Home Greek News Σοκ: Οι ΗΠΑ προμηθεύουν την Τουρκία με πυρομαχικά για τη Συρία & θα τα στρέψουν κατα της Ελλάδος!!!

Σοκ: Οι ΗΠΑ προμηθεύουν την Τουρκία με πυρομαχικά για τη Συρία & θα τα στρέψουν κατα της Ελλάδος!!!

by _
0 comment 273 views

Αποκάλυψη-σοκ: Οι ΗΠΑ προμηθεύουν την Τουρκία με πυρομαχικά την ώρα που οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος δίνουν μάχη στον Έβρο!!!

Πηγές μας από τη CIA & Αμερικανικό Στρατό:Θα τα στρέψουν κάποια στιγμή κατά της…ΕΛΛΑΔΟΣ“!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ στην μηχανή αναζητήσεως της Google τας εξής λέξεις στα Αγγλικά «The US to supply Tukey with ammunaition», δηλαδή, «Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα προμηθεύουν την Τουρκία με πυρομαχικά», και θα δείτε πως ένας σωρός άρθρα έχουν γραφτεί από όλα τα ΜΜΕ του κόσμου για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως την ώρα η Ελλάς δίνει μάχην εις τον Έβρον, οι «καλοί» μας «φίλοι» οι Αμερικανοί προμηθεύουν την….ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ…!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα….

Ναι μεν, αυτά τα πυρομαχικά τα χρησιμοποιούν οι Τούρκοι εις το πεδίον της μάχης στην Ίντλίμπ της Συρίας, αλλά, και συμφώνως προς τα ιδικάς ημών πηγάς προερχομένας εκ των ίδιων των προμηθευτών/κατασκευαστών όπλων του ίδιου του αμερικανικού στρατού και της CIA, αυτά τα όπλα θα τα…ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!

Και οι πηγές μας συνεχίζουν, λέγουσες ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πως σε αυτό το τόσο κρίσιμο διεθνώς πολιτικό θέμα δεν έχουν έχουν δώσει την πρέπουσα προσοχή ούτε ο ελληνικός τύπος ούτε η ίδια η ελληνική κυβέρνησις Μητσοτάξη που, ως γνωστόν, θέλει να τα έχει καλά με τον μεγάλο…ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ >> Να ΓΙΑΤΙ ο Τράμπ αφήνει τους Τούρκους να σφάζουν Κούρδους στη Συρία: ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ!!!

Οι πηγές μας μάς είπαν επίσης ότι θα σκεφτόταν κανείς ότι η Ελλάδα θα διαμαρτυρόταν εντονότατα αν το ΝΑΤΟ άρχιζε να δίνει πυρομαχικά στην Τουρκία, τα οποία ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Και όμως, το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝ ΜΕΛΟΣ του N.A.T.O. δίνει ΗΔΗ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ: ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ!!!

Και πάμε τώρα στο «ζουμί», το «ψαχνό»…!!!…
Το παρακάτω έγγραφο είναι από έναν τακτικό κατασκευαστή/προμηθευτή όπλων των ΗΠΑ, ο οποίος μας πληροφορεί ότι, πέρσι, η τουρκική κυβέρνησις τού έστειλε ένα αίτημα για την αγορά βλημάτων πυροβολικού από αυτόν συναινέσει της αμερικανικής κυβερνήσεως του Ντόναλντ Τράμπ…!!! Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟ-ΦΩΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΛΑΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ (π.χ., φυσίγγια, βλήματα και προωθητικά) ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!….

Κατεβάστε την εικόνα από αυτόν τον σύνδεσμον εδώ >> ScreenHunter 240_watermark

ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ –ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΓΕΓΟΜΕΝΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟΝ– ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟΝ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ –ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ «ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ– ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Και δεδομένων όλων αυτών, τι πρέπει να υποθέσουμε τώρα, ότι οι ΗΠΑ προμηθεύουν τις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας με όπλα, κτλ., για ένα ευρύτερο….ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ;;;!!!

Αλλά σαν να μην έφταναν όλα αυτά, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Οι λαθροεισβολές στην Ελλάδα & Ευρώπη γίνονται βάσει σχεδίου της Τουρκίας, ISIS & του…NATO! διότι αποκαλύψαμε πως οι δήθεν «πρόσφυγες» ή / και «μετανάστες», που προσπαθούν να εισβάλουν αυτήν την στιμγήν εις τον Έβρον, δεν είναι τίποτε άλλο από τους…ΤΖΙΧΑΝΤΕΣ (ISIS & ΑΛ ΚΆΙΝΤΑ)  τους…«ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΥΣ» του τρελού «σουλτάνου» εξ Άγκυρας και όλα αυτά γίνονται με τη συναίνεση του ίδιου του…ΝΑΤΟ, του οποίου, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ….ΗΠΑ!!!

ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ «ΘΕΩΡΙΕΣ», ΚΤΛ., ΑΦΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ …ISIS (που σημαίνει Israeli Special Intelligence Services) ΤΌΣΟ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ Η….ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr