Home Greek News Λέσβος: Αποχωρούν μαζικά από το νησί εθελοντές και εργαζόμενοι σε ΜΚΟ. «ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ!»

Λέσβος: Αποχωρούν μαζικά από το νησί εθελοντές και εργαζόμενοι σε ΜΚΟ. «ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ!»

by _
0 comment 128 views

Λέσβος: Αποχωρούν μαζικά από το νησί εθελοντές και εργαζόμενοι σε ΜΚΟ


Εθελοντές και εργαζόμενοι σε ΜΚΟ, κυρίως ξένοι υπήκοοι, αποχωρούν από τη Λέσβο, έπειτα από τα χθεσινά επεισόδια και τις επιθέσεις που δέχτηκαν, σύμφωνα με το lesvospost.com.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, νωρίς το μεσημέρι εθελοντές και εργαζόμενοι σε ΜΚΟ πραγματοποίησαν σύσκεψη και πορεία στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το νησί καθώς έχουν γίνει στόχος επιθέσεων από εξαγριωμένους κατοίκους σε διάφορα σημεία της Λέσβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα σε πολλά περιστατικά αφίξεων μεταναστών οι εθελοντές και εργαζόμενοι σε ΜΚΟ ήταν άφαντοι.

Το βράδυ της Κυριακής συνέβησαν πολλές επιθέσεις από εξαγριωμένους κατοίκους της Λέσβου κατά εργαζομένων σε εθελοντικές οργανώσεις και ΜΚΟ και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι έσπασαν ακόμη και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πηγή: lesvospost.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr