Home Greek News Ο ΕΧΘΡΟΣ ευρίσκεται ΕΝΤΟΣ. Ο Κούλης κάνει μασονικές χειραψίες με τον Ερντογάν από τον οποίον θα μας «σώσει»

Ο ΕΧΘΡΟΣ ευρίσκεται ΕΝΤΟΣ. Ο Κούλης κάνει μασονικές χειραψίες με τον Ερντογάν από τον οποίον θα μας «σώσει»

by _
0 comment 292 views

 


Ο ΕΧΘΡΟΣ ευρίσκεται…ΕΝΤΟΣ….

Ο Κούλης κάνει μασονικές χειραψίες με τον Ερντογάν από τον οποίον θα μας «σώσει»…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η παρακάτω φωτογραφία Μητσοτάκη – Ερντογάν τα λέει ΟΛΑ από μόνη της….

Στο άρθρο μου με τίτλο «Μητσοτάκης & Ράμα (δολοφόνος του Κατσίφα): Τα δύο τέκνα του Σόρος με την…ΜΑΣΟΝΙΚΗ χειραψία τους!!!» έγραψα τα εξής για αυτό το…«φαινόμενο» ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΥΘΗΜΑΤΩΝ που κάνει ο Κούλης, ο οποίος αρέσκεται να…ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΨΊΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ….ΜΑΣΟΝΩΝ (δείτε τις πσρακάτω εικόνες), ΌΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ ΓΙΑ...ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ….

Όλος ο κόσμος ξέρει πια πως ο Ράμι είναι στη τσέπη του Σόρος. Αλλά διαβάστε και το άρθρο μας με τίλτο «Ο Μητσοτάκης διορίζει υπουργούς με δεμούς με τον…ΣΟΡΟΣ, όπως ο Γιώργος Ζαββός ο νέος υφυπουργός αρμόδιος για το τραπεζικό σύστημα!!!» που καταδειχνύει το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ!!! Δεν μπορούμε όμως παρα να παρατηρήσουμε αυτούς τους δύο «κύριους» να κάνουν μεταξύ τους μια χειραψία…ΜΑΣΟΝΙΚΗ!!!

 

Ὀταν βάζεις τον αντίχειρά σου πάνω στις αρθρώσεις του χεριού του άλλου, αυτό πρόκειται για μια ξεκάθαρη χειραψία …ΜΑΣΟΝΙΚΗ!!!

 

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΡΑΜΑ, ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει ιδαίτερα ο…ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ!!!

 

Και σε απάντηση όλων αυτών, ΕΝ μόνο ΕΧΕΙ να μας πει ο Κούλης…..

Διαβάστε τώρα το παρακάτω άρθρο μας για να καταλάβετε ένα πράγματα: ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ και υπηρετούν…ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ…ΠΑΤΡΙΔΩΝ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.

Πείτε μου όμως, λοιπόν. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ένας προθυπουργός-…ΠΡΟΔΟΤΗΣ να χειριστεί αποτελεσματικά και…ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ένα τόσο κρίσιμο εχθνικό ζήτημα, το…ΛΑΘΡΟμεταναστευτικό, τη στιγμή μου τόσο τα δικά του κυβερνητικά στελέχη όσο και μερικοί…ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ του έχουν βαθείς δεσμούς με ακριβώς τον ΙΔΙΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που είναι…ΠΙΣΩ από αυτό το ζήτημα, τον ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, ο οποίος, μόλις προχθές, απηύθυνε έκκληση προς κάθε κστεύθυνση, για συμπαράση προς τον…ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΗΜΑ;;;

Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Απλά, όλα τα άλλα είναι…ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ, για τα ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, και το παρακάτω άρθρο μας έχει αρκετικά παραδείγματα για αυτό…

ΙΔΟΥ η κάθοδος των…ΝΤΟΡΙΕΩΝ. Το σιωνιστικό σχέδιο για τη καταστροφή της Ελλάδος μέσω των Μητσοτάκηδων!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr