Home Greek News Συμφωνία Βουλγάρων και Τούρκων κατά της Ελλάδας για να «πνιγούμε» στους αλλοδαπούς

Συμφωνία Βουλγάρων και Τούρκων κατά της Ελλάδας για να «πνιγούμε» στους αλλοδαπούς

by _
0 comment 106 views

Συμφωνία Βουλγάρων και Τούρκων κατά της Ελλάδας για να «πνιγούμε» στους αλλοδαπούς


Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, συμφώνησαν κατά της Ελλάδας, δείχνοντας πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ τους εις βάρος της Ελλάδας (δείτε ΕΔΩ).

Ο Μπορίσοφ αποκάλεσε «φίλο» του τον σύγχρονο σουλτάνο της Τουρκίας, όπως είχε κάνει παλιότερα και με τον τέως Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Ως Ευρωπαϊκή Ένωση, θα πρέπει να πληρώσουμε όλοι, ώστε να υπάρχει ένα μέρος ασφαλές και ζεστό για τα παιδιά στα σύνορα», είπε ο Μπορίσοφ και υποστηρίζοντας ότι η λύση για το προσφυγικό ζήτημα είναι η δημιουργία κέντρων εκτός των ευρωπαϊκών συνόρων, δήλωσε ότι «όλες οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να συνεισφέρουν προς αυτήν την κατεύθυνση».

Αποκαλώντας τον Τούρκο πρόεδρο «ο φίλος μου», ο Βούλγαρος πρωθυπουργός επέκρινε εμμέσως την Ελλάδα για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα ελληνοτουρκικά σύνορα: «Είναι μεγάλο λάθος να φέρνεις ανθρώπους που βρίσκονται στα ευρωπαϊκά σύνορα αντιμέτωπους με στρατό».

«Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε ψύχραιμα την συμπεριφορά της Ελλάδας απέναντι στους πρόσφυγες», αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ.

Κατά τα φαινόμενα Τουρκία και Βουλγαρία τα βρήκαν:

Οι Τούρκοι δεν θα στείλουν κανέναν μουσουλμάνο στην Βουλγαρία, η οποία οφείλει να επικρίνει και αυτή δημόσια την Ελλάδα για την διαχείρισή της στο «μεταναστευτικό».

Πηγή >> https://www.el.gr/diethni/symfonia-voylgaron-kai-toyrkon-kata-t/?fbclid=IwAR0pZu0mY_WO63PJfMrxpYFXHyIbn09nP2bEhPvclfajJBOPXC8ybblzMj0

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr