πλατεία Αθηνών, Αστόρια, η Ομογένεια δίπλα στον Έβρο και τα νησιά

by _
0 comment 142 views

Σήμερα Νέα Υόρκη, Πλατεία Αθηνών, Αστόρια, η Ομογένεια δίπλα στον Έβρο και τα νησιά


Η Ομογένεια και πάλι στην πρώτη γραμμή…

Συναγερμός σήμερα από την Ομογένεια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου διοργανώνει συγκέντρωση στήριξης και διαμαρτυρίας για όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Σήμερα στις 2μμ ώρα Νέας Υόρκης, στην Πλατεία Αθηνών στην Αστόρια οι ομογενειακές οργανώσεις Αμερικής δίνουν βροντερό παρόν και στέλνουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα στην Άγκυρα αλλά και στον Λευκό Οίκο.

Όπως μας ενημερώνει ο δημοσιογράφος του HELLAS FM Δημήτρης Φιλιππίδης και πρόεδρος της Παμμακεδονικής Αμερικής «είναι χρέος μας να κατακλύσουμε την Πλατεία Αθηνών στην Αστόρια! Για τα νησιά μας, για τον Έβρο, για την Ελλαδα μας! 2 το μεσημέρι ΟΛΟΙ θα είμαστε εκεί!!! Κανείς δεν πρέπει να λείψει! Για τους νεκρούς και τους αγέννητους! Για τα παιδιά μας!»

Ο κ. Φιλιππίδης μας ανέφερε ότι αναμένεται να κατακλειστεί  από Έλληνες και Ελληνίδες η Πλατεία Αθηνών και θα δώσουν το παρών όλα τα επιφανή στελέχη της Ομογένειας …

https://www.otavoice.gr/roi-eidiseon-geniki/2020/03/simera-nea-yorki-plateia-athinon-astoria-i-omogeneia-dipla-ston-evro-kai-ta-nisia/?fbclid=IwAR3YjVQiyfI8AZ-oU1cCM8WTBX_ON29XDSWyxS7Va2dTNyikKxWkjcEyaHQ#.XmUREputuDk.facebook

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr